Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Muhahahahahahahhaha....Resmen yerlerdeyim olamaz böyle bişey..bak valla kırıldım SANEMAVİ ellerine sağlık buraya aktadrdığın için...Müthiş birşey bu ve bence gerçek..ve de gerçek olduğu için bu denli komik biri beni susursun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! puha puha puha aynen yerlerdeyim bunu yaaazarken bile gülüyourm. neydi ya çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk komik. not:son cümle en komiği ......................................... Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 gunlerden bir gun arkadaslarla metroya gidecegiz ticket kuyrugu cok var hadi atlayip gecelim dedik once cevreyi gozetledik sivil kontrolculer varmi diyee adamin birini sizinle gecebilirmiyim dedim adam ok dedi hepimiz biriyle gectik arkadasimin yakisikli bi cocuga teklif etti neyse biz diger tarafa gectigimizde sevgili kontrolculr yandan ciktilar ser.....ler saklanmislar arkadasima hemen turkce kontrolculer demeden oda cikti ama olayi hemen kaptigi icin yakisikli cocugun boynuna bi sarildi dudaklarina bi yapisti tabi sevgili kont bizimkisinide durdurdu ticket sini sordu bizimkiside kontrolcuye bakip normal bi edayla bana bakin bayim ben para filan vermem biz onla bi beden oluyoruz niye iki ticket alalimki tabi biz gulmekten olduk kontrolculerde ama yemediler tabi hepimis 30£ baydik neysee bizimkiside cocugu optuyuyle kaldi Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Koptum işte biz hala anlatiriz mesela bi 30 £icin sen bunu yaptiysan baska seydee diye basliyoruz aramizda Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 biz hala anlatiriz mesela bi 30 £icin sen bunu yaptiysan baska seydee diye basliyoruz aramizda Hehe bunalıma girer adam:whistling: Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 o köpekler kır otamına giden herkesin, karizmasında ciddi tahribatlar yapan hayvanalrdır marti bir bayran günü istanbulun karadeniz sınırındaki ihsaniyeye babaannemlerin çiftliğine gittik. Babamın bir arkadaşı babama safkan bir kara ağız sivas kangalı hediye etmişti. Babam da Yedikule de bu köpek bakılamıyacağı için onu babaannemlere götürmüştü. Biz gittiğimizde o yavru yetişkin bir köpek halindeydi. Babam bana alda şu hayvanı gezdir biraz diye, tasmayı uzatınca herkesin ortasında "hayır" diyemedim. Babam sık sık gittiği için köpek ona da alışkın oysa ben yavru halinden beri hayvanı görmemişim. Hayvanda öyle İstanbulda yolda karşına çıkıp, hoşt hoşt diyebileceğin bir şey olmamış., bir patisi insan elinin iki katı. yeleli meleli sanırsın aslan. Neyse zoraki aldık elimize tasmayı ( tasma dediysen. inek boynuna rahatlıkla sığacak bir demir dikenli honta ve ona takılmış bir zincir) başladı köpekle gezmeye. ilk beş dakika iyiydi evden uzaklaşana kadar. Beş dakika sonra farkettim ki direksiyon bende değil. yani köpeğin istediği istikamete doğru gidiyoruz. benim onu yönlendirmek için zinciri çekmem veya sağa sola oynattığın anlarda köpek " röağörrağrrr" gibi gayet caydırıcı ve etkili sesler çıkardı. Köpeği bırakıp geri dönsem, On yıl kardeşlerim ve sülale tarafından söylenir durur artık kahvaltıda. O yüzden bırakamıyorum. Bir yandan köylük yerde etraftakiler anlamasın diye sanki ben köpeği gezidiriyormuşum