Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 yüsüklerin hocası gıı frodo kardeş var ya hani ay sen de çok biliyo ama çaktırmıyo yokkk kıss,ızlerken uyuya kaldığım bır fılm..hiç sevmem de o bakımdan hanii Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 yüsüklerin hocası gıı frodo kardeş var ya hani ay sen de çok biliyo ama çaktırmıyo seni görünce aklıma yumatu cihazı geldi nedense Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 seni görünce aklıma yumatu cihazı geldi nedense seni görünce aklıma,hiçbişe gelmıo,yoksa sen bi hiçmisin yaw Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Onur Akın... (Yağmur Yüreklim'eydi..) Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 o ne yaw ne cihazı hoppala parmağını oynatıyo m. ali erbil gibi siyah beyaz bişi benetton Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 lotr frodo baggins yüsüklerin hocası gıı frodo kardeş var ya hani ay sen de çok biliyo ama çaktırmıyo hoşuma gitti saol bende seni görünce japonlar ve çizgi filmleri geliyo aklıma. Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 €L€KTRO_777.... 220 volt.... :D Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 elektro ben lotr i baştan yazdım ne diyosun bi yıl boyunca didik didik ettim hobbit sylmarillion hepsi mevcut canım çıktı ama var ya favorim legolasss senin avatarı görünce edward norton geliyo ona taktım bu aralar Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 sevgi şeysi... ha.. pıtırcığı... :D yumoyaaaaaaaaa...... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 pıtırcıksın sen de edward pıtırcıkgiller (adrenalinn) frozen sen süper karizmasın ne diyim Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 elektro ben lotr i baştan yazdım ne diyosun bi yıl boyunca didik didik ettim hobbit sylmarillion hepsi mevcut canım çıktı ama var ya favorim legolasss senin avatarı görünce edward norton geliyo ona taktım bu aralar bencede harika bir film.. hala cd lerini saklıom ara sıra bakarım die. kitapları güzel deil diolar?sen okudun mu?? benim favorim de gimli yanlız bunu anlamadım(hobbit sylmarillion)? Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Antonio Banderas Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 cici güsel yepyeni bi gelin we sıcacıııkk bi anne Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 cici güsel yepyeni bi gelin we sıcacıııkk bi anne tşk ederim ewücüm ama annelik için biras erken değilmi şöle 1-2 sene geçsin bakalım Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 seni görünce aklıma,hiçbişe gelmıo,yoksa sen bi hiçmisin yaw aklına hiç birşey gelmiyor çünkü aklın gidiyor cici güsel yepyeni bi gelin we sıcacıııkk bi anne fredi geliyor Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 aaa olur mu ablacım yaa bi an önce sefelim yiğenimisiii ayrıca yağmur yürekli seni görünce aklıma taş yığını gelio Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 tşk ederim ewücüm ama annelik için biras erken değilmi şöle 1-2 sene geçsin bakalım torunları kucağında tombiş bir nine geliyor Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 aaa olur mu ablacım yaa bi an önce sefelim yiğenimisiii inşallah torunları kucağında tombiş bir nine geliyor inşallah yufka böreği geliyo Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 hiç laftan anlamayan bi müşterimiz var o geliyo aklıma... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Mine : korku The boss : Maho ağa gelio filmi vardı ya Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.