Φ diloş Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 ah domates güzelim hayaller hayaller hayaller..zaman makinasıda icat olcekmiş gı ..gençliğine dönmek istemezmisin o makine sana lazım şikerim...alzahmier belirtilerinde başladı zati..titrek domates güzelim benim.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 o makine sana lazım şikerim...alzahmier belirtilerinde başladı zati..titrek domates güzelim benim.. seni hala hatırlıyorum ama artık salça olsanda Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 seni hala hatırlıyorum ama artık salça olsanda he he Frozen nenecim he ...sen şööle uzan hele..bastonunuda kenara koyalım..dişlerinide çıkar bakıyım..hah suyun içinde bak.. bişey istersen seslen bana...canım nenem benim iyice bunadı artıkın beni salça sanıyo... bir zamanların domates güzeli bu hale gelicekti dimek..ah yalan dünya ahhhhh.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 seni hala hatırlıyorum ama artık salça olsanda he he Frozen nenecim he ...sen şööle uzan hele..bastonunuda kenara koyalım..dişlerinide çıkar bakıyım..hah suyun içinde bak.. bişey istersen seslen bana...canım nenem benim iyice bunadı artıkın beni salça sanıyo... bir zamanların domates güzeli bu hale gelicekti dimek..ah yalan dünya ahhhhh.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 gel gı domates salçası diloşum şu nenenin ayaklarını eyi bi yıkayıver Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 gel gı domates salçası diloşum şu nenenin ayaklarını eyi bi yıkayıver kankam bide bize orta şekerli bol köpüklü kahve yapsın Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 kankam bide bize orta şekerli bol köpüklü kahve yapsın yapsın kankam du bi sesleneyim duymazda bu şimdi zati başıma kaldı Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 gel gı domates salçası diloşum şu nenenin ayaklarını eyi bi yıkayıver akşam düğün varmış..sarıların Musa'da geliyo ben süslencem nenem... gerçi sana alda giysen yakışır çulda dediydi ya..olsun.. ayakların zati üç aydır yıkanmıyo.. bigün daha bekleyiver nenem benim... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 akşam düğün varmış..sarıların Musa'da geliyo ben süslencem nenem... gerçi sana alda giysen yakışır çulda dediydi ya..olsun.. ayakların zati üç aydır yıkanmıyo.. bigün daha bekleyiver nenem benim... gız süslenme boşuna almazlar seni Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 nenem ben çoktan nişanlandım emme sen dün yediğini unutuyosun...canım nenem benim... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Bakıyorum tek buldunuz müttefikimi saldırıp duruyorsunuz, geç kenara canım ben bunlara yeterim sen dinlen biraz Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Bakıyorum tek buldunuz müttefikimi saldırıp duruyorsunuz, geç kenara canım ben bunlara yeterim sen dinlen biraz ya geç kenara teyze yaşını başını almışsın bide kafa tutuyosun bize gençlerle uğraşma senin için pek hayırlı olmaz Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 ya geç kenara teyze yaşını başını almışsın bide kafa tutuyosun bize gençlerle uğraşma senin için pek hayırlı olmaz Hep bu anı beklemiştim yupppiiiii Üsteki üyeyi görünce aklıma nemi geliyor demiştiniz,şöyle açıklayayım. 1.drakula 2.notre-damın kamburu 3.maktul Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Hep bu anı beklemiştim yupppiiiii Üsteki üyeyi görünce aklıma nemi geliyor demiştiniz,şöyle açıklayayım. 1.drakula 2.notre-damın kamburu 3.maktul Bunları iltifat olarak kabul ediyorum Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Bakıyorum tek buldunuz müttefikimi saldırıp duruyorsunuz,geç kenara canım ben bunlara yeterim sen dinlen biraz canım müttefikim benim mirak etme şikerim bu ikisi benim dişimin kovuğunu bile dolduramzlarda görüşmem gelmişti..meydanı boş bırakmamışsın tatlım benim.. Hep bu anı beklemiştim yupppiiiii Üsteki üyeyi görünce aklıma nemi geliyor demiştiniz,şöyle açıklayayım. 1.drakula 2.notre-damın kamburu 3.maktul Bunları iltifat olarak kabul ediyorum ediceksin tabii.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 neler gelmıyor kı .. Calıkuşu,romantızm..kendisini cok sevdiğim..pembe düğme,palmiye ve şımdi de çileek Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 güzel bişi... ama genel anlamda tanımadğm için üzgnm Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 üsttekini görünce meraklı biri gelio aklıma Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 üsttekini görünce aklıma gitar geliyor Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 uzun atlama Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 uzun atlama Bak gördün mü benim de aklıma getirdin Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 ne getirdim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Neler getirmedin ki Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 hayal etmek biras zor...7 kişimiydi... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.