Φ hircin Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Hep erkeklermi aldatır,yoksa kadınlarda aldatırmı? yada şöle diyim ençok erkeklermi aldatır? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Erkelerde aldatır kadınlarda aldatır... Bu işin görünen yüzü.. Görünmeyen, bilinmeyen neler var kim bilir.. Ve her aldatmada, genellikle iki tarafta birilerini aldatıyordur.. Bu durumda erkek ve kadın aldatma oranları eşit gibi geliyor bana.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Kimse bilemez bence bunu.. kadınlar da altadıyor etraftan gözlemlediğim kadarıyla.. çaktırmadan derler ya öyle bişey bu.. kadınlar aldatırsa bile sezdirmiyorlar.. ama bence daha çok erkekler aldatıyor gibi....de hircin bu topic kadın-erkek ilişkileri adlı başlıklarda olması gerekiyordu sanki.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Belki onun için havadan sudan bi konudur olabilir tabi canım.. ama konunun anlamına göre bence buraya uygun değil gibi geliyor.. şimdi hircin de bunu sert bir tepki olarak adlandırmasın.. problem yok benim tarafımca..açılmış bi kere.. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Herkes aldatabilir bunu kadın erkek diye ayırmak anlamsız olur... Arada bi fark aranıyorsa erkek aldattığını belli eder ama kadın edemez... evet bence çok haklısın Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Hep erkeklermi aldatır,yoksa kadınlarda aldatırmı? yada şöle diyim ençok erkeklermi aldatır? insan olan aldatmaz Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 kadınlarda erkeklerde aldatabilir ama tabi hangi cinsiyette aldatma oranı ne kadar oluyo bilemiyoruz ama ben erkekler hep aldatıyo izlenimi yaratılıyo ya ona inanmıyorum bence yanlış Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Aldatmak sadece fiiliyatta değildir, Aldatmak beyinde başlar. Erkek le kadın arasında bu anlamda bir fark olacağını sanmıyorum. Ancak toplum yapısı vs gözönüne alınınca. Erkeklerin bunu fiiliyata dökmeleri daha kolay ve çok olur. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 erkeklerde bayanlarda aldatır yanlız ortada bir çelişki vardır hata erkeklerdemidir hayır hata bayandadır erkeklere aldatmayı yol çizdiren bayanlardır yaptıran bayanlardır sonuçta erkek erkekle aldatmıyor bayanla aldatıyor görüldüğü üzere bu labirente girdiğiniz zaman bütün yolların bayana açdığını göreceksiniz . sevgilerimle.... Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 erkeklerde bayanlarda aldatır yanlız ortada bir çelişki vardır hata erkeklerdemidir hayır hata bayandadır erkeklere aldatmayı yol çizdiren bayanlardır yaptıran bayanlardır sonuçta erkek erkekle aldatmıyor bayanla aldatıyor görüldüğü üzere bu labirente girdiğiniz zaman bütün yolların bayana açdığını göreceksiniz . sevgilerimle.... sende haklısın. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 sende haklısın. evet haklıyım çünkü doğrusu budur Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 erkeklerde bayanlarda aldatır yanlız ortada bir çelişki vardır hata erkeklerdemidir hayır hata bayandadır erkeklere aldatmayı yol çizdiren bayanlardır yaptıran bayanlardır sonuçta erkek erkekle aldatmıyor bayanla aldatıyor görüldüğü üzere bu labirente girdiğiniz zaman bütün yolların bayana açdığını göreceksiniz . sevgilerimle.... evet aynen katılıyorum bütün suç bayanlarda hepsini asmalı bunların Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 evet aynen katılıyorum bütün suç bayanlarda hepsini asmalı bunların sen önceki hayatında cellat falanmıydın??? Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 erkeklerde bayanlarda aldatır yanlız ortada bir çelişki vardır hata erkeklerdemidir hayır hata bayandadır erkeklere aldatmayı yol çizdiren bayanlardır yaptıran bayanlardır sonuçta erkek erkekle aldatmıyor bayanla aldatıyor görüldüğü üzere bu labirente girdiğiniz zaman bütün yolların bayana açdığını göreceksiniz . sevgilerimle.... evet aynen katılıyorum bütün suç bayanlarda hepsini asmalı bunların yok hepsi için geçerli değil yapan ve yaptıranlar için geçerli Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Kimse bilemez bence bunu.. kadınlar da altadıyor etraftan gözlemlediğim kadarıyla.. çaktırmadan derler ya öyle bişey bu.. kadınlar aldatırsa bile sezdirmiyorlar.. ama bence daha çok erkekler aldatıyor gibi....de hircin bu topic kadın-erkek ilişkileri adlı başlıklarda olması gerekiyordu sanki.. Haklısın yemyeşim bu başlığın kadın erkek ilişkilerinde olması gerekiyo,ama ne bilim yazdım bikere buraya Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Neden aldatmasın ki kadınlarda,bence kadın-erkek ilişkileriyle ilgili konuları cinsiyete bağlamamak gerekir.Böyle şeyler karaktere bakar. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Neden aldatmasın ki kadınlarda,bence kadın-erkek ilişkileriyle ilgili konuları cinsiyete bağlamamak gerekir.Böyle şeyler karaktere bakar. sen de haklısın. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 sen de haklısın. Hmm,evet.Haklı olduğum konusunda sende haklısın Alıntı
Φ fantastico Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Türkiye şartlarında................Erkekler Ömründe 1 kez aldatanlar.................%30 Ömründe 1'den fazla aldatanlar..........% 50 Ömründe hiç aldatmayanlar...............%10 Fırsatını bulsa kaçırmayacak olanlar....%10 Bence kadınlar için aldatmak kolay olmasa gerek..Erkeğin aldatılması başka şey.Aldatan kadın içinde onur kırıcı olsa gerek.Kadın farklı ya.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 bence bu geri kafalılık değil ama genelde kadın aldatır çünkü kadın izin vermesse ve adamın cinsel tercihi hemcinsi değilde kadından yanaysa erkek kendini yırtsada bişey yapamaz.. tabii erkeğinde içinde olmaması lazım aldatmanın. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 bence bu geri kafalılık değil ama genelde kadın aldatır çünkü kadın izin vermesse ve adamın cinsel tercihi hemcinsi değilde kadından yanaysa erkek kendini yırtsada bişey yapamaz.. tabii erkeğinde içinde olmaması lazım aldatmanın. evet sende aynı benim gibi düşünüyosun kadın izin vermedikçe erkek bişey yapamaz zorlamalar hariç kişiliğe bakar herşey kadında biter. bizim bu cinsimizi ne yapmalı bilemiyorum Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Hep erkeklermi aldatır,yoksa kadınlarda aldatırmı? yada şöle diyim ençok erkeklermi aldatır? Forumdaki erkek arkadaşlar belki karşı gelecektir ama bence en çok erkekler aldatır. Bir erkek birlikte olduğu kadını çok sevip yine de aldatabilir. Yani bu belki çok acımasız bir açıklama ama bence gerçek !!! bu çok sevip aldatma olayı genellikle cinsellikten kaynaklanan sebeplerle oluyor. Şimdi belki biraz tepki alıcam ama ben öyle düşünüyorum. Tabi hepsi aldatır demiyorum ama böyle bir çoğunluk var. Kadınlar aldatma olayına farklı amaçlarla, planlı programlı girerler. Çoğunlukla da bunu birlikte oldukları erkekten intikam almak için yaparlar. Bence kadının içinde sadakat duygusuna yer olmayan bir aşk yaşaması, çok daha düşük bir ihtimaldir. Yine de kimsenin kimseyi aldatmamasını diliyoruz tabiki... Sevgiler... Alıntı
Φ guneydenizi Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Şimdiii herkes aldatmak diyorda arkadaşlar. Önce aldatmanın tanımlamasını yapmak lazım. Bence bir gecelik ilişkiler aldatma tanımlamasına sokulmamalı. O zaman evli olanlar gerçek birisiyle değilde fantazi kuruyorsa oda aldatmak sayılmalı bence. Bir gecelik ilişkileri evde yemek varken gidip lokantada yemek yeme olarak değerlendirebiliriz bence. Dolaysı ile aldatma sınıfına girmez diye düşünüyorum ben. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 valla en çok kadınmı aldatır erkekmi aldatır bilemem benim tek bildiğim aldatan kişi kendini aldatır,kendini kandırır.Bide şöyle bi durumda söz konusu olabilir aldatan kişi büyük ihtimalle kendide aldatılır günün birinde heralde o yüzden napıyorus aldatmıyoruz :) :) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.