Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

HAŞEMALI DEHŞETİ

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

"VURUN KAHPEYE?

Hürriyet?ten meslektaşımız Gülden Aydın?la karşılaştığımızda tepkiliydi; Kızının, İzmir Karaburun?da, bikini giydiği için 4 haşemalı erkek, 10 tesettür mayolu kadının saldırısına uğradığını söyledi.

Anlattıkları dehşet vericiydi ve Türkiye?nin nereye gittiğinin açık bir göstergesiydi.

?Onların ruhlarında, vicdan ve mertlik yoktu...? diyen Gülden Aydın?ı dinlerken irkiliyoruz:

?Yıllık iznimde, üniversite öğrencisi kızım Ceren?le birlikte ablamın İzmir-Karaburun?daki yazlık evine gittik. İlk iki gün şahaneydi. Çakmacık mevkiindeki koyda yüzerken batık bir kentin kalıntılarını keşfetmiştim. Ancak bu koya ablam ve komşuları gelmek istemiyordu. Üç yıldır tesettür mayolu kadınlarla haşemalı erkekler, Çakmacık?a geliyor ve mayolu, bikinili kadınları sözleri ve bakışlarıyla rahatsız ediyorlardı. Her akşam arkalarında bıraktıkları çöpleri toplamak da ablam ve komşularına düşüyordu. 9 Ağustos Çarşamba günü, yine Çakmacık?a gitmekte ısrar ettim. Bana neydi onların haşemasından, tesettüründen. Koca koyda herkese yer vardı. Hem aramızda yüzlerce metrelik mesafe vardı.

GİDİN... BİKİNİLİ ***** İSTEMİYORUZ

Ablam, kızım ve komşunun lise öğrencisi iki kızıyla indik Çakmacık?a... Dini bütün grup, kaya gölgesinde oturuyordu. Kızım ve arkadaşları müzik dinleyip kağıt oynamaya, ablam gölgede uyumaya başladı. Ben de yüzmeye hazırlanıyordum. Kızımın ?Lütfen temizler misiniz? diye seslendiğini duydum. Başımı çevirdiğimde bir kadının altı yaşındaki bir kız çocuğunu 15 metre kadar yakınımıza getirip kakasını yaptırdığını gördüm. Bir gün önce de kirli bebek bezini kaya oyuğuna bırakmışlardı. Kadın, uyarıya aldırış etmeden kız çocuğunun elinden tutup gitti. Kızım yine seslendi: ?Burası herkese açık bir alan. Lütfen o pisliği temizler misiniz?? Haşemalı iki erkek ve arkasından birkaç kadın, bizim bulunduğumuz tarafa geldi. Erkeklerden biri kızıma ?Sen buranın çevre sağlık müdürü müsün?? dedi. Kalabalık çoğaldı. Ben şaşkın ve biraz sonra olacakları aklımın ucuna dahi getirmeden seyrediyordum. Adamın biri kızımın göğsünü avuçlayıp bağırmaya başladı. ?Bikini giyen pislikleri istemiyoruz. Gideceksiniz buralardan!? Kızım göğsünden tutan eli itip ?Burası Türkiye Cumhuriyeti. Tabii bikini giyeceğim. Beğenmiyorsanız İran?a gidin? dedi. Ve pirhanalar gibi hep birlikte kızımın üzerine abanıp didiklemeye başladılar. Tam bir ?Vurun Kahpeye? romanındaki gibi bir linç harekátı başladı. Ben fırladım. Kızımı ellerinden almaya çalıştım. Şiddeti öyle doğal, öyle sıradan bir maharetle arz ediyorlardı ki... Oysa benim yerden bir taş alıp atmak aklıma bile gelmedi. Uçar gibi gittim, durun, dedim. O saniye ben de yerde, kızımın üzerindeydim. Kollarımdan tuttu bir adam, kaldırdı, birkaç kadın bana da vurmaya başladı. Dizlerimin bağı çözüldü, başım döndü, yığıldım. Ablam geldi, ?Durun, Allah aşkına ne yapıyorsunuz? Kardeşim gazeteci? dedi. Evet, sihirli ama beni utandıran sözcük buydu. Gazeteci! Olmasaydım ne olacaktı? Ben mi yoksa onlar mı acizdi? Elleri havada durdu. Linç halkası gerileyerek açıldı. Kızımın koluna girdik ve havlusunun üzerine yatırdık.

34 HRC 66 PLAKALI OTOYLA KAÇTILAR

Cep telefonu bu koyda çekmiyordu. 156 jandarmayı aramak için yukarıya çıkmam gerekiyordu. Liseli komşu kızlarıyla yokuşu tırmandık. Ben jandarmayla konuşurken kızlar saldırganlara ait üç otomobilin plakalarının fotoğraflarını çektiler. Tam bu sırada kızımı taciz eden adamla iki kadın 34 HRC 66