gibi ayak uyduruyorum. Ama hayvan duruyor bende duruyorum, koşmaya başlıyor bende koşuyorum. Böylece köpek önde ben arkada. Topkapı ve Eminönü arası kadar mesafeyi gittik abartısız. işte o an pırıl pırıl oldum ve düşündüm " lan bunca yıl oku, sonra çalış, kariyer yapıcam diye, ondan sonra gel buraya bir köpek tarafından saatlerce gezidiril" diye . Ay hahahahahahahahahah bu da çok iyiydi CYRANO Bu durum bana bir kitabı çağrıştırdı sana uyarlarsak "köpeğinin sürüklediği yere git" Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Hehe bunalıma girer adam:whistling: Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Geçen gün halk otobüsündeydim..stajdan eve gidiyordum.. otobüsün içi sessizdi..kimseden ses çıkmıyordu.. adamın birisi inmek için orta kapıya yaklaşmıştı...birden orta kapıdan ses geldi.. -kaptan kapıyı açsana.. -kapı zaten açık olm.. -o zaman kapat kafam sıkıştı.. otobüsün içersinde kahkaha sesleri atıldı.. ama aslında gülüncek bişey değildi bu.. adam stresli gününde olabilir..ya da kafasını taktığı başka konular olabilir..dalmış gitmiş adam nerden bilsin kafasının kapıya sıkışacağını..isteyerek koymadı ya kafasını..insanlık hali.. bende güldüm ama kaptanla adamın o esnadaki dialogları hoşuma gitmişti.. yoksa asla gülmem gülüncek hale bi ara bende düşebilirim.... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Geçen gün halk otobüsündeydim..stajdan eve gidiyordum.. otobüsün içi sessizdi..kimseden ses çıkmıyordu.. adamın birisi inmek için orta kapıya yaklaşmıştı...birden orta kapıdan ses geldi.. -kaptan kapıyı açsana.. -kapı zaten açık olm.. -o zaman kapat kafam sıkıştı.. otobüsün içersinde kahkaha sesleri atıldı.. ama aslında gülüncek bişey değildi bu.. adam stresli gününde olabilir..ya da kafasını taktığı başka konular olabilir..dalmış gitmiş adam nerden bilsin kafasının kapıya sıkışacağını..isteyerek koymadı ya kafasını..insanlık hali.. bende güldüm ama kaptanla adamın o esnadaki dialogları hoşuma gitmişti.. yoksa asla gülmem gülüncek hale bi ara bende düşebilirim.... OLİVİA çok haklısın heran hepimiz komik duruma düşebiliriz.Ama bence bu tür enstantaneler insan yaşamını keyifli kılıyor o an için olmasada sonrasında hafızamızda güzel bir yer ediniyor.Bu arada diyalogları gerçekten hoşmuş teşekkürler Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 bostancı dolmuşuna binerken bi adam "siz nerde inceksiniz" diye sormuştu bana..ben de "sana ne" diye adamı paylamıştım..heygidi gunler hey..meğerse adam önce incekmiş de... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 bende anlatayım size başımdan geçen bir komikçik... mersinde geçmektedir olay..dolmuştayım..mersin-erdemli arası gidiyoruz..yazlıklara doğru..derken..adamın biri(dolmuştakilerden bir müşteri)..ben mezitliyi geçince ilk petrolda ineyim dedi...şöför..tamam abi..neyse mezitliye geldik..adam der..ilk petrolda..şöför der..ikinci değilmiydi abi..adam yok yavrum..ilk petrol..şöför tabi geçmektedir ilk petrolu..adam farkındadır..adam şöföre evladım petroooollll...der..şöför..hangisiydi abi..ilki mi ikincisi mi..adam.ikisinin de ortasında indir evladım dedi...üzgün ve bitkin... ***ben var ya..ben..şahit olaraktan olaya..dolmuşa binerken bir figgaroydum..bu hadiseden sonra on figgaro oldum..nasıl gülüyorum..