Φ tech1988 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Evet arkadaşlar istediğimiz kişiye istediğimiz şarkıyı turkhis-media farkıyla armağan edelim... ilk armağan benden gelsin... Sezen Aksu - Haydi Gel Benimle Ol... tüm turkhis-media ailesine gelsin... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 sevdiğim bütün üyelere kenen doğulu- başharfi ben sevdiğim insanada-haramiler-mavi duvar hüseyin altın_bitermi sandın Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Evet arkadaşlar istediğimiz kişiye istediğimiz şarkıyı turkhis-media farkıyla armağan edelim... ilk armağan benden gelsin... Sezen Aksu - Haydi Gel Benimle Ol... tüm turkhis-media ailesine gelsin... Kime şarkı hediye etsem,hangi şarkıyı hediye etsem bilmiyomkiii..En iyisi ben düşünim Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 bideneme==>TARKAN ASLA WAZGEÇEMEM'i gönderiom Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Bütün şarkıları,Bütün forum üyelerine hediye ediyorum Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 sevdiğim insana erol evginden sevdan olmassa Gözlerimde gözlerinin izi olmasa birde cana can katan o sevdan olmasa sevdan olmasa ah bu hayat çekilmez ah bu hayat çekilmez sen olmassan canım ah bu çile çekilmez Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Tüm forum üyelerine Eylem den aman adlı şarkıyı armağan ediyorum Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Bütün forum üyelerine kenan doğulu_çakkıdı Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 bende sessizliğin kızına "geceler katran karası geceler" i armağan ediyom.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 bende sessizliğin kızına "geceler katran karası geceler" i armağan ediyom.. bende sana petek dinçözden git git işine ;yi armağan ediyorum Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 bende sana petek dinçözden git git işine ;yi armağan ediyorum öküzüm torbadan düştü gördün mü.... nasıl şarkı ama... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 öküzüm torbadan düştü gördün mü.... nasıl şarkı ama... ibrahim tatlısesten bir taş attım havaya nasıl şarkı Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 ibrahim tatlısesten bir taş attım havaya nasıl şarkı bilmem.. hadi içimden geldi sana candan erçetinin bir yanım isimli şarkısını hediye edim bari.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 bilmem.. hadi içimden geldi sana candan erçetinin bir yanım isimli şarkısını hediye edim bari.. hadi bendende sana yalın - istanbul benden büyük Alıntı
Φ tech1988 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Rafet El Roman - Bir Damla Sevgi... bu eski aşkıma gelsin... Arash - Temptation bu da forum arkadaşlarıma gelsin... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 karalıma ferdi tayfurdan -aşık oldum ben sana Seni görünce tutulur dilim Sensin hayallerim sensin emelim Gülme sözlerime gülme halime Sonra kederimden ölebilirim Asik oldum ben sana Gözlerime baksana Halimden anlasana Ver elini elime Kilit vurma gönlüme Muhtacim ben sevgine Hayat kisa güzelim Kiymetini bilelim Derde gülüp geçelim Kaçma köse bucak kaçma gel benle Yoksa süphen mi var benim sevgimden Üzme yeter beni üzme bebegim Nedir çektiklerim senin elinden Yeter çektiklerim senin elinden ferdi tayfur Alıntı
Φ İsyankar Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Rafet El Roman - Bir Damla Sevgi Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 bütün forum arkadaşlarıma gurup koridor_senin o gözlerin varya Alıntı
Φ İsyankar Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Demet akalın __ Kader Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 bÜTÜN FORUM ÜYELERİNE Serder Ortaçtan_DANsöz yalından_SeYtAn gÜLBEN ERGENDEN;_lay la lay la ve bütün kızlara Nilden_PıRLaNtAyı ARMAğan edİyOrUm.. Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 şizoidkomplexliparanoyakgizlifaşo'ya gelsin.. atem tutem ben seni... atem tutem men seni şekere katem men seni ağşem baben gelende oy öğüne atem men seni...... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 sepultura- roots bloody roots tüm formdakilere... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Morali bozuk olan arkadaşlara ve coşmak isteyenlere : ŞAKŞUKA ... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 tüm sevdiklerime ve beni sevenlere KENAN DOĞULU_yüzsüz yürek ayıp olmazsa sevmediklerime de petek dinçöz_git işine Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 tüm foruma funda arar camdan kalp Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.