Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Hangi topici kaldırsan altından dedem çıkıo Yılların tecrübesi
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Bu akşam aldığımız DVD geliyor Erotik değildir umarım.. hiçbişesi (taurusa) Ama senin herşeyinim değil mi.. Hangi topici kaldırsan altından dedem çıkıo Yılların tecrübesi Kız;deden solucan mı bee..
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Şşşşt ..Çaktırmasana bee.(Gloria'da benim bu arada,bilmeyenlere duyurulur.. ) ben de diyorum ki kendi kendime yaaaa bu taurusu niye ben bu kadar yakın hissediyorum kendime ... anlaşıldı şimdi meger ben taurus muşum BEN TAURUSUMMMMMM bundan sonra bana dede deyin
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl cem yılmaz opet reklamı geliyor alırım anahtarını git : abi buyur levye
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Entel : Asfalt ağladı beeeeee Mayk : alın şunun anahtarını arabayı koyun diğer kurbanların arasına Entel :
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl Levyeyi atan.......... Çok iyi levye atarım,levye attığım gibi çekiç gülle filan atsam olimpiyatlara katılıp şampiyon olurum be Forum oyunları
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl natalia yi gorunce aklima sey geliyo )) teneke gulsunu gordugum zamanda pamuk sekeri
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl Nataliaaaam çok ösledim ya oda sizi ozledi ama geliyor arada sirada
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl kıs aysum bu fısıltı naty olmasın efet olabülüüüü ama sölemiyosa ayıp ediyor oda sizi ozledi ama geliyor arada sirada sen nerden biliosun
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl allah korusun )) onun gibi olcagima oynak balina olurum daha iyi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.