Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

"Arkadan Vurmak "diye buna denir


Çılgın TÜRK

Önerilen İletiler

Efendiler ,

 

Sizki bu millet tarafından efendi seçilmişsiniz niyeki efendi efendi millete hizmet edin diye. Yoksa millet her efendisini seçip onun kölesi olcam diye uğraşmaz. Siz tokmağı elinize her aldığınızda nasıl ki kendi davanız için vuruyorsanız unutmayın ki milletin sabrı taşarsa sizinkinden daha büyük bir tokmağı nereye vuracağını bilir. E buna da demokrasi deniliyor bugün bize yarın size. Daha önce başkalrını örnek gösterip işte siz böyle yaptınız halkta tokmağı vurdu tabi haliyle deyip sonrada biz gömleği değiştirdk dediniz; amma velaki o millet bazı şeylerin değişmediğini anlarsa ki eni sonu anlayacak onu size "Ateşten Gömlek" olarak tekrar giydirir. Tarih tekerrürden ibarettir.

 

Demokrasi tabidir ki herkesin hakkı ve sizi buraya getiren lakin şunuda demeden geçemiyeceğim demokrasi kılıcının iki tarafıda çok keskindir. Hangi yöne kullanacağını çok iyi bileceksin.Bir taraf bu kadar milletin kemiğine dayanırsa ,işte o zaman öyle bir ters teperki diğer keskin tarafı kendi başını uçurur.

O nun için tarihe geçmiş bu milletin tek yönü vardır ondan gayri her zorladığında sende kendi başını zorlarsın bunu unutma unutmaki daha önceki gösterdiğin kopan başların yanına seninkide eklenmsein .

 

Mamafi bu uyarıda artık geç gibi gözüken bu tabloda hala milletin efendisiyim deyip bunca vergiyi yüzsüzce alıp ekonomi iyi diyebilecek kadar tek rakamları örnek veririken yarinki seçimlerde de kendi koltukların tek rakama düşecektir. O zaman işte ne giyeceğini ne değiştireceğini artık kendin düşün...

 

!!!! U Y A N I N E F E N D İ L E R !!!!!

BİZDE BU KADAR LAFTAN SONRA AKIL VERİRKEN ARTIK KENDİMİZDE İYİ DÜŞÜNELİM

DEMOKRASİYİ VE HAKLARIMIZI KİME TESLİM EDECEĞİMİZE

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.