çatladım...dolmuşta bana bakan..oda basıyor kahkahayı..gülmekten dudaklarım esnedi..adam inerken de ne desin... gördün mü şöför evladım..çola çocuğada bizi madara ettin...hehyt..heyt..güzel amcam benim.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 bende anlatayım size başımdan geçen bir komikçik... mersinde geçmektedir olay..dolmuştayım..mersin-erdemli arası gidiyoruz..yazlıklara doğru..derken..adamın biri(dolmuştakilerden bir müşteri)..ben mezitliyi geçince ilk petrolda ineyim dedi...şöför..tamam abi..neyse mezitliye geldik..adam der..ilk petrolda..şöför der..ikinci değilmiydi abi..adam yok yavrum..ilk petrol..şöför tabi geçmektedir ilk petrolu..adam farkındadır..adam şöföre evladım petroooollll...der..şöför..hangisiydi abi..ilki mi ikincisi mi..adam.ikisinin de ortasında indir evladım dedi...üzgün ve bitkin... ***ben var ya..ben..şahit olaraktan olaya..dolmuşa binerken bir figgaroydum..bu hadiseden sonra on figgaro oldum..nasıl gülüyorum..çatladım...dolmuşta bana bakan..oda basıyor kahkahayı..gülmekten dudaklarım esnedi..adam inerken de ne desin... gördün mü şöför evladım..çola çocuğada bizi madara ettin...hehyt..heyt..güzel amcam benim.. Figgaro...çok güzeldi...zavallı adamı tüketmiş resmen... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Dostarım her nedense kendimi bugün pek keyifli hissediyorum.. Hazır böyleyken size büyükbabamla ilgili komik bir anıyı naklediyim.. Ananemle büyükbabam çarşıya çıkmışlar- bu olayın yaklaşık bir 15 senesi var-Bizim ediyle büdü ellerinde torbalar dönerlerken ananem önde büyük babam arkada araya birkaç kadın girmiş ve hep beraber yürüyen merdivenlere binmişler..artık nasıl olmuşsa inanılması güç bir olay vuku bulmuş..büyükbabamın pantolonunun düğmesi öndeki kadının eteğinin kopçasına takılmaz mı? durumu kadından önce idrak eden büyükbabam usulca iki nesneyi birbirinden ayırmaya çalışmış ama ne mümkün!Tabii bu arada arkasında eteğinin kopçasıyla uğraşan bir adamın varlığını hisseden kadın öncelikle basmış çığılığı..kadının çığlıkları alışveriş merkezini inim inim inletiyormuş..kadın sesini kesse büyükbabam durumu kadına açıklayacak ama kadın panik halinde kah bağırıp kah elindeki şemsiyeyle büyükbabama vurmaya çalışıyormuş...Allahtan kadın döndükçe birbirine takılan fermuar ve kopçadan mütevellit büyükbabamda dönermiş.. düşünsenize kadın çığlık atarak dönüyor arkasında büyükbabam kadına yapışmış bir şekilde dönüyor. .şu kadarını itiraf edelim ki tablo tamamen büyükbabamın aleyhinde gözüküyor. .tabi işin acıklı tarafı etraftaki insanlarsa zavallı büyükbabamı sapık zannettiklerinden etrafını çerçevelemiş söylenip duruyorlar..ama bir Allahın kuluda bu iki insanı birbirinden ayırmaya çalışmıyor.. ananem bayağı bir öne geçtiği için hadisenin geç farkında olmuş..farkına vardığındaysa durum büsbütün kara mizaha dönüşmüş zira büyükbabamı gençten bir kadının arkasına yapışıp döner bir şekilde bulan ananem kadınla bir olup zavallı büyükbabamı dövmeye çalışmış..düşünsenize üç insan kendi eksenleri etrafında dönerken kadınlardan ikisi adamı paralamaya çalışıyor neden sonra durum anlaşılınca kadın ve etraftakiler büyükbabamdan özür dilemişler ama ananemin dediğine göre fermuarla kopça öyle bir kaynaşmışlarki kadının kopçası tamamen sökülerek birbirlerinden ayrılabilmişler anca..kadın ve büyükbabam dönüp durmaktan ve bu arbededen yorgun yığılıp kalmışlar oldukları yere... Şimdi bana şüpheli şüpheli o fermuar o kopçaya nasıl öylesine girmiş diye sormayın..bende bilmiyorum..bildiğim birşey varsa büyükbabam o fotrmatta diildir Alıntı
