Φ free boy Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 ağustos ayında en iyi diyebiliceğimiz üyeler.mesela en centilmen en fırlama yani basına "en" getirilebilecek her şey Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 ennnn sıcakkanlı ==> ewücüm en dansa kaldıramadım bi türlü ==> natali en anlamadığım :S ===> yemyeşim Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 en ortalık karıştıran- gece yağmuru en zıpır - natali en şiirseller ( bunu çoğul yazmak zorundayım çünkü 1.liği 2 kişi paylaşıyor )- manidar paula en filozofu- boss en komiği- sedelina en babası, dededi, HALAsı ( ) - taurus en bilmece canavarı- gloria en gudubeti - celine :lol: Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 en ortalık karıştıran- gece yağmuru Kıs ben mi en ortalık karıştıranıyım Kankim nerde bu listede Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Kıs ben mi en ortalık karıştıranıyım Kankim nerde bu listede O şimdi burda değil ya arksından konuşmak gibin olmasın diye yasmadım o da senin yanında yer alıyor merak etme Ama onu başka bir kategoride düşünüyorum daha bir uysal çünkü mine Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 devam edin bizde bu arada tanıyoruz üyeleri...... Hoşgeldin sen de bu arada esaret Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 celıne bak aysum sana ne dedi koşşş.. aysum ıse yaşına göre en olgun duranı ve en sevdıklerımden Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 en merak ettiğim ve bana çok gizemli gelen ise ınterlock Alıntı
Φ free boy Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 ayın en gıcığı >denizimu> Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 en özleneni...Meydün Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 ayın en gıcığı >denizimu> eyw. saol en kavgacı ve boş konuşanı freeboy Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 aslında böyle bir topiği kralx açmıştı.. ben yinede katkım olsun diye yazıyorum.. En duygusal__sedat En damardan takılan__sedat En sevdiğim üye__sedat Beni en çok seven__sedat Sevildiğini en çok bilen__sedat En içine kapanık__sedat En darılgan__sedat En kendisini değil sevdiğini düşünen__sedat En çok tiryakisi olan__sedat En açık sözlü__sedat En sabırlı__sedat En inatçı__sedat En dost canlısı__sedat En yardımseverlerden birisi__sedat vs..vs..Sedat'ın kişisel özellikleri yazsam sayfa yetmez.. o çok özel ve bendeki yeri ayrı.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 O şimdi burda değil ya arksından konuşmak gibin olmasın diye yasmadım o da senin yanında yer alıyor merak etme Ama onu başka bir kategoride düşünüyorum daha bir uysal çünkü mine Kim , kankim mi daha uysal Alıntı
Φ cecile Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 aslında böyle bir topiği kralx açmıştı.. ben yinede katkım olsun diye yazıyorum.. En duygusal__sedat En damardan takılan__sedat En sevdiğim üye__sedat Beni en çok seven__sedat Sevildiğini en çok bilen__sedat En içine kapanık__sedat En darılgan__sedat En kendisini değil sevdiğini düşünen__sedat En çok tiryakisi olan__sedat En açık sözlü__sedat En sabırlı__sedat En inatçı__sedat En dost canlısı__sedat En yardımseverlerden birisi__sedat vs..vs..Sedat'ın kişisel özellikleri yazsam sayfa yetmez.. o çok özel ve bendeki yeri ayrı.. oo sedat sedat aşıksın galiba çocuğa Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 oo sedat sedat aşıksın galiba çocuğa yeni üyesin.. dolaş bakim topicleri anlarsın.. Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 hahaha kızlara iltifatta bulunma aman maazallah asık masık olurlar :P hay allam ne günlere kaldık :S en erkenci == > ben en gececi ==> ewücüümm Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 en şekeri en gamzelisi==>independece en sıcakkanlısı==>yumote Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Kim , kankim mi daha uysal Uysal dimiom bak senden daha uysal Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 kalbi temiz kimseye kötülük barındırmayan herşeyden mutlu olabilen tek kişi aysum Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 kalbi temiz kimseye kötülük barındırmayan herşeyden mutlu olabilen tek kişi aysum canımsın Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 canımsın sende canımsın Alıntı
Φ free boy Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 eyw. saol en kavgacı ve boş konuşanı freeboy sana karsılık werirdim ama adminden fırca yedim.bi daha ki sefere inşallah Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 bende ağustos ayının beklenmeyeniyim heralde Alıntı
Φ free boy Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 bende ağustos ayının beklenmeyeniyim heralde BURDAN ÖYLE GÖRÜNÜYO AMA ben de ağustos sonunda üye oldum Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 kalbi temiz kimseye kötülük barındırmayan herşeyden mutlu olabilen tek kişi aysum çok iddalı bir cümle..bunlar bitek aysum damı var..aysumu bende severim ama ..tekele indirmek yanlış gibi.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.