Φ egzorsist Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 diğer gözün nerde olduğu geliyo aklıma Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 oyle olsun.. benim de avatarin neyin sembolu oldugu geldi acaba.. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Bu ne demek ya,ne anladın ki yazdığımdan.. Abi hemen de yiyosunuz The X-files ın bi ara Türk versiyonu yayınlanıyordu,onda bi adam vardı yüzü simsiyah şimdi o geldi aklıma Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 oyle olsun.. benim de avatarin neyin sembolu oldugu geldi acaba.. neyinmiş merak ettim şimdi valla Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 susadigim sorular aklima geliyor ''Saki'' ye mi benzettin beni.. Kutsal topraklar..(İftar saatini söyler misin bugünkü,arkadaşlarla itilafa düştükte bugün..) Abi hemen de yiyosunuz Valla yedim.. Tanımayınca tepkilerin gerçekçiliğini ayırt etmek zorlaşıyor.. Espirili.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 E Afiyet olsun o zaman.. (Yaklaşık 50 dk fark var..) Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 çok sevdiğim kedim geliyor aklıma çok tatlıydı senden iyi olmasın Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 efet olabülüüüü ama sölemiyosa ayıp ediyor sen nerden biliosun Ben senden ne sakladım ha Asıl sen ayıp ettin O benim arkadaşım.. allah korusun )) onun gibi olcagima oynak balina olurum daha iyi Kurban ol sen bana tamam mı Egzorsist: Bir adam vardıı cnaı sıkılaaan reklamı gelior Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Bir sürpriz geliyor.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Allah Allah,manti geldi niyeyse..? Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Şu imzanda ki hayvan bana bi şey hatırlatıyo ama tam çıkartamadım Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Ne gelebilir Biz de onu soruyoz be Benim ne gelebilir Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Benim ne gelebilir Ben de sana soruorum Üsküdara gider iken aldı da bir yagmur şarkısı gelio Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.