Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 sadece aşkı öldürse insanın içindende bir parçayı alıp götürüyor..... bende o kişiye karşı nefret dahi kalmassa o benim için bitmiştir ve ona ait hiç bişey yoktur sadece bir yabancı Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Arkadaşlar bir filim izledim aşk herşeyi affedermi diye çok güzeldi ve böyle bir başlık açtım yorumlarınızı bekliyorum. aşk herşeyi affedermi? neleri affeder? neleri affetmez? aşk affederde..ya kişi..kişi kendini affedebilir mi..? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 psikologuma katiliyorum.. Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Arkadaşlar bir filim izledim aşk herşeyi affedermi diye çok güzeldi ve böyle bir başlık açtım yorumlarınızı bekliyorum. aşk herşeyi affedermi? neleri affeder? neleri affetmez? Birisine aşık olduğumda ilk duyduğum şey heyecandır. Sonra sevgi, sadakat ve özveri ararım. Sadakatsizliği affetmek söz konusu bile olamaz Aşk bazı şeyleri de affedebilir ama bence bütün erkeklerin bilmesi gereken çok önemli birşey var oda; "Bir kadın neyi affettiğini asla unutmaz" Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 "Bir kadın neyi affettiğini asla unutmaz" evet bunda çok çok haklısın asla unutmaz affetsede her seferinde hatırlatır Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 evet bunda çok çok haklısın asla unutmaz affetsede her seferinde hatırlatır Kafasına kakar her fırsatta diyosun yani Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Kafasına kakar her fırsatta diyosun yani aynen öyle bayanlar yapar bunu huyumuz kurusun Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 eet bence de yaparlar. belki de kendilerini kusursuz zannedenler yapıyodur bunu? (şimdi kesin bana muhalefet bi şeyler yazacaklar Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Aşk herşeyi affetmez mesela ihanet affedilemez ! aşk küçük hataları affeder bu kişinin karekterine göre değişir ... Alıntı
Φ zeplintane Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Siz halen aşkın gözü kördür lafına inanmıyomusunuz? Aşık herşeyi ama herşeyi affeder.. tabiki bu sevginin büyüklüğüyle alakalı biraz ve karşıdakini affeder ama kendini affettirirmi orasını bilemem. netice itibariyle çok seven çok şeyi affeder.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Aşk herşeyi affetmez...Affetseydi adı AŞK olmazdı.... Alıntı
Φ zeplintane Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 adının aşk olmasıyla affetmek arasında bi bağlantı kuramadım ama aşka iradenin baskısını saymazsak aşk boynuzlu gezmeye de razıdır, yalan dolan, karşılıksız sevme, vesayre durumlara da razıdır. ama işin içine irade girdimi, Zor insan asla boynuza dayanamaz.. kolay insansa "seviyorum L.n, kim ne derse desin" der.. saygılarımla.. Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 ben tanıyorum onu kendisiyle bizzat görüştüm fikirlerini sordum dediki kız güzelse herşeyi affederim çirkinse affetmem Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 adının aşk olmasıyla affetmek arasında bi bağlantı kuramadım ama aşka iradenin baskısını saymazsak aşk boynuzlu gezmeye de razıdır, yalan dolan, karşılıksız sevme, vesayre durumlara da razıdır. ama işin içine irade girdimi, Zor insan asla boynuza dayanamaz.. kolay insansa "seviyorum L.n, kim ne derse desin" der.. saygılarımla.. Zeplintane kurma zaten ben öylesine söyledim... Saygılar bisden ben tanıyorum onu kendisiyle bizzat görüştüm fikirlerini sordum dediki kız güzelse herşeyi affederim çirkinse affetmem Uyduruklama yufka yürekli dememiştir öyle Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Affediyordu ama artık affetmiyor Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Aşk hiç birşeyi affetmez... Niye affetsin? Affeden insanlardır... Büyük hataları affedenler de sağlam bir aşk yaşayamazlar. Gerçek aşkı yaşayanlar ne hata yaparlar ne de affetmek gibi bir sorunları olur. Güven herşeydir... aşkta her affediş yeni hatalara yol vermektir.... hata yapılıyosa zaten aşk olmaktan çıkmıştır Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 aklıma bir söz geldi bunu erkekler kullanır genelde AŞK çikolata gibidir Araya FISTIKLAR girebilir Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 seviyorsa aşıksa zaten aldatmaz aldatıyor sa sevmiyordur aşık değildir . Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 ihanet, sadakatsizlik, saygısızlık gibi büyük ölçekli sorunlar yaşanmadığı sürece aşk' ta insan' ında affedebileceği bişeyler mutlaka vardır. Alıntı
Φ shırek Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 aŞk ...Kör bir kuyuya benzer, Aşk asla leke kaldırmaz diyorum...Bu durum da esas olan sevilen kişi önemli değil, kişinin içinde duyduğu sevgidir..Yani, ihaneti yaşayan bir insan , terk eder, fakat yaşadığı duygular onla kalır ve aslında affeder...Anlayan varmı sen affetınmı?unutmadınmı?kaldımı oyle duygular?vay be........ Alıntı
Φ ENGİN_DENİZ Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 ihaneti aldatılmayı affetmez yani aşk herşeyi affetmez Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 aşk affederde..ya kişi..kişi kendini affedebilir mi..? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Çok üzgünüm istemeden Seni dün gece aldattım Kim oldığu mühim değil Sana bağlanmaktan kaçtım Çok üzgünüm istemeden Bir bakışa aldandım İnan bana bütün sabah Pişmanlıktan ağladım Aşk herşeyi affeder mi Dersin zamanla geçer mi Güzel günlerin hatrına Aşk herşeyi affeder mi Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Aşk birbirine karşı Güven ile başlar eğer bir kere aldattımı affetmeyi istesen bile ona karşı olan güven gider ve aslaa eskisi gibi olamaz.buda aşkı yavaş yavaş ve acı çeke çeke öldürür......... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.