Φ taş duvar Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 yazılanları okudum gülmekten kırıldıum ...._______bigün belediye otobüsünde gidiyoruz arka taraflarda biyerde oturuyom ön tarafımda orta yaşta birisi uyuyordu...otobüs son sürat gidiyor az ilerde ani bir dönüş yapınca otobüste büyük bir gürültü oldu birde ne göreyim uyuyan adam yuvarlanmış gitmiş..bastım kahkahayı adam bana dönüp sırıtarak ne oluyo yaaa dio o anı görmeliydiniz... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Lise 2. sınıftayız ve bir folklor yarışması için Burhan Felek spor salonundayız. Folklor ekibimiz sadece bayanlardan oluşuyor 12 kişilik... 6 kız erkek kostümü giydi biride ben... yaklaşık 20 okul yarışıyoruz. bizimki devlet okulu olduğu için kıyafetlerimiz kiralık ve çok şık şeyler değil. Yarışmaya katılan kolejliler de vardı hepsinin havası yüksek bizi aldı mı bir kompleks yarışmadan gitmek istiyoruz. Ama hocalar başımızda bırakırlar mı onca hazırlık...Bildiğiniz o ezik vatandaş profili sergiliyoruz, kolejlileri izliyoruz, birbirimize kısım bunların saçı başı bile değişik ya niye böyle oluyor bunlar diyoruz, sanki koleje gidenlerin yüzünde başka bir ifade var gibi geliyor. (tipik kompleks) neyse biz ağzı açık ayran budalaları gibi bakınıyoruz bir de kendi kostümlerimize bakıyoruz yüzümüz düşüyor daha yarışma başlamadan sonunculuğumuzu ilan ediyoruz. gel zaman git zaman saatler geçti sıra bize geldi. halay başı arkadaşımın adı Keklik, gerçekten adı Keklik... yanında Reşide, onun yanında ben, benden sonra Gülenaz... hocamız bir konuşma yaptı anlamıştı bizim moralimizin bozuk olduğunu ve bizi iyi gaza getirdi... sahnede yerimizi aldık Burhan Felek bir spor salonu ve yerler cilalı fena kayıyor. Gösterimizi sergilemeye başladık gayet iyi gidiyoruz alkışlar yoğun ve kendimize güvenimiz yerine geliyor yavaş yavaş... tam öyle derken Gülenaz'ın şalvarının lastiği kopmaz mı? bir yandan tutmaya çalışıyor bir yandan ağlıyor bir yandan oynuyor. eğitimimizi alırken hocamız sahnede ne olursa olsun gösteri yarım bırakılmayacak dedi ya bize bırakamıyoruz. Sol yanımdakinin de pabucu fırladı aksilik bu ya üstüste geliyor, bizi izleyenler kırılıyor gülmekten ama bizi sormayın o an ordan bir fay hattı geçse biz direk içine atlayacağız ve kaybolacağız... ama kaybolamıyoruz... öyle böyle bir şekilde bitirdik... hepimiz ağlamaklı, zaten kafadan bir sıfır yenik başlamışız maça hiç sonuçları beklemeden gitmeli buradan diyoruz. jüri bizim başımıza gelen onca aksiliğe rağmen sahneyi bırakmadığımız için bize özel bir ödül verdi. ve sıralamada 11. okul olduk... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Arkadaşlar şu an o kadar hafiflemiş durumdayım ki üzerine yazdıklarınızıda okuyunca keyfim katlandı...ne hoş anlar di mi?..Sardunyam eminim şu folklor gösterisi sırasında size pekte hoş gözükmemişti ama bak,ödül bilem almışsınız...azminiz jürinin kanını dondurmuş olmalı ...orda olup sizi seyretmek isterdim...ama inan öyle güzel anlatmışsın ki yaşamış gibi oldum...sağolasın Buraya her geldiğimde yaptığım gibi Sanemavinin iletisini okudum yine...ve yine katıldım ...olmaz böyle bişey...insan her okuduğunda aynı şiddette güler mi bişeye yahu?...bu iletimi çok komik, yoksa bende mi bi sorun var??? lütfen geriye dönüp okuyun ve benimle paylaşın..merak içindeyim... ve Sanemavi bu şeyi..herneyse..bizimle paylaştığın için sana yürekten teşekkürler varsa daha bunun gibi birşeyler esirgeme lütfen... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Evet Diloscum,ben onu okumamismisim,cok guzeldi. Ama senin yazdiklarin ve digerleri de komiklikte hic asagi kalmiyor Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 hadi anlatayım...geç oldu eve gidecem halindeydim ama..bu topic çarptı gözüme.. ****bir mekandayım..tuvaletim geldi..acayipim..darlanmışım ki sormayın...kalktım bulunduğum yerden..tuvalete doğru gittim..bay..ve bayan..tuvaleti var..bay tuvaleti dolu..çıldırıcam..hadi..hadiiiii..hadiii derken daldım bayan tuvaletine..ohhh beee... ...ben girdim kapıyı vuran var..ama yeni girmiştim daha..açamazdım da..neyse ses kesildi..5 dakka sonra çıktımki ne görem..ben bayanlar tuvaletinden çıkarken..bay tuvaletinden de bir bayan çıktı..anlaşılan oda darlanmış..ben varken tuvalette..dayanamayıp oda bizimkine girmiş...birbirimizin yüzüne bakaraktan patlattık kahkahayı...çünkü anlamıştık birbirimizin halini...o sırada gelen başka bir bayansa..beni bayan..onuysa bay tuvaletinin kapısını tutmuş görünce..şaşırımsı baktı yüzümüze ..bizse kafalarımızı çevirerekten oradan uzaklaştık..ama iki adım sonra ikimizde patlamıştık..içinde bulunulan durumda..yüzümüze bakanda çok komikti..... .... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Lise Yıllarımdan........... Lise yıllarındayken edebiyat hocamız vardı kulakları çınlasın... Tenefüste öğretmenler odasındaki çantasından soruları alıp.. müthiş bir şevkle kopya hazırlıklarına basladık. Sınav herkesin istediği gibi geçti 90,100,95 vb.gibi...Sınav kağıtlarını inceledikten sonra hocamız bize bir geri_ileri_zekalının ismini sınav kağıdına yazmadığını söyledi... Çok geçmeden pardon çocuklar o benim cevap kağıdımmış dedi... Alla alla bu bizim okulda da olmuş diye duymuştuk.Hatta hocamız: vay terbiyesiz hem ismini yazmamış hem de tükenmez kalemle yazmış diyip 70 vermişmiş Yoksa biz seninle aynı liseden mi mezun olduk Alıntı
Φ cultural idea Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Bi gün babaannemle birlikte oturuyoruz.Babaannem elişi yapıyo bende televizyon izliyorum... Babaannem: e kız tığımı verirmisun Ben:babaanneciğim tığın elinde Babaannem: biliyruz heralda tığım elumde Ben: ya ne istiosun Babaannem: ben senden tığımı isteyrum Mecburdum eline bise vermek zorundaydım yoksa bu olay aksama kadar sürerdi...Neyseki bise buldum babaannemin eline şiş verdim... Ben: al babaanneciğim tığını getirdim. Babaannem: E batsi (kız) ben senden tığmı istedum.. Ben:evet babaanne tığ istedin. en sonunda gitti kendi aldı tığını bi geldi elinde bi cüzdan.. Ben: babaanne bulamadınmı tığını? Babaannem: elumdeya kör! daha sonra babaannemin açıklımasından sonra lazcada tığın cüzdan olduğunu anladık...Tabi benide resmen şebek etti. Allah rahmet eylesin... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.