Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl bana da bi çay be aysum çok yorgunum Aysum sadece murtiye verdi gitti çayı.. Hani bize..? Az önce de içime oturmuştu biliyor musunuz Ben gittim ya arkamdan birileri daha isterse diye Tabi canım o resimde ( çıkıyorsa eğer ) bir sürü çay var buyrun için
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl dinlenmek istiyorum ama yataktan yeni kalktım zaten,bütün oyunları oynamam lazım
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 18 yıl Yazar şu an çok meşgulüm forumarda bi aşşağı bir yukarı konular arasında gidip geliyorummm
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl arkadaşlar msn imde problem var onu duzeltmem gerek... birazdan gorusuruz
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl arkadaşlar e madem hep beraber dinlenelim ben de bu arada gidim bi şu sorulara bakimmm bi arkadaş benim için zor bi soru hazırlayacakltı bakimm hazırlamış mı?
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Yazar arkadaşlar çay içiyorum isteyen buyursun kızlar pastayı getirsin bakimmm
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl ben hala burda mıyım yaw gidiyom ama gitmeden önce murti bi bardak çay da ben alabilir miyimm? evde havuçlu kek var ben de kek verim size
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Çay benden kekler senden gloria keklere hayır demem sağol ver hadi keki ham edecem
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Kız bohçanımı hazırlıyacan.. yani düştük gene dillere..yaw ne bohçası..kaçan glorıa ben deel be
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl yani düştük gene dillere..yaw ne bohçası..kaçan glorıa ben deel be heee ben kaçıyorum sedoş kaçmıyo kiii
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl heee ben kaçıyorum sedoş kaçmıyo kiii kim kime kaçıyordu ya,sen nıye kaçıon hem,hem sen kıme kaçıcan 3.bu bi çelişkimidir?
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl kim kime kaçıyordu ya,sen nıye kaçıon hem,hem sen kıme kaçıcan 3.bu bi çelişkimidir? ne bilim ben yaaaaa
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 18 yıl sahura kalkıp arkanızdan yazdıklarınızı okumak çok hoş ya... hepiniz çatlaksınız siz walla gloria nereye kaçıyon, sedelina sen hala kaçmadın mı, taurus sen de kaçıcan mı?
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 18 yıl Yazar Akşam görüşelim ,arkadaşım taurus bende çıkıyorum şimdi . görüşmek üzere
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.