Φ mystic river Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Ne gelen ne soran var.. acı geçti günlerim içtim sabaha kadar ,yaşla doldu gözlerim... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 oguz aksaç--->>>adıyaman..... Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 anima saygı değer düşman Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Murat Başaran _ Sana Ölürüm Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 cem yildiz imkansiz ask Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Zara _ Beni unutma Çok uzaklarda olsan da yine gel Bu ölürcesine sevdiğine gel .. Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 TUAL ---son bir isteğim senden bir daha deneyelim bunca yıl sonra yine bu istek çok mu söyle çıldırtsan da senin yalvartsan da seninim tiryakinim tiryakinim Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 ANAHTAR Sinifin en güzel kizi o yalniz geziyor Kimse ona yaklasamiyor Yine koltugunda koca koca kitaplar Yine kühthüpaneden geliyor Baktim bir cilt Sair Mehmet Akif Iki büyük kitap Fatih Sultan Mehmet Üc kalin cilt Mevlana bir de Mimar Sinan Döndü bana dedi ki beni seviyorsan Eger kalbime girmek istiyorsan Önce bunlari anla beni iyi dinle Bes sair bir abide Iki abide bir sultan Bes sultan bir düsünür Iki düsünür ise bir Mimar Düsün tasin bütün gece Benim kalbim bir bilmece Kalbimin bir kilidi var Iste sana anahtar En sevdigi sair Mehmet Akif Bir a bile Fatih Sultan Mehmet Hayranim dedi Sinan bir de Mevlana Gece annem evde dedi oglum neyin var Yemeden icmeden kesildin yine Dedim anne artik kalbimin sahibi var Asik oldum delicesine Bir gün Akif okuyor bir gün Mevlana Bir Fatih‘e hayranmis bir de Sinan‘a Hem tarihe merakliymis hem de sanata Annem dedi oglum anlamadin mi Vazgec bu sevdadan bu kiz fazla akilli Ah beni saf oglum ah oglum anlamadin mi? Askin göü kör olurmus annem galiba hakli Kafama fena takildi bu kiz cok akilli... Bes Akif bir saat kulesi iki kule bir Fatih Bes Fatih bir Mevlana iki Mevlana bir Sinan... BARIŞ MANÇO Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Emre Altuğ sensiz olmuyor. Uzadı geceler sabah olmuyor Sensiz bu dünyama güneş doğmuyor Hasretim aşkına gel de sev artık Sevgilim aşkına doyum olmuyor Olmuyor olmuyor sensiz olmuyor Sen sevmezsen kalbim huzur bulmuyor Gülmüyor gülmüyor yüzüm gülmüyor Kader aldı seni bana vermiyor Hasretin içimde bir alev gibi Sensiz geçen hergün bir asır gibi Nerdesin sevgilim dön artık bana Düşümüşüm peşine bir deli gibi Alıntı
Φ gencaslan Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 ebru gündeşden "ben seçilmem seçerim" Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 her zamanki gibi ....üç şarkıdan biri olan oğuz aksaç-ağlatma gelem Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 orhan ölmez özledim Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 seni dinliyorum ama sesin gelmiyo Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Pet Shop Boys - Its A Sin çok güzel şarkıdır Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 hiçbişey dinlemiyorum Alıntı
Φ neveser Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 şebnem ferah-gel ey seher... Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Beyaz giyme toz olur, Siyah giyme söz olur. Gel beraber gezelim, Muradımız tez olur. Salına da salına da gel, Hadi yavrum Dön dolaş yine bana gel. Beyaz giyme tanırlar Seni yolcu sanırlar Zaten bende talih yok Seni benden alırlar Salına da salına da gel, Hadi yavrum Dön dolaş yine bana gel. Alçak ceviz dalları Sıva beyaz kolları Kız nereden geleyim, Hep Tutmuşlar Yolları. Salına da salına da gel, Hadi yavrum Dön dolaş yine bana gel. Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 ihlamurlar altinda intizar Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Rafet El Roman - Yalancı Şahidim... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Aşkın Nur Yengi - Yasemin Yağmurları..... Alıntı
Φ neveser Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 barış manço-bahçede hanımeli... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.