Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 18 yıl şişeler aklıma geliyoooooooo nedense yaw illa aklıma bişey mi gelmesi gerekiyor.....
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 18 yıl sennle alakalı değil de canım...aklıma şimdi kimi görsem dışarıda yağan yağmur geliyor aklıma....
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 18 yıl sennle alakalı değil de canım...aklıma şimdi kimi görsem dışarıda yağan yağmur geliyor aklıma.... olsun beaa ben yağmuru severim.... benimde aklıma şimşek geldi; neden acaba....
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 18 yıl şimşekk.... o da ne demek....? ben bilmem..şimşek falan... benimde aklıma kahveler geldi... neden acepaa
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 18 yıl geldim ya kıs... sende yane... havlu nerde havlu...ıslandım ben biraz.... aklıma havlu geldi...
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 18 yıl hazırlıksız yakanılan zamanlar aklıma geliyor örneğin hazırlıksız misafirler yakaladı... gibisinden... aklıma cins cins şeyler geldi yaf..uyusam mı ne....
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 18 yıl hos kanatları her an ucmaya hazır ama yagındaki prangaya umutsuzlukla bakmak geliyor en azında resmi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.