Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl vayy bee hemen azarladı fosforluyu fosforlu bu adam sana göre değil
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl Taurus'u depikledim kendine gelince vazgeçer o fosforlumu potasyumlu mu neyse ondan.. Kedii;kulağıma iyi şeyler gelmedi bak,sana da geliyo bi depik..
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl kara kedi öyle mi sen al o düldülünü başkasına yar et,benden ona yar olmaz
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl aça haklısın galiba ben zaten xlark tades'den hoşlanıyorum Hiiiii Bir çekişmeli aşk hikayesi daha başlıo sanki
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl Hiiiii Bir çekişmeli aşk hikayesi daha başlıo sanki aslında çok önceden başladı ama bi türlü sıra bana gelmedi ki
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl vay be gözlerim yaşardı benim saf duygularımla nasıl oynadın vafesız
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl kara kedi öyle mi sen al o düldülünü başkasına yar et,benden ona yar olmaz Ben diyorum size bu Taurus'tan adam olmaaaz diye dinlemiyonuz ki..
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl leyyn..Sen mi vurdun kafama Düldül sıpası.. Bak bi de dedikodu yapmış arkamdan..
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl biri oturduğu yerden farklı farklı nikler açmış kendi kendine oyunlar yapıyor bizde yiyoruz öle mi..
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl biri oturduğu yerden farklı farklı nikler açmış kendi kendine oyunlar yapıyor bizde yiyoruz öle mi.. aynen yani sen bunu kendi nikinle söyleme cesareti gösteremiyorsun galiba gitmiş yeni nik almışsın
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl biri oturduğu yerden farklı farklı nikler açmış kendi kendine oyunlar yapıyor bizde yiyoruz öle mi.. sen ne diyosun arkadaşım.daha yenisin böyle gidersen fazla dışlanırsın. bişe söylemek isterdim ama uyarı almak istemiom.
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl Ya ne oluyo yaaaaa herkescikler ilanı aşk ediyoooo kıs kankim hepsi senin yüsünden
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl Ya ne oluyo yaaaaa herkescikler ilanı aşk ediyoooo kıs kankim hepsi senin yüsünden harbiden ya ne oluyo burda aaaaaa
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl dizi çekiyoz abla entrikalar,aldatmalar,ihtiras,aşk, hepsi bu dizide....
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl dizi çekiyoz abla entrikalar,aldatmalar,ihtiras,aşk, hepsi bu dizide.... hadi yaw... hayırlı olsun ne diyelim o zaman... Bize de rol var mı? Şöyle ne bilim anne rolü falan
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl Ben kötü kadın müsseyyen olmak istiyom banane Hain ökkeşide kankim canlandırsın nütfennn
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl senden iyi kaynana olur abla gelininde fosforlu olsun bi tanede maşa verelim sana ızdırap çektir biraz da fosforları dökülsün şunun...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.