Misafir birce Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 Telli Turnam Telli turnam selam gotür Sevgilimin diyarına Üzülmesin ağlamasın Belki gelirim yarına cananıma Hasret kimseye kalmasın Sevdalılar ayrılmasın,ayrılmasın Ben yandım eller yanmasın Sevdanın aşkın uğruna can uğruna Gönüle hasret yazıldı Svgiye mezar kazıldı İki damla yaş süzüldü Gözlerimin pınarına,pınarına Hasret kimseye kalmasın Sevdalılar ayrılmasın,ayrılmasın Ben yandım eller yanmasın Sevdanın aşkın uğruna can uğruna az önce Samanyolu radiosundan dinledim, Shatin bu sana gelsin Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 nilüfer---ucuz atlattım Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 maskemi tatkım sürdüm boyalarımı giyindim en süslü yalanlarımı bir yüzüm gülerken gizlenir öbür yüzüm kimse duymasın içimden ağladığımı aslında hayat zor değil mutsuzluk diye birşey yok yalan herşey güzel olacak herşey güzel olacak Funda Arar - Maske Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 İLKAY AKKAYA__GECELEYİN Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 oğuz aksaç-ceylan gözlerine Ceylan Gözlerine Ceylan gözlerine kurban olduğum Tanrı selamını almaz mısınız Mevlam sizi süs için mi yaratmış Siz gel demeyince gelmez misiniz Gurbete giderler azıgın kalır Kimisi giderde kimisi kalır Kimi sevap için Kabe’ye varır Kabe kapınızda bilmez misiniz Sümmaniyem ben bu derdi niderim Başım alıp diyar diyar giderim Yarın mahşer günü dava ederim Siz mahşer yerine varmaz mısınız Söz : Sümmani Müzik : Musa Eroğlu Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 ferhar göçerden tamah...................süper bir çalışma ağzına sağlık Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 İşte Öyle Bir Şey Söz Seni düşündüm dün akşam yine Sonsuz bir umut doldu içime Birde kendimi düşündüm sonra Bir garip duygu çöktü omzuma Hani ıssız bir yoldan geçerken Hani bir korku duyarda insan Hani bir şarkı söyler içinden İşte öyle birşey Hani eski bir resme bakarken Hani yılları sayarda insan Hani gözleri dolarya birden İşte öyle birşey,işte öyle birşey Seni düşündüm dün akşam yine Bir garip huzur doldu içime Birde kendimi düşündüm sonra Bir garip duygu çöktü omzuma Hani yıldızlar yanıp sönerken Hani bir yıldız düşerde insan Hani bir telaş duyarda birden İşte öyle birşey Hani yağmurlar yağarya bazen Hani gök gürler ya arkasından Hani şimşekler çakar peşinden İşte öyle birşey,işte öyle birşey Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2006 metallica - unforgiven Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Kolay olmayacak elbet üzüleceğim Mutlaka bir iz bırakacak Belkide çocuk gibi sana küseceğim Seneler sonra utanarak Dokunup birer birer sevdiğin eşyalara Hatta belki ağlayacağım Acı çektiğim doğru ama sen bana bakma Ne olursa olsun seni unutacağım Seni sevdiğimi unut sevişmelerimiz yalan Unut beni de her yalan gibi unut O sevgiler ki yoktular onlar ümitlerimizdi Ne ümitler yaşlandı gel zaman git zaman Ayrıldığımızı unut yalnızlıklar zaten yalan Unut beni de her yalan gibi unut. Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 ilk değilsen bile son aşkım olup kal senden öncesini yaşamadım sayarım böyle bir aşka ömür vermeye değer dillenir de nazara gelir diye korkarım deniz gözlüm benim senin için hazırım eğer ölüm gerekse ölmeye giderim yemin olsun seninim çocuklar gibi şenim deniz gözlerinde hayat bulur gözlerim yüreğim acır inan senden uzak kalmasın o deniz gözler benim başkası hiç bakmasın son arzum nedir diye gelip te bir sorsalar haykırış olur sesim sen yine sen der canım seni özler, seni diler, ister beni bırakma ele ateşlerim söner Soner Arıca Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 murat göğebakan ---sana olan aşkım şahit sen bana Pir Sultan ilmiği boynunda Cem Sultan sana olna aşkımı anlatan beni yaratan Allahım şahit... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Emel Sayın - Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun... Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 hayat akip giderken avuclarimdan egilip yerden toplayamiyorum parcalarimi ve artik her sey icin cok gec demek icin belkide cok gec... simdi ellerim bombos sözlerim sarhos gönlüm olmus bin parca cokdan terk edip gitmis icde bu sevda gözde olsa ne fayda oysa bir umuttu hep gönlü besleyen dayan yüregim diyen ama kap kara bir yel her yani sardi bende bir tek can kaldi oysa bir umuttu hep gönlü besleyen dayan yüregim diyen ama kap kara bir yel her yani sardi bende bir tek can kaldi coskun irmaklardan tozlu yagmurlardan tasli yollardan gecdim yalan olmus serden nar kokulu yardan her seyimden vazgecdim oysa bir umuttu hep gönlü besleyen dayan yüregim diyen ama kap kara bir yel her yani sardi bende bir tek can kaldi coskun irmaklardan tozlu yagmurlardan tasli yollardan gecdim yalan olmus serden nar kokulu yardan her seyimden vazgecdim simdi ellerim bombos sözlerim sarhos gönlüm olmus bin parca cokdan terk edip gitmis icde bu sevda gözde olsa ne fayda... KıRaÇ.... Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 nazende..............ezginin günlüğü Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 ZARA / Kızım diyor, Gözüm diyor, ağlama sus kuzum diyor Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Onur Akın - Asi ve Mavi Bugün Kederliyim Beterim Bugün Sesime Ses Değse Çığlık Oluyor Üşüyor Toprak Taşlar Üşüyor Vuslatı Yakın Eden Yollar Üşüyor Yumma Gözlerini Uyuma Bugün Bütün Gölgeler Akşam Oluyor Üşüyor Yaprak Dallar Üşüyor İçim de Taş Gibi Bir Mevsim Üşüyor Oysa Ben Senden Neler Neler İsterdim Senli Sevdalarda Doğmak İsterdim Sabahlar İsterdim Asi ve Mavi Büyüsün İsterdim Işığın Rengi Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Çetin Çetinkaya - Sie Liegt in Meinen Armen Sie liegt in meinen Armen ich kann es nicht ertragen es war ihr aller letztes 'Wort "ich liebe dich" dann ging sie fort Sie liegt in meinen Armen ich kann es nicht ertragen es war ihr aller letztes 'Wort "ich liebe dich" dann ging sie fort Es war unser erster Streit zwischen meinem Herz dann war sie weg diesmal ging ich viel zu weit ohne sie dachte ich es würde gehen doch ich blieb so stur denn ich war enttäuscht unser Liebesschwur doch ich brauche dich denn ich brauche dich denn ich liebe dich Sie liegt in meinen Armen ich kann es nicht ertragen es war ihr aller letztes 'Wort "ich liebe dich" dann ging sie fort Sie liegt in meinen Armen ich kann es nicht ertragen es war ihr aller letztes 'Wort "ich liebe dich" dann ging sie fort Wir wollten uns sehen darüber reden warum wir uns nicht verstehen (nicht verstehn) was müssen wir ändern wir wollten etwas finden damit wir uns wieder binden doch es wurde zum Streit wir waren nicht bereit du rastest aus und ranntest raus du schriest: "es ist endgültig aus(aus)" du standest einfach auf du liefst einfach los und ich sah es nicht und in deinem lauf war ich daran schuld das du es nicht mehr sahst Sie liegt in meinen Armen ich kann es nicht ertragen es war ihr aller letztes 'Wort "ich liebe dich" dann ging sie fort Sie liegt in meinen Armen ich kann es nicht ertragen es war ihr aller letztes 'Wort "ich liebe dich" dann ging sie fort und ich bete zum Herrn das er mich zu sich nimmt das ich bei dir bin damit wir wieder vereint sind und ich bete zum Herrn das er mich zu sich nimmt das ich bei dir bin damit wir wieder vereint sind Sie liegt in meinen Armen ich kann es nicht ertragen es war ihr aller letztes 'Wort "ich liebe dich" dann ging sie fort Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 MİKAİL ASLAN____ ZERE_Mİ ahhhhhhhh Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 FERHAT GÖÇER-------YASTAYIM Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 BANA BİR MASAL ANLAT BABA Bana Bir Masal Anlat Baba İçinde Bütün Oyunlarım Kurtla Kuzu Olsun, Şekerle Bal Baba Bir Masal Anlat Bana İçinde Denizle Balıklar Yağmurla Kar Olsun,Güneşle Ay Anlatırken Tut Elimi Uykuya Dalıp Gitsem Bile Bırakıp Gitme Sakın Beni Bana Bir Masal Anlat Baba İçinde Tüm Sevdiklerim İçinde İstanbul Olsun SÖZ:YAVUZ TURGUL VE CENGİZ ONURAL MÜZİK:CENGİZ ONURAL SOLO VOKAL:OYA KÜÇÜMEN Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 Cem yildiz (imkansiz - AsK ) Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 Sizin alınız al inandım Sizin morunuz mor inandım Tanrınız büyük amenna Şiiriniz adamakıllı şiir Dumanı da caba Bütün ağaçlarla uyuşmuşum Kalabalık ha olmuş ha olmamış Sokaklarda yitirmiş cebimde bulmuşum Ama sokaklar şöyleymiş Ağaçlar böyleymiş Ama sizin adınız ne Benim dengemi bozmayınız Aşkım da değişebilir gerçeklerim de Pırıl pırıl dalgalı bir denize karşı Yangelmişim diz boyu sulara Hepinize iyiniyetle gülümsüyorum Hiçbirinizle dövüşemem Benim bir gizli bildiğim var Sizin alınız al inandım Morunuz mor inandım Ben tam kendime göre Ben tam dünyaya göre Ama sizin adınız ne Benim dengemi bozmayınız Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 nurettin rençber-dalgalar Alıntı
Φ mystic river^^ Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 ya tutarsaaaa.....gülşen Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.