Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 memnun oldum, müteessir oldum, şeref duydum, teessüf ettim, iyi mi ettim, reca da edebilirim Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 edin edin biz de yaptık gençliğimizde gezin siz gel öpem kızım Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 kim nere geziyo olmazsa ben de iltica edebilirim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 hııı? ver elini öpem teysecim mübarek olsun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 ama ben bitter severim ver elini bi daha öpem amcacım Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 aaa ne ayıp helva yapıcakmış sen önce yemek yapmayı öğren çooooocuğum Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 üsteki üyeyi görünce hiç bişey aklıma gelmiyo çünkü akıl kalmadı bende uçtu gitti Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 kim demiş, ne demiş, hırkamı giydimde geldim hava serinmi ne? nerdeyim ben, sen kimsin? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 tanımadınmı beni ben senin kapı komşunum gııı çok gürültü geliyordu sizin evden tık tıklamıştım kapınızı, memnun oldum canem Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 iyi de açmadım ki evde yokmuş gibim yaptım ben hhehe ama aslında evdeydik Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 bende diyorum bu evde olması lazım ama evde yokmuş numarasını nasıl yapıyor diyordum Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 bence de açmaz o cadı kapıyı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 numaradan numara yapma bak işte evdesin aç kapıyı ben geldim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 evet bezirgan başı, bezirganın kirasını almaya geldim neye açmıyon bakiim kaçak seni? Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 ama ben emirganda ev istedim bezirganda değil ki Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 leylacım geldinmi? geldiysen barnak bas Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 yukardaki ev sahibi galiba kaçalım birikmiş kiraları toplamaya geldi sanırım yakalarsa bizi yakar kaççççççççççııııınnnnnnnn Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 geldim ama biraz gec,sizi gormemle kaybetmem bir oldu ustteki uyeyi gorunce geceki gulme krizim geldi,topiclerden anlasiliyor Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 hayır değilim o ben değilim şuan aleniyim bak istersen Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.