Φ hakan i.6F Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 Çünkü bu dönemde küçükten büyüğe yaşlıdan gencine herkes sosyal medya bağımlısı ve buda alilerin birleriyle hiç vakit geçirmemesine sebep oluyor. buda sosyal medyanın zararlarından biri. Alıntı
Φ Halil_6E Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 Çocuk kaçırılma olaylarınıda tetikliyor bu gün işlediğimiz gibi telefon-e posta sorgulama gibi! Alıntı
Φ Duygu_ibb Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 Yazar Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 18 dakika önce, Halil_6E dedi: Çocuk kaçırılma olaylarınıda tetikliyor bu gün işlediğimiz gibi telefon-e posta sorgulama gibi! Sosyal medya kullanırken gizliliğe önem verirsek ve tanımadıgımız kişilerden gelen iletileri açmazsak sorun olmaz.Tabi şifrelerin güçlü olması da önemli 1 Alıntı
Φ Namuka Durmaz Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 Diyelimki biz deyil baska biri kandirildi o zaman ne yapmaliyiz esma_6F Alıntı
Φ Burak_6\e Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 sizce sosyal medyanın yararı mı daha çok yoksa zararı mı neden 2 Alıntı
Φ Arda_6/G Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 Benim düşüncelerim şunlar sosyal medyanın yararları şunlardır: 1)Uzaktaki insanlar ile sesli,yazarak ve görüntülü olarak görüşebiliyoruz 2)Yeni sistem ile E-Devlet,E-Ticaret,E-Okul Sayfalarına ulaşabiliyoruz böylelikle rahatça işlerimizi halledebiliriz Zararları ise: 1)Sağlığımızı bozar uzun süre kullanıldığında kalıcı hasarlar verebilir 2)Yüz yüze görüşmeyi azaltır 3)Aile durumlarını bozma ihtimali var(çok vakit geçirildiğinde ailedeki Kişiler rahatsız olabilir) Benim düşüncelerim bunlar bir hatam varsa belirtirseniz sevinirim🙂 1 Alıntı
Φ Halil_6E Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 17 dakika önce, Burak_6\e dedi: sizce sosyal medyanın yararı mı daha çok yoksa zararı mı neden yararı çünkü internet olmayan zamanlarda bilgilere ulaşmamız zorlaşıyordu ama şimdi internetten tek tuşla herşeyi yapabiliyoruz. 1 Alıntı
Φ hakan i.6F Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 28 dakika önce, Burak_6\e dedi: sizce sosyal medyanın yararı mı daha çok yoksa zararı mı neden bence sosyal medyanın zararı daha çok Alıntı
Φ hakan i.6F Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 bence insanlar günlük hayatta sosyalleşmeden yani sohbet etmekten,dışarı çıkıp arkadaşlarla oynamaktan vb. daha fazla sosyal medyada takılıyor. Alıntı
Φ Halil_6E Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 Ben dediğini doğru bulmuyorum bunu yapmayan insanlar var bilgisayarı olup elini sürmeyen Alıntı
Φ hakan i.6F Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 evet bunu yapanlarda var ama ben yok demedimki Alıntı
Φ Eren_6A Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 Bence bilgisayarın zararları bağımlılıktır gördüğünüz gibi 7.5 milyar kişiye sahıbız ve %51 i telefon kullanıcısı diğerleri ize yablet internet v.s Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 Admin Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 Şu eski başlıklara da bir göz atabilirsiniz (Konu hakkında) Alıntı
Φ Duygu_ibb Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 Yazar Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 12 saat önce, hakan i.6F dedi: Çünkü bu dönemde küçükten büyüğe yaşlıdan gencine herkes sosyal medya bağımlısı ve buda alilerin birleriyle hiç vakit geçirmemesine sebep oluyor. buda sosyal medyanın zararlarından biri. Bu konuda katılıyorum sana. Üstelik geziye gidildiğinde anın tadını çıkarmak yerine sürekli konum atma ve fotoğraf çekip paylaşmakla meşgul olunuyor. Alıntı
Φ Duygu_ibb Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 Yazar Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 13 dakika önce, Eren_6A dedi: Bence bilgisayarın zararları bağımlılıktır gördüğünüz gibi 7.5 milyar kişiye sahıbız ve %51 i telefon kullanıcısı diğerleri ize yablet internet v.s Hepimiz sanal vatandaşız evet Fakat sanallığın sınırını belirlemek ve bilinçli kullanmak biz kullanıcaların elinde olan bir durum Alıntı
Φ Duygu_ibb Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 Yazar Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 11 dakika önce, Admin dedi: Şu eski başlıklara da bir göz atabilirsiniz (Konu hakkında) Teşekkürler güzel bilgiler mevcut orda Alıntı
Φ Halil_6E Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 1 saat önce, Eren_6A dedi: Bence bilgisayarın zararları bağımlılıktır gördüğünüz gibi 7.5 milyar kişiye sahıbız ve %51 i telefon kullanıcısı diğerleri ize yablet internet v.s Bilgisayar ı oyun oynayanlardan fazla işçiler kullanıyor bu da bağımlılık değil iş için kullanıyorlar 1 Alıntı
Φ hakan i.6F Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 sana katılmıyorum bence çoğunlukla insanlar oyun,sosyal medya vb.şeylerle ilgileniyor Alıntı
Φ Elif Y._6/F Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 Bence internet doğru kullanılırsa zararından çok faydası olur. Tabi internetin halka nasıl kullanılacağını hakkında bilinçlendirmeliyiz. Alıntı
Φ Taha_6F Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 5 saat önce, hakan i.6F dedi: bence sosyal medyanın zararı daha çok Bence Yararı Daha Fazla Günlük Hayatımızda Bulamadığımız Şeyleri 2dk DA İnterneten Bulabiliyoruz Alıntı
Φ Taha_6F Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2018 Bazı Hackerler Bilgilerimizi Alıp Başka Yerde Kullanıyolar Bunu Nasıl Önlicez Hocam ? Alıntı
Φ Halil_6E Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2018 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2018 17 saat önce, Elif Y._6/F dedi: Bence internet doğru kullanılırsa zararından çok faydası olur. Tabi internetin halka nasıl kullanılacağını hakkında bilinçlendirmeliyiz. Sana katılıyorum ! Alıntı
Φ Halil_6E Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2018 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2018 18 saat önce, Taha_6F dedi: Bazı Hackerler Bilgilerimizi Alıp Başka Yerde Kullanıyolar Bunu Nasıl Önlicez Hocam ? Kolay Kolay hereye kanmayarak Güçlü şifre yaparsak(büyük harf,küçük harf,sayılar,noktalama işaretleri Alıntı
Φ hakan i.6F Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2018 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2018 1 saat önce, Halil_6E dedi: Kolay Kolay hereye kanmayarak Güçlü şifre yaparsak(büyük harf,küçük harf,sayılar,noktalama işaretleri evet sana katılıyorum ama ben hala sözümün arkasındayım sosyal medyanın yararından çok zararı var. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.