Φ 34bekir34 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 bir şey düşününce ve ya tv de bir şey görünce cinsel organdan gelen şefffaf kaygan bir sıvı oluyor. Meni değil . herhangi bi zorlanma felan yok. bu sıvı gelince cünüb mü oluruz ? eğer olmuyorsak , iç çamaşırı değişmek gerekşr mi namaz kılmak için ? Bu konuyu araştırdım ama bi cevap bulamadım. Lütfen yardımcı olun , inşallah anlatabillmişimdir sorumu. Ayrıca kaynak da gösterirseniz çok memnun olurum. "bozan abi kaynak olmayınca bi kaç kişiye daha sorayım dedim. kusura bakma" Lütfen cevap yazın... Şimdiden teşekkür ediyorum herkese Alıntı
Φ ihgg Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 kardes guslt etmek veya cunup olmak için meninin disari cikmasina gerek yoktur eger sevhet duyarsan gusl etmek zorunda kalirsin... senin soruna gelince elbettei cunubsundur ve gusl etmek zorundasin Alıntı
Φ 34bekir34 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 başka fikri olan var mı acaba ? İkilemde kaldım şimdi... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Kardeş googleye mezi, medi, vedi yaz ne çıkarsa oku.. Yada guslü gerektiren haller yaz.. Yani kaynak çok hangi birini yazalım.. Yukardaki anlattığın olayda sanırım mezi olayı vardır.. Mezide ve vedide gusul gerekmez.. Ama sen yinede tatmin olmak açısından kendin bul ve oku... Saygılar... Alıntı
Φ 34bekir34 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 teşekürler... sıvının ismini bilmediğim için birşey bulamıyordum hakkında. mezy imiş. tekrar teşekkürler Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 teşekürler... sıvının ismini bilmediğim için birşey bulamıyordum hakkında. mezy imiş. tekrar teşekkürler Rica ederim.. Sanırım şüphen yoktur artık bu hususta.. Alıntı
Φ akıncı Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 erkekten çıkan üç çeşit su vardır mezi meni vedi dediğiniz mezi dir ve gusul gerekmez. meni şehvetle ve fışkırarak çıkar gusul gerekir vedi idrar dan sonra çıkar ve gusul gerekmez. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.