Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl O halde tanıtayım kendimi sana: Bursa'dayım,müzisyenim.Dağcılık yapar arada birde ata binerim.Asıl ilgi alanım bilmecelerdir.Falan filan.. göbekli olduğunu...dişlerinin seyrek olduğunu ve çook güzel helva yaptığını da eklemek lazım.... ve tabi bide birsürü torunu var......(sürü mecazi anlamda... ) ha bide bikere dağa çıkacam dediği zaman ayağı kaymadıkça aşağıya inmez...
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl O halde tanıtayım kendimi sana: Bursa'dayım,müzisyenim.Dağcılık yapar arada birde ata binerim.Asıl ilgi alanım bilmecelerdir.Falan filan.. güzel hobilerin varmış. tanıma olayına gelince salla gitsin. ama herkese olabiliyo bana bazen olur.
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl ilk önce hoşgeldin diyim.... okul yıllarım geliyo aklıma.... hoşbulduk erbay abi.... valla ne yalan söyleyim seni görünce aklıma kuymak geliyo.....
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl florya adaları söylesem çok gülersiniz ama lütfen ısrarrr yok söylememmmmm
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl gelde ısrar etme şimdi hadi söyle mümkünatıııı yokkk söylemem ısrar etmeyin yawwwww
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl çok güleceğimizi söylüyorsun ağlatmada söyle be bukadar insanın gülmesini mutlu olmasını istemiyormusun bugünleridemi görecektim
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl çok güleceğimizi söylüyorsun ağlatmada söyle be bukadar insanın gülmesini mutlu olmasını istemiyormusun bugünleridemi görecektim ben gidiyorum hadi hoşçakalın sorna belkiğ bir ara soylerim ama sen hep gül ve mutlu ol benim soyleyeceğime gerek yok gülebilmen için... Yaşam hep güldürsün yüzünü inşallah
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl oooo ne gelmiyor ki ne geliyor kıss.. çatlatma adamı... seni görünce bir nine var o geliyor aklıma.. onunda 2 dişi vardı...
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl seni görünce bir nine var o geliyor aklıma..onunda 2 dişi vardı... ne geliyor kıss.. çatlatma adamı... Maç
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.