Φ kaspersky Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 TEST BAŞLIYOR................... Bu mesajin sonunda sana bir soru sorulacak. Hemen yanitla. Durup dusunme. Aklina ilk gelen seyi soyleyiver. Bu eglenceli bir "test"... VE ayni zamanda biraz acaip (cok acaip)! Bir dene,%98'de veya %2'de oldugunu yazmayi unutma. Bunun ne demek oldugunu "test"i bitirdikten sonra anlayacaksin. Simdi... asagidaki talimatlari olabildigince cabuk yerine getir. Bir hesabi bitirmeden otekine gecme.. Yanitlari yazmak veya hatirlamak zorunda degilsin. Sadece kafadan hesaplayarak cevap ver gec. Sasiracaksin. Basla: Asagidaki toplamlar kac ediyor: 89 + 2 12 + 53 75 + 26 25 + 52 63 + 32 Biliyorum! Hesap yapmak zor is, ama neredeyse bitti... Hadi. tek bir tane daha... 123 + 5 CABUK! BIR RENK VE BIR ALET DUSUN! Asagiya devam et... Biraz daha... Aklina kirmizi bir cekic geldi, degil mi? Eger verdigin cevap bu degilse, sen anormal sayilmasa da farkli bir akla sahip olan %2 insandan birisin. insanlarin %98'i bu alistirmayi yapinca kirmizi bir cekic diye yanitliyor. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 verildi ama başka bi başlıktaydı sanırım Alıntı
Φ backstreetboy Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 bu nasıl oluyor yaw allah allah enteresan Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 hakkatten yaw bende öle düşündüm demekki bende sıradan bi insanım işte şimdi üzüleyimmi sevineyimmi?? Alıntı
Φ hepyeke Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 alla alla ne demek oluyor bu şimdi.Kendi irademle kırmızı bir çekiç düşündüm yoksa düşünmedimmi kafam allak bullak oldu. Alıntı
Φ ^^_-_KaRTaL_--_^^ Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 işe bak ben yarı normalim galiba benim aklıma kırmızı makas geldi Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 Valla benim aklıma bu kadar hesabı gördükten sonra hesap makinesi ve mavi renk geldi.%2 lik dilimdeyim zaten hiç bir zaman beklenen tepkileri vermem. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 ben %2 deyim kötü bişeymi aklıma mor bisiklet geldi Alıntı
Φ posee Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 ee bnim aklıma da mor silah geldi :S Alıntı
Φ abdllhgcck Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 valla benim aklıma kırmızı mouse geldi:) bu ne demek acaba:) Alıntı
Φ abdllhgcck Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 bu arada ben yeniyim ve ilk mesajım bu forumda... hoşgeldin diyebilirsiniz:) inş. çok paylaşılan günler geçiririz:) Alıntı
Φ akıllıuslu Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 valla benim aklıma kırmızı pense geldi şimdi ben hangi katogorideyim Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Ya benim aklıma yeşil bi ingiliz anahtarı geldi Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Sarı monitör geldi allam allam... Alıntı
Φ halilim Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2006 valla benim aklıma da kırmızı çekiç geldi ama bunda kabahatim yok bugün evde çoklu adsl bağlantısı için pencereden kardeşime kablo uzattım e kabloyu dış cepheye tutturmak için bir çekiç kullandım ve sapıda kırmızıydı aklıma ilk bu geldi şimdi benim suçum ne? :D Alıntı
Misafir rua Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2006 yaw bu inanılmaz.şok oldum bea.yarım saat kaldım öyle yani.çok ilginçmiş.kırmızı çekiç.nolcak şimdi.normal akla sahip olmak ne demek yaw Alıntı
Φ einstein1926 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 Siyah kalem %2 ?? Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 işe bak ben yarı normalim galibabenim aklıma kırmızı makas geldi benim de yeşil makas geldi Alıntı
Φ şekersizçay Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 kırmızı gemi...bu ne demek oluyorsa artık Alıntı
Φ onur0226 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 uzunca bi süre alet ne demekti diye düşündüm... Alıntı
Φ sure Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 bence saçma tabiiki herkesin aklına değişik aletlet gelir. Bence kırmızı çekiç diyenler %2 Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 TEST BAŞLIYOR................... Bu mesajin sonunda sana bir soru sorulacak. Hemen yanitla. Durup dusunme. Aklina ilk gelen seyi soyleyiver. Bu eglenceli bir "test"... VE ayni zamanda biraz acaip (cok acaip)! Bir dene,%98'de veya %2'de oldugunu yazmayi unutma. Bunun ne demek oldugunu "test"i bitirdikten sonra anlayacaksin. Simdi... asagidaki talimatlari olabildigince cabuk yerine getir. Bir hesabi bitirmeden otekine gecme.. Yanitlari yazmak veya hatirlamak zorunda degilsin. Sadece kafadan hesaplayarak cevap ver gec. Sasiracaksin. Basla: Asagidaki toplamlar kac ediyor: 89 + 2 12 + 53 75 + 26 25 + 52 63 + 32 Biliyorum! Hesap yapmak zor is, ama neredeyse bitti... Hadi. tek bir tane daha... 123 + 5 CABUK! BIR RENK VE BIR ALET DUSUN! Asagiya devam et... Biraz daha... Aklina kirmizi bir cekic geldi, degil mi? Eger verdigin cevap bu degilse, sen anormal sayilmasa da farkli bir akla sahip olan %2 insandan birisin. insanlarin %98'i bu alistirmayi yapinca kirmizi bir cekic diye yanitliyor. ya ilginç ötesi...kırmızı çekiç değil ama kırmızı bir alet düşündüm...hemde çekiçgillerden şaş baş oldum kesin vardır biirşeyi ama tuhaf doğrusu... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.