Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl 14 sene öncesi geldi aklıma şimdi.. 14 sene öncesini öğrenme isteği geldi
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Merakını giderme ihtiyacı geldi: 1992 ehliyetimi aldığım tarih..
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Merakını giderme ihtiyacı geldi: 1992 ehliyetimi aldığım tarih.. Teşekküer etmek gereği geldi aklıma,biraz da hayal kırıklığı
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Merak içersinde kalmış geliyor..Hurmalı kurabiyeyi hala yapmadıysan bir dene bence..
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Merak içersinde kalmış geliyor..Hurmalı kurabiyeyi hala yapmadıysan bir dene bence.. Çok ii şeyler gelio
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Merak içersinde kalmış geliyor..Hurmalı kurabiyeyi hala yapmadıysan bir dene bence.. Onu buraya gelmeden once de yapiyorduk biz,ama artik degil,haziri daha guzel.. Ustteki uye alinmasin,netim niye bu kadar yavass,geldi aklima..(10 dk dir cevap yazmaya calisiyorum)
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl ben güzellikleri unutmam asla unutulmaz çayları kurabiyeleri kahveleri canımcım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.