Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
İstanbul gelio ahhh ahhhh :rolleyes:

yav sen bunu yazmışsın bende o puanımla ıstanbul gelıyo anladım.o başlıktayız sandım..bıde olurmuş :w00t:

• Cevaplar 3,5b
  • Görüntü 150,5b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
Bandirma

Bandırma mı :unsure::unsure:

Bn bunu daha önce biyerde yazmış mıydım acaba?hafızam iice zayıfladı :huh:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Jeli kusmak :D

Gönderi tarihi:
Bandırma mı :unsure::unsure:

Bn bunu daha önce biyerde yazmış mıydım acaba?hafızam iice zayıfladı :huh:

Bandirmaya gitcem demismiydin? Emin degillim ama sanki bi yerde okumusdum :unsure:

Gönderi tarihi:

çizgi film geliyo :D

Gönderi tarihi:

Erik ve ahududular.. :ayakvur:

Gönderi tarihi:

portföyler geliyo :D

Gönderi tarihi:

Sevgili keçilerim geliyo tabiki dee :lol:

Gönderi tarihi:
Sevgi dolu bir kalp :wub: ve kemirgen keçiler.. <_<:P

Benimde sevgi taşan bir kalp :wub:

Bir de babanemin yaptığı mis kokulu ev ekmekleri geliyor,nostaljik ya o bakımdan :P

Gönderi tarihi:
Benimde sevgi taşan bir kalp :wub:

Bir de babanemin yaptığı mis kokulu ev ekmekleri geliyor,nostaljik ya o bakımdan :P

Bak şimdi cevap hakkı doğdu..dimek babaannen geldi aklına.. :catikkas: sana kendimi göstermemin vakti geldi de geçiyor zannımca..bugün akşam hazır ol canım,gerçeklerle yüzleşeceksin.. :islik::shifty::grin:

Gönderi tarihi:
Bak şimdi cevap hakkı doğdu..dimek babaannen geldi aklına.. :catikkas: sana kendimi göstermemin vakti geldi de geçiyor zannımca..bugün akşam hazır ol canım,gerçeklerle yüzleşeceksin.. :islik::shifty::grin:

Sabırsızlıkla bekliyorum :wub::D

Gönderi tarihi:

perde, izmir, rambo, tazmania, anne, abla, dost.... :clover:

Gönderi tarihi:

sıcakkanlılık

Gönderi tarihi:

Çok uzun zamandır göremediğim ve tamda yerinde görmek istediğim gökkuşağını.. :wub: burdasın.. :hug:

Gönderi tarihi:

inanamıyorum, ben burdayım sen de burdasın :hug: neler neler hatırlatmıyor ki :wub:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.