Φ yumote Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 ölesin tabi güzelll kısss Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 en çok soru çözeni: gloria en çok mod değişeni (beni kusturanı ) : sedoş en tatlı dedesi tek dedesi: taurus en güzel gözlüsü: aysum en güzel gamzelisi: ewücüm(hasret çekenim) en tatlı kuseni:naty en düşüncelisi: murtisan en sessizi:selin en bilmişi:aça en görünmeyeni:tan en duyarlısı:sardunyam en iyi çıkış yapanlar: leyla ve lilac en özlediğimi : biriciğim paula sevgilerrrr teşekkürler yumoteciğim sağol Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 en dost canlısı demeyi unutmuşum ve en iyi yeni topic açanı Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 teşekkür ederim sessizliğin _kızı sende öylesin en unutkanı : Aysum sevgi dolu : sessizliğin _kızı dostlarım : taurusmutis ve xlark tades gizemlisi : yumote en iyi dans eden : Paula en sakini : Bohem en güzel gelin : Mineu kendini beyenmişi :Aça ( en çok kendini beyenir ) en hareketlisi : Natalia Şimdilik bu kadar akılama geldikçe yazarım teşekkür ederim arkadaşım Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 sesizliğin_kızı imzanda süper olmuş :D Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 sesizliğin_kızı imzanda süper olmuş :D bencede ne yakışmışlar kumrular Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 En olaylı kızları: Olivia & Sessizliğin kızı evet bisss Olaylar ikimiz arasında geçerdi hep Alın teriyle kazandık dimi burcu ödülümüzü Alıntı
Φ HEYHAT Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 eylül ayının enleri buraya en tatlısı en akıllısı en sevgidolu olanı en duygusalı en içten olanı vs.... En iyi,sevgi dolu , dostça ve hep yanımda olan üç kişiyi yazıyorum Aysum ,,murti_san,, Bohem AYIN ENNNNNNNNNNN OUTU BENİM HERALDE DE Mİ GIZ? Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Olaylar ikimiz arasında geçerdi hep Alın teriyle kazandık dimi burcu ödülümüzü Onlar eskilerde kaldı arkadaşım unut gitsin ben unuttum ödül olarak bişe kazanmadımki Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Yumotecim tatlım benim saol Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Onlar eskilerde kaldı arkadaşım unut gitsin ben unuttum ödül olarak bişe kazanmadımki Ben senden önce unuttum Ödül olarak heralde sen manevi olarak anladın Ben maddi anlamda ödül dedim aynen aşağıdaki gibi Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 En özleneni : kankim, kelebek abim En karamsarı: manyetik En iyi topic haşlama: Gece & Mine ikilisi En kötü banlama kurbanı: siyahx En sevimli: lilac En iyi anlaştıklarım: bohem, marti_name En iyi baba: taurus En yakışan çift : burcu & sedat, alaturka & arman (forumdan ayrılsalar bile) En mübarek üye: ramazan davulcusu En sahurcu: leyla En görünmeyenler: nati, aysum, celine, gülsüm, eren, ewücüm, aça, En tatlıları: paula, yumote En aşk sarhoşu: sedelina En cana yakın: gloria Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Yumotecim sagol (iyi cikis yapmak iyi bisey mi? ) Sen de olivia,sahurda beklerim yani. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 .................... En tatlıları: paula, yumote En aşk sarhoşu: sedelina En cana yakın: gloria canımmm teşekkür ederim :) sen de çok tatlısın leylacım iyi tabi ki de Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 En iyi topic haşlama: Gece & Mine ikilisi Yuk yaaaa Bis bikerem öyle şeyler yapmayıs demi kıs kankim tşkler canım Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 En özleneni : kankim, kelebek abim En karamsarı: manyetik En iyi topic haşlama: Gece & Mine ikilisi En kötü banlama kurbanı: siyahx En sevimli: lilac En iyi anlaştıklarım: bohem, marti_name En iyi baba: taurus En yakışan çift : burcu & sedat, alaturka & arman (forumdan ayrılsalar bile) En mübarek üye: ramazan davulcusu En sahurcu: leyla En görünmeyenler: nati, aysum, celine, gülsüm, eren, ewücüm, aça, En tatlıları: paula, yumote En aşk sarhoşu: sedelina En cana yakın: gloria teşekkür ederim sende her zaman sölediğim gibi sevilmeyi en çok hak edenlerdensin arkadaşım Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Göremedin mi olivia Görememiş 23 saat forumdasın ama girmediğin 1 saate denk gelmiş iste Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Göremedin mi olivia Hayır Görememiş 23 saat forumdasın ama girmediğin 1 saate denk gelmiş iste puahahahah Kıs 23 saat ne işin var burda Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 teşekkür ederim sende her zaman sölediğim gibi sevilmeyi en çok hak edenlerdensin arkadaşım Arkadaşını yirim kıs ben senin Yuk yaaaa Bis bikerem öyle şeyler yapmayıs demi kıs kankim tşkler canım Tabe canım Haşlamassınız... kaynatırsınız dicektim klavyem sürçmüş Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 En özleneni : kankim, kelebek abim En karamsarı: manyetik En iyi topic haşlama: Gece & Mine ikilisi En kötü banlama kurbanı: siyahx En sevimli: lilac En iyi anlaştıklarım: bohem, marti_name En iyi baba: taurus En yakışan çift : burcu & sedat, alaturka & arman (forumdan ayrılsalar bile) En mübarek üye: ramazan davulcusu En sahurcu: leyla En görünmeyenler: nati, aysum, celine, gülsüm, eren, ewücüm, aça, En tatlıları: paula, yumote En aşk sarhoşu: sedelina En cana yakın: gloria Görünmez olduk artık. Görebilene aşk olsun Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 En mübarek Aysum....tüü tüüü maşallah.... Mübarekk mi alle alle nerden çıktı şimdi... Adak adayın madem Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 sen de en pasaklı gevezesisin Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 sen de en pasaklı gevezesisin sende en tatlı meleksin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.