Φ fantastico Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Size göre harika>harikalarınız>yer >mekan >şahıs >söz Alıntı
Φ fantastico Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Eveeet! bencede harika nedir ki !harika diye birşey yoktur.Herşey harikadan öte olmalı,mükemmel ve muhteşem olmalı Alıntı
Φ Mermer Yürekli Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 bişe anladımsa arap olayım Alıntı
Φ fantastico Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 bişe anladımsa arap olayım bunu ben mi yaptım ayşe teyzeeee ace lazım Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Dünyanın yedi harikası ha...?? Hmmm.. biri benim bitanem..)) Diğerleride Çin Setti, Babilin Asma Bahçeleri, Taç Mahal.. vs vs.. Alıntı
Φ fantastico Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Dünyanın yedi harikası ha...??Hmmm.. biri benim bitanem.. )) Diğerleride Çin Setti, Babilin Asma Bahçeleri, Taç Mahal.. vs vs.. mm otantic Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 bence dunyanin,hatta kainatin kendisi bir harika ve otesi..icindeki hersey ve insan tabi ki harika... ama istanbul (her seyi) ayriyeten harika canim. bi de yegenim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Halam, Türlüm , Çıtır, Şenol abi, Sarı şekerim.. 5 oldu ama neyshem Heykeli dikilecekler..bence bunlardan harikası olamaz Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Hmmm.. biri benim bitanem..)) yedisi de benim sedat'ım..) Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 anammm ayıp ayıp utan yeşm cık cık.. dünyanın yedi diil tek harikası war bi kere... o da celcukkk oke mi kankimm Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 anammm ayıp ayıp utan yeşim cık cık.. dünyanın yedi diil tek harikası war bi kere... o da celcukkk oke mi kankimm oke değil kankim.. sedat o sedat.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 kıss ne sedatı alaa alaaa.. benim tek harikam cellcukkkkkkk Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 kıss ne sedatı alaa alaaa.. benim tek harikam cellcukkkkkkk tmm anladım kankim.. harikalarımız değişik bizim.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 efet öölee ben gider dersaneyeeee Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 efet öölee ben gider dersaneyeeee iyi dersler kankim.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 hayatımın yedi harikası demiyeceğim muhteşemi ve mükemmeli demeliyim ailem akrabalarım sevdiğim dostlarım işim köpeğim düşmanlarım neden derseniz onların sayesinde kendimi daha güçlü hissediyorum üstesinden gelebiliyorum onların. Alıntı
Φ fantastico Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Bence hepiniz, birbirinizden de harikasınız Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 ben harika diilimm walla.. cadıyım beeennn cadııııı Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 VAYNAH KULELERİ dünyada başka herhangi bir örneği bulunmayan, (Yüzüklerin efendisindeki minas trith'İn iğne kulesi hariç ) Dağ eteklerine dönemin mimarları tarafından yapılan. Bu mimariyi çözemeyen istilacılar tarafından yüzyıllarca hareket eden kulelerle karıştırılan. kıtayı kasup kavuran moğol istilacılarını püskürten, çeçenlerin milli birlik sembolu. Vaynah kuleleri. Ne Caesar'ın kartalı büyüler askerlerini. Ne İskender'in yıldızı umut verir halkına senin kadar. Hep var ol ki hep var olalım. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Tüm arkadaşlar beni anlatmaya çalışmışlar ama; egolarımı koymayı unutmuşlar.......... Alıntı
Φ guneydenizi Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 "SU" yla neler yapılabileceğini hiç düşündünüzmü. Bence tüm harikaların başlangıç kaynağı "SU" Öyleyse "SU" Alıntı
Φ guneydenizi Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 "SU" yla neler yapılabileceğini hiç düşündünüzmü. Bence tüm harikaların başlangıç kaynağı "SU" Öyleyse "SU" dan daha harika bir şey yoktur diyebilirmiyiz? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 bana göre dünyanın 8. ci harikası budur Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 harikası mı diyim..dünyanın iyi bir buluşu mu..benimkisi ayakkabı çekeceğim (kerata)..o olmazsa ayakkabılar balkondan aşağıya..hooop.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Fırından yeni çıkmış ekmek kokusu.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.