Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

llllaaaazzzzznz8.png

bunu karadenizli bir arkadaşım sormuştu.

bakalım sizin aklınıza ne geliyor bunu görünce???

sizce ne olabilir

Gönderi tarihi:

sizce ne olabilir

karadenizli bi arkadaşım sormuştu demişsin de cevabın arkadaşının karadenizli olmasıyla bi ilgisi olabilir mi :) ? varsa o konu üstünde düşüncem :)

Gönderi tarihi:

llllaaaazzzzznz8.png

sizce ne olabilir

karadenizli bi arkadaşım sormuştu demişsin de cevabın arkadaşının karadenizli olmasıyla bi ilgisi olabilir mi :) ? varsa o konu üstünde düşüncem :)

kuşuma katılıyorum..

ona göre bende bişeyler bulabilirim.. :)

Gönderi tarihi:

iki sene önce bi karadeniz turu yapmıştık. Akçaabatta ışıklardan karşıya geçerken ayrıca da yaya kaldırımı bile varken kaldırımın üstüne "sola bak" yazmışlardı... Bu da onun gibi bir yönerge :) olsa gerek. Bir yerin girişi ve çıkışını gösteriyo olabilir nerenin onu bulmak lazım.. belki tek yönlü seyreden bir yoldaki bir tünel olabilir. Tünele karşıdan girilmesine engel olmak için (yek yön ya) vs...

Gönderi tarihi:

bilerek karadenizli arkadaşım sordu dedim(ama gerçekten sordu).iyi bir ipucu yakalamışsınız.ve cevabıda bana göre çok komik geliyor....

hafta sonu bulmaca dergilerinde bunun gerçek versiyonları varr..veya çacuk bulmaca kitaplarında..

Gönderi tarihi:

yürüyen merdiven ne bilim ya da adını tam bilmiyorum ama hani şu yürüyen yol diyelim onlardan birinde yazıyor olabilir...

Gönderi tarihi:
çok merak ettim cevabıı söler mi birisi acaba

(bu arada herkese slm ben yeniyimmmm)

öncelikle hoşgeldin :clover:

bu kadar az cvp verilmişken cevabın söyleneceğini pek zannetmiyorum,zaten verilmesin de biz bulalım :)

Gönderi tarihi:

labirent olabilirmi? gerçi labirente benzeyen bi tarafı yok ama :D haftasonu bulmaca ve çocuk bulmaca kitaplarında olabilen şey demişsin.. labirent türü bulmacalar çok vardır..:)

Gönderi tarihi:

cevabı daha vermicemmm.ama olivia cevaba çok yaklaşmış.....cevap esprili bir cevap.normalde böyle bişey yok.ama bulmacalardan yola çıkarak böyle bir komik soru oluşturulmuş...

Gönderi tarihi:

çok merak ettim cevabıı söler mi birisi acaba

(bu arada herkese slm ben yeniyimmmm)

hoş gelmişsin prenses. Buraya bir prenses lazımdı sen geldin o eksiğimiz de tamamlanmış oldu.

Vatana millete hayırlı olsun

Gönderi tarihi:

Peki mosyna labirent türü bişey mi bu arkadaşım... :):D onu söyle daha kolay bulunabilir...

Gönderi tarihi:

evet arkadaşım bu bir labirent.ama komik bir özelliği var...

:sweatingbullets::grin::blushing::P:huh:

Yaaw arkadaş bu nasıl bir soru ya.. :sweatingbullets::D

Bunun kadar hiçbişeye kafa yormadım.. :P:D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.