Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 17 yıl cınnet mı ıııı sey su 9 can olayında kampanyanız var mıydı acaba? bıraz ındırıme gıdemez mısınız?
Gönderi tarihi: 9 Mart , 2008 17 yıl buyuk bır masada ortada kızarmıs........... ustunden duman cıkıyo. anlasıldı sanırım
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 17 yıl Uyus ,siniy,acımasıs mikyop ne olaçak hıhhh işte (birden biye ne çok şey geldi aklıma )
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 17 yıl yok be kayımca benım bugun yumusak gunume geldın. ustekı uye bana mutlulugu ve sırınlıgı hatırlatıyor. o yuzden ıyı kı varsın kayımcam
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 17 yıl yok be kayımca benım bugun yumusak gunume geldın. ustekı uye bana mutlulugu ve sırınlıgı hatırlatıyor. o yuzden ıyı kı varsın kayımcam Bende senin için hep öyle düşünüyordumki aslında serseyi meyseyi ama sefimli,içten
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 17 yıl r'leri söyleyemeyen herkesi çok seviyorum böyle okurken bile bi şirinlik geliyor nedense bir de aklıma cips, kola geldi seni görünce...
Gönderi tarihi: 11 Mart , 2008 17 yıl profiterol geliyor.....tarifi var,hafta sonu yapmıştım...kolay bir tarif,herkese yapmayı tavsiye edebilirim..
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 17 yıl valla aklıma specıal makarna aklıma gelıyo:) bende makarna hastası oldugum ıcındır her halde
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 17 yıl kıss bı mıdenız dursun azcık.hep yemek hep yemek bak ben hıc acıkıyor muyum sımdı soyle salcalı veya domateslı,peynırde ıstıyom.offfff be ne guzel olurdu haa ama sana yok denız_kızı sen kazana dustun
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 17 yıl tamam tamam gel sende ye.benım nasıl gıder bogazımdan sensız .buyur sofraya afıyet olsun hadı baslayalım. ama yavas ye bıtırme bak doferım haaa
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 17 yıl yahu elımızı verdık kolumuzu alamıyoruz.dagdan gelmıs bagdakını kovuyor.sen sonra dan geldın o yuzden sen yeme.banane bananne bak gıder anneme derım haaaaa annnneeeeeeee su kız mamamı gasp edıyorrrrr
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 17 yıl bikere sen annene dersen ben de derim hem yarın benim annem gelecek ohh yaa hepsini yedim bikere bitti sana kalmadıı işte ohh yaa
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 17 yıl e bende sana yaptırmaz mıyım makarnayı makarnamı yıyen haın kıss gelıyor aklıma neyse sımdılık gıdıyorum denız_kızı yarın yanı bugun 6.30 da kalkıcam her zmankı gıbı ıyı geceler kendıne ıyı bak
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.