Φ odessa Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Allah Allah niye herkesin aklına bu geliyor Kötü şeyler geliyo bu avatarı görünce açıkçası katılıyorum.......... bana da aynı şeyler geliyoooo doğrusu................. seni görünce aklıma.. çizgifilm geliyoo başka bişi deil.............. ayy kusura bakma yane............ Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Allah Allah niye herkesin aklına bu geliyor Kötü şeyler geliyo bu avatarı görünce açıkçası katılıyorum.......... bana da aynı şeyler geliyoooo doğrusu................. seni görünce aklıma.. çizgifilm geliyoo başka bişi deil.............. ayy kusura bakma yane............ sizin içiniz fesat bence :) Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Anime diyelim de maksadı tam olsun Britneay spears geliyo(hiç sevmem) Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 sizin içiniz fesat bence :) Avatarı değiştir bence Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 ben seviyorum bu avatarı sorunun ne olduğunu anlatırsan akılcı ve anlamlı bişeyse değiştiririm Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 ALINTI(egzorsist @ Oct 3 2006, 07:17 PM) sizin içiniz fesat bence Avatarı değiştir bence kimin içi fesatmış allah bilir egzo........ ama avatarı değiştir sen gene de.......... Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 ben seviyorum bu avatarı sorunun ne olduğunu anlatırsan akılcı ve anlamlı bişeyse değiştiririm Şaka söyliyorum istediğini koy ama şekli aklıma çirkin şeyleri getiriyor Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Şaka söyliyorum istediğini koy ama şekli aklıma çirkin şeyleri getiriyor walla üstteki üye olarak sen denk geldin...ama napimmm benim de aklıma çizgi film geliyo. hemde japonlarınkinden... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 bana ne bende oynıycam...bende hımmm...romantizm.... Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 eskiden eşofmanların üstüne yazardı BOSS diye.. o geldi aklıma Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 ''Akıllı insan her söylediğini düşünür ama her düşündüğünü söylemez'' sözü geldi aklıma,Einstein mi demişti bunu? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 şantör ama ne şantörüydun yaww Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 avatarından olsa gerek hüzünn Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Vampiiiir.. korkma yaw ben iyi bir vampirim müzisyen Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 şantör ama ne şantörüydun yaww Len siz benim başıma bi çorap örüyonuz ya hadi hayırlısı.. korkma yaw ben iyi bir vampirim müzisyen Yorgun.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 İkizler burcu.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Hayal kırıklığı... acep ne zaman kırdım hayallerini dedirtiyo Terkediliş.. sevilen Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.