Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 16 yıl İstanbul gelio ahhh ahhhh yav sen bunu yazmışsın bende o puanımla ıstanbul gelıyo anladım.o başlıktayız sandım..bıde olurmuş
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 16 yıl Bandirma Bandırma mı Bn bunu daha önce biyerde yazmış mıydım acaba?hafızam iice zayıfladı
Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2008 16 yıl Bandırma mı Bn bunu daha önce biyerde yazmış mıydım acaba?hafızam iice zayıfladı Bandirmaya gitcem demismiydin? Emin degillim ama sanki bi yerde okumusdum
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2008 16 yıl Sevgi dolu bir kalp ve kemirgen keçiler.. Benimde sevgi taşan bir kalp Bir de babanemin yaptığı mis kokulu ev ekmekleri geliyor,nostaljik ya o bakımdan
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2008 16 yıl Benimde sevgi taşan bir kalp Bir de babanemin yaptığı mis kokulu ev ekmekleri geliyor,nostaljik ya o bakımdan Bak şimdi cevap hakkı doğdu..dimek babaannen geldi aklına.. sana kendimi göstermemin vakti geldi de geçiyor zannımca..bugün akşam hazır ol canım,gerçeklerle yüzleşeceksin..
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2008 16 yıl Bak şimdi cevap hakkı doğdu..dimek babaannen geldi aklına.. sana kendimi göstermemin vakti geldi de geçiyor zannımca..bugün akşam hazır ol canım,gerçeklerle yüzleşeceksin.. Sabırsızlıkla bekliyorum
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 16 yıl Çok uzun zamandır göremediğim ve tamda yerinde görmek istediğim gökkuşağını.. burdasın..
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 16 yıl inanamıyorum, ben burdayım sen de burdasın neler neler hatırlatmıyor ki
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.