Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

cınnet mı :blink::sweatingbullets: ıııı sey su 9 can olayında kampanyanız var mıydı acaba? bıraz ındırıme gıdemez mısınız? :)

• Cevaplar 3,5b
  • Görüntü 149,5b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

buyuk bır masada ortada kızarmıs........... ustunden duman cıkıyo. anlasıldı sanırım

Gönderi tarihi:

o kızarmış olanı kurt gibi bekleyen birine benzettim :D

Gönderi tarihi:

benım acıktıgımı anlayan bırı gelıyoo :)

Gönderi tarihi:

Uyus :getlost: ,siniy,acımasıs :chris: mikyop ne olaçak :sweatingbullets: hıhhh işte :devil: (birden biye ne çok şey geldi aklıma :D )

Gönderi tarihi:

yok be kayımca benım bugun yumusak gunume geldın.

ustekı uye bana mutlulugu ve sırınlıgı hatırlatıyor. o yuzden ıyı kı varsın kayımcam :)

Gönderi tarihi:
yok be kayımca benım bugun yumusak gunume geldın.

ustekı uye bana mutlulugu ve sırınlıgı hatırlatıyor. o yuzden ıyı kı varsın kayımcam :)

:unsure: Bende senin için hep öyle düşünüyordumki aslında :blushing::wub::sweatingbullets: serseyi meyseyi ama sefimli,içten -_-

Gönderi tarihi:

insanları kırmayan biri geliyor aklıma.... :)

Gönderi tarihi:

r'leri söyleyemeyen herkesi çok seviyorum :wub: böyle okurken bile bi şirinlik geliyor nedense :rolleyes:

bir de aklıma cips, kola geldi seni görünce... :w00t::)

Gönderi tarihi:

profiterol geliyor.....tarifi var,hafta sonu yapmıştım...kolay bir tarif,herkese yapmayı tavsiye edebilirim..

Gönderi tarihi:

pozitif bilimci....

Gönderi tarihi:

neşe,hareket,sıcacık bir yürek :wub:

Gönderi tarihi:

valla aklıma specıal makarna aklıma gelıyo:) bende makarna hastası oldugum ıcındır her halde :)

Gönderi tarihi:

kıss bı mıdenız dursun azcık.hep yemek hep yemek :D bak ben hıc acıkıyor muyum :D

sımdı soyle salcalı veya domateslı,peynırde ıstıyom.offfff be ne guzel olurdu haa

ama sana yok denız_kızı sen kazana dustun :D:lol:

Gönderi tarihi:

tamam tamam gel sende ye.benım nasıl gıder bogazımdan sensız :wub: .buyur sofraya :)

afıyet olsun hadı baslayalım.

ama yavas ye bıtırme bak doferım haaa :D

Gönderi tarihi:

yahu elımızı verdık kolumuzu alamıyoruz.dagdan gelmıs bagdakını kovuyor.sen sonra dan geldın o yuzden sen yeme.banane bananne

bak gıder anneme derım haaaaa :)

annnneeeeeeee su kız mamamı gasp edıyorrrrr :)

Gönderi tarihi:

bikere sen annene dersen ben de derim hem yarın benim annem gelecek ohh yaa :P-_- hepsini yedim bikere bitti sana kalmadıı işte ohh yaa

Gönderi tarihi:

e bende sana yaptırmaz mıyım makarnayı :)

makarnamı yıyen haın kıss gelıyor aklıma :)

neyse sımdılık gıdıyorum denız_kızı yarın yanı bugun 6.30 da kalkıcam her zmankı gıbı :)

ıyı geceler

kendıne ıyı bak :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.