Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 16 yıl ama senin kahkahan daha güzel O kahkahayı attırabilmek mühim olan
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 16 yıl nedensee ütü geliyor ama buraksa ben daha güzle yapabilirim Sen gelsende bana kabakçiçeği dolması yapsan,ütüyü aklıma getirme benim getirmeeeee Buharlaştım bugün karşısında zira
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 16 yıl nedensee ütü geliyor ama buraksa ben daha güzle yapabilirim burak kim kızz
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 16 yıl Sen gelsende bana kabakçiçeği dolması yapsan,ütüyü aklıma getirme benim getirmeeeee Buharlaştım bugün karşısında zira yaaa kabak çiçegi dolması deme bana canım istiyor mevsimi çekti onun artık ama bigün yapcam sana unutmadımm
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 16 yıl kızz denizz Burak bize sormadan nasıl yanına yaklaşır senin hııı Radya krize girmiş Alp koşşş
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 16 yıl yemekzaten şuan ne görsem aklıma yemek gelıcek beni gerçekte gören de genellikle yemekten bahseder şikoda değilim ama
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 16 yıl beni gerçekte gören de genellikle yemekten bahseder şikoda değilim ama seni görenler sürekli yemek gönderdigi icin gayet normal
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 16 yıl NYX , ..kot markası gibi.. nyx yunanlarin bir tanrisidir Taylan Abi yi gorunce aklima California san fransisco geldi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.