Φ ewücüm Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 CNM BENİM NE YAPIYOSUN ŞİMDİ SENDN BİŞE İSTİYORUM ABİNE ETKİSİ BÜYÜK ÇOK ANLAMLI Bİ MESAT AT HADİ BAKİM ÖPTM kusenimden geldi ama giden cewabı görmeyin çoooookkk etkiliydi Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 ''annenlerdeyiz, çay içeceğiz. bizi şereflendirirseniz seviniriz.'' eniştem gönderdi çok kibar adamdır vesselam Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 ne bir ses nede haber gelmiyor artık senden öylece kala kaldım deli hasretinle ben bi yabancı selamı ile hüzünlere daldım kendi ellerimle ben beniateşlere attım yok öyle el gibi durma gül biraz sana gülmeler yaraşıryok öyle güz gibi soğuk olma güz ayrılık taşır canım kardeşim napıosun hayatım çok özledim seni yaa nie hiç sesin çıkmıo kıs bak oluşumda çok özlemiş seni eylül diyip duruyor 15 tatile kadar annenleri kandır bekliyorum öpüyorum ablacım slm söyle herkese almanyadan kuzenim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sagopakajmer Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 tamam bitanem scs öptm Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Ben aşka susamış bir garip, sen umursamayan dilbersin. Ben sevilmeyi isteyen aşık, sen sevilmeyi bilmeyen güzelsin.Ben ugruna ölecek, sen bunun farkında olmayan melek.. Kimin gönderdiğini de bilmiorum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ aysum Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Ben aşka susamış bir garip, sen umursamayan dilbersin. Ben sevilmeyi isteyen aşık, sen sevilmeyi bilmeyen güzelsin.Ben ugruna ölecek, sen bunun farkında olmayan melek.. Kimin gönderdiğini de bilmiorum oooo gizli bir hayran demek Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 oooo gizli bir hayran demek Bilmiorum valla kimsin diom cvp da vermio Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ jeune Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 ben gelıyom 10 dk sonra sızdeyım.benım cevabım ıse gelırken bıra al yoksa kapıyı acmam Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ aysum Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Bilmiorum valla kimsin diom cvp da vermio Valla ya madem kim olduunu sölemicen niye msj çekion demi Kntrlere yasık Jön kim geliyo lem Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 ben gelıyom 10 dk sonra sızdeyım.benım cevabım ıse gelırken bıra al yoksa kapıyı acmam Sen ne komik bi insansın ya Efet aysum yaa Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ aysum Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Sen ne komik bi insansın ya Efet aysum yaa Bisim msn kafayı yedi ha giremiom natym Burdan anca Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Bisim msn kafayı yedi ha giremiom natym Burdan anca Kıs niyeee Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ aysum Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Kıs niyeee Yaf olmuyo bak deniim ne yazı çıkıo : Hizmet geçici olarak kullanılamadığından MSN messenger oturumu açılamadı. Lütfen daha sonra yeniden deneyin Denemiom işte yaf Sen nasıl girebiliosun peki Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Yaf olmuyo bak deniim ne yazı çıkıo : Hizmet geçici olarak kullanılamadığından MSN messenger oturumu açılamadı. Lütfen daha sonra yeniden deneyin Denemiom işte yaf Sen nasıl girebiliosun peki Kıs bende de öle dio.. Bugün hismetlerinde sorun var Ben windows messengerden giriom açılıooo Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ aysum Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Ben windows messengerden giriom açılıooo Hee bende denim bakem Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Hee bende denim bakem Dene bakem Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ aysum Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Dene bakem yok yine aynını diyoo Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 yok yine aynını diyoo Beceriksis şey Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ aysum Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Beceriksis şey ya kısım uyus etme insanı msn den kaynaklanıyo bu Ben de sinir oldum.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 ya kısım uyus etme insanı msn den kaynaklanıyo bu Ben de sinir oldum.. Windowstan aç Ben ordan giriorum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ aysum Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Windowstan aç Ben ordan giriorum windowstan da aynı hatayı verdi denedim .... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 windowstan da aynı hatayı verdi denedim .... Tamam yaa ( beceriksis ) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ aysum Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Tamam yaa ( beceriksis ahahaha Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir olivia Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 "kızım nerelerdesin sen be? özledik diyoruz işte..bu cumartesi bekliyoruz bak gelmicem deme pazartesi okulda olacaklara katlanırsın".. sınıf arkadaşım.. uyus insan.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Seneye yine gel tamam mı.. Bak ben gittim diye gelmemezlik yapma Çok özledik seni Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.