Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 16 yıl masmavi bir gökyüzü.. Jöncüm beni görünce aklına "kuymak" gelmesinin nedeni nedir acaba..?
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2008 16 yıl hiçbişey nıyeyse severim..ama niye böyle dedin anlamadım..anlam yükleme..
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2008 16 yıl Psiko mu dedi biri.. Jön'ümü görünce aklıma buz gibi rakı geliyor.. (Ramazan Ramazan olmadı ama.. )
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2008 16 yıl hiçbişey nıyeyse Azcık vurayım mı kafana Sedoş'cum.. Aklın yerine gelsin hani..
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2008 16 yıl ramazan davulcusundan tutta duldule seda sayandan ibrahim tatlisese.. bissuru uyeligin var abi biliyorum hepsini
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2008 16 yıl hikayelerdeki rolu kimse unutmamış jön'cüm slm..bende senin alkole olan sevgini unutmadım senide özledim, ne zamandır kimseleri göremedim..
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2008 16 yıl slm kriptex sen unuttugumuzu mu sandin yoksam nerelerdesin kayipsin bak ben su asker halimle bile bu satte netteyim ama gidecem simdi kogusuma ara sira uyumak lazim
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2008 16 yıl slm cnm yok beni unutamazsınız zaten cnm Allah kurtarsın diyorum sana.. iyi uykular sana, kendine iyi bak..
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2008 16 yıl ramazan davulcusundan tutta duldule seda sayandan ibrahim tatlisese..bissuru uyeligin var abi biliyorum hepsini hadiya onlarda mı taurus tu sanırım taurus adlı üyemızde çok kişilikli şizoıd bölünme olan hıpatalamus hastalığı mevcut yazık
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2008 16 yıl nerden biliyorsun dicektim anladim nerden rahati en cok yerinde olan askerimiz
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 16 yıl perde, izmir, rambo, tazmania, anne, abla, dost.... perdeye çok güldüm
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 16 yıl perdeye çok güldüm o tatlı geliyo aklıma hayatımda ilk kez gördüğüm
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 16 yıl o tatlı geliyo aklıma hayatımda ilk kez gördüğüm Arnavut ciğeri ve sucuklu yumurta
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.