Φ figgaro Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 bencede çok yanlış arkadaş aşk acısından öyle konuşmuş öyle değerli öyle sadık öyle dürüst bayanlar varki aklın şaşar taş duvar benimki şaştıda demek seninki şaştııı..haaa.. Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 bencede çok yanlış arkadaş aşk acısından öyle konuşmuş öyle değerli öyle sadık öyle dürüst bayanlar varki aklın şaşar taş duvar benimki şaştıda Ben senin şu nicki sevmedim be sana yakışmıyo Taş Yüreklilik Alıntı
Φ metalmania61 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 kadın erkek eşitliğinden hahsediyorsak kadın da aldatır erkek de Alıntı
Φ taş duvar Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Bütün bayanları bu genellemeye sokman çok yanlışş!!! evet o günkü psikolojimle yazdım tüm onları dürüst birisini bulursanız banada haber verin....herkesin birilerinden sakladığı bir anısı mutlaka çıkıyor bi taraflardan.5 yıl arkadaşlar kolay değil insanın zoruna gidiyor.....ben tüme varmışım evet haksızım ...bi kasa domatesin içinde bikaçtane çürük var diye hepsine çürük demek çok yanlış mazur görünüz...aslında bu diğerlerinin dediği gibi kişilik meselesi...her farklı meydanda farklı kimlikle dolaşanlara benim sözüm.kendinde olmayan özellliği varmış gibi gösterenlere....yani kısaca kişiliği karşısındaki insana adapte edilmiş ********** ********....tüm bunların sonucunda ALDATANLARA Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 evet o günkü psikolojimle yazdım tüm onları dürüst birisini bulursanız banada haber verin....herkesin birilerinden sakladığı bir anısı mutlaka çıkıyor bi taraflardan.5 yıl arkadaşlar kolay değil insanın zoruna gidiyor.....ben tüme varmışım evet haksızım ...bi kasa domatesin içinde bikaçtane çürük var diye hepsine çürük demek çok yanlış mazur görünüz...aslında bu diğerlerinin dediği gibi kişilik meselesi...her farklı meydanda farklı kimlikle dolaşanlara benim sözüm.kendinde olmayan özellliği varmış gibi gösterenlere....yani kısaca kişiliği karşısındaki insana adapte edilmiş ********** ********....tüm bunların sonucunda ALDATANLARA Yazın bu şekilde daha açıklayıcı olmuş teşekkür ederiz paylaşımın için Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 tabiki kadınlar aldatır daha çok babına Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 tabiki kadınlar aldatır daha çok babına Bak ya genemi sen Senle hiç bi konuda anlaşamıycaz mı biz Ben sadece erkek aldatır die bi savunma içinde diilim!! Sadece Erkek yaradılış itibariyle aldatmaya meillidir.. Kadınlardan bi adım öndedir uzun lafın kısası Nefse hakim olmak die bi kavram vardır.. Bunuda her insan başaramaz maalesef... Ama yapıcak bi şey de yok.. Neticede herşey insanlar için..[/size] Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Bak ya genemi sen Senle hiç bi konuda anlaşamıycaz mı biz Ben sadece erkek aldatır die bi savunma içinde diilim!! Sadece Erkek yaradılış itibariyle aldatmaya meillidir.. Kadınlardan bi adım öndedir uzun lafın kısası Nefse hakim olmak die bi kavram vardır.. Bunuda her insan başaramaz maalesef... Ama yapıcak bi şey de yok.. Neticede herşey insanlar için..[/size] evet anlaşamıcaz biz galba evet aslında erkekler daha çok aldatır tabiki de biz sizden avantajlıyız ondandır bu da nefse gelince herkeste vardır ama sadece fırsatı olmaz bazılarının Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 evet anlaşamıcaz biz galba evet aslında erkekler daha çok aldatır tabiki de biz sizden avantajlıyız ondandır bu da nefse gelince herkeste vardır ama sadece fırsatı olmaz bazılarının Erkekler aldatır gerçeğini kabullenmek konusunda anlaştık gibi Ne dersin Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Erkekler aldatır gerçeğini kabullenmek konusunda anlaştık gibi Ne dersin evet şunda karar kıldık siz kadınlar aldatma konusunda beceriksizsiniz Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 evet şunda karar kıldık siz kadınlar aldatma konusunda beceriksizsiniz Ya bak işte sonrada özlem ağzını açtımı suç oluyo Valla arkdaşım senin hiç şüphen olmasın ki;) Şimdiki bayanlar erkeklerden daha iyii aldatma taktiklerine sahipler.. Zaman meqan dinlemeksizin taktikleri uyguluyolar Ama gerçekten şunu sölemek lazım ki aldatmak işi yürek ister Kişilikte önemlidir bu noktada.. İstisnalar İstsnalar Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Ya bak işte sonrada özlem ağzını açtımı suç oluyo Valla arkdaşım senin hiç şüphen olmasın ki;) Şimdiki bayanlar erkeklerden daha iyii aldatma taktiklerine sahipler.. Zaman meqan dinlemeksizin taktikleri uyguluyolar Ama gerçekten şunu sölemek lazım ki aldatmak işi yürek ister Kişilikte önemlidir bu noktada.. İstisnalar İstsnalar aldatmak yürek istemez azgınlık ****** ve beyinsizlik ister birde eşini sevmemesi gerekir eşini aldatırkende yiyeceği dayak veya işiteceği laf aklına gelmez okadarını düşünecek bir beyni olsa zaten aldatmaz Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 yanlış yanlış bakın bu nasıl bi şi erkek karısını kimle aldatır=kadınla kadın kocasını kımle aldatır=erkekle buradan ne sonuç çıkıyor gördünüz se o sonuç işte bunu ahlaksız ve ya baş ka isimle adlandırabilirsiniz amma sonuç değişmez yapmayın aldatan erkek veya kadın fark etmez Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Her aldatılmada birde diğer taraftan aldatılma vardır yada olabilir.. Örneğin ben bir bayanı başka bir bayanla aldatıyorsam, o "başka bir bayan" dediğim bayanda bir erkeği benle çıkarak aldatıyor olabilir.. Tabi genel değil.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 kalbinde sevgi,saygı ve vijdan olmayan ar damarı çatlamış herkez aldatır Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Aldatmanin iyi bir yani yoktur ama iki türlü aldatma vardir. a-doyumsuzluktan kaynaklanan aldatma yani her yeni ile heyecan yasama olayi ki bu heyecan gercekten yasaniyor. b-kendini tutamayip aldatmak.Bu genelde kadin veya erkegin gercekten ani bir duygu ile yapmaktan kendilerini alamamalaridir.Herhangi bir partide,eglencede,kendini farkinda olmadan birisinin cazibesine kaptirip o anda herseyi unutmakla olur. Ingilterede iki yil önce yapilmis olan bir arastirma sonucuna göre,evli fakat cocuksuz genc kadinlarin yüzde 15 i en yakin kiz arkadasi ile kocalarini aldatirken sadece yüzde 7 si baska bir erkekle aldatiyormus.cocuklu genc kadinlarda ise bu oran,kadin kadina yüzde 6,kadin erkek olarakta yüzde 3 civarinda kaliyor. Buna karsin erkeklerde kadin erkek olarak aldatma orani yüzde 25,erkek erkege ise yüzde 4 civarinda. Tabiiki böyle arastirmalar toplum icin bir ölcü degildir.Ama aldatma olayi önü alinamayan bir fenomen artik. Alıntı
Φ monalisa06 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 kadınlar aldatır ama belli etmez lafına katılıyorum.Erkekler belli ediyolar hiç değilse,davranışlarından ve soğukluğundan anlaşılıyor.Daha doğrusu aldatılan her kadın bunu bi şekilde hissedebiliyor.Ya kadının ki; sinsice oluyor, acımasız ve de.Adamın ruhu bile duymuyor.Aldatan kadın erkeğin aksine belli olmasın diye daha yakın davranıyor eşine.Yani gözünün içine baka baka derler ya. Erkeği yada kadını hiç farketmez her şekilde onursuz bir davranış bence.Bişeyler bitmisse bitmiştir,ayrılırsın.Kadın kendini her şekilde güvenceye almadıkça ayrılmıyor ve sinsice devam ettiriyor rolünü. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 bir gün gelecek; eminim kimse kimseyi aldatmayacak.. Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 isteyen herkes aldatabilir , kadın-erkek diye ayırmak gerekmez , karakter ve tarz meselesi , malesef . Alıntı
Φ harbikizsevda Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Sevmeyen insan zaten her zaman aldatır ama bu devirde kızlar haftada bi sevgili değiştirdiklerine göre heralde bayanlardır....SEVDİNMİ ADAM GİBİ SEVECEKSİN SEVMEYİDE BİLECEKSİN VE BİRKEZ SEVİP BÜTÜN SEVGİNİ ONA VERECEKSİN Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 her ikiside eşit bence ama büyük bir çogunlugu bayanlar olusturuyor Alıntı
Φ Gulbey Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Hep erkeklermi aldatır,yoksa kadınlarda aldatırmı?yada şöle diyim ençok erkeklermi aldatır? Yanitlara baktigimda "aldatmak"tan anlasilian tek sey, bir baskasi ile iliski kurmak... Demek ki sizce onemli olan bu! Oysa bence "aldatmak" cok daha ciddi bir kavram... Biraz daha dusunun derim.... Alıntı
Φ çiçek01 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 sana katılıyorum (CYRANO) bencede herşey kadının elide.kadın aldatmak istemese erkek aldatılacak bir şey bulamaz ve vazgecer ama kadın aldatmaya gönüllü ise o erkek eşni yada karısını aldatmayacaksa aldatır.Erkekler kadınlardan cok farklıdırlar.ben sucun coğunu kadınlarda göryorum. tabiki her kadın bir değildir Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 yahu yinemi aynı hadiseler..kadında aldatabilir..erkekte..ama erkekler aldatmaya daha yatkın..sebebini sormayın..hadise biraz bilimsel..erkekleri kadının kokusu bile cezbeder diyelim..geçelim..o yüzden kadınlara erkeklerine dahada sahip çıkmaları hadisesi doğar..erkek zayıftır kadına göre ..bilhassa cinsellikte..karışık işler valla.. Aşk bir kadının yaşamının tüm öyküsüdür, erkeğinse yalnızca bir serüvendir. Madame de Stael diyede bu madam bi laf etmiştir..hoppala şimdi napıcaz.. Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 aldatmak neki yaw bu kadar mı saf olur bir insan dünyadan haberim yok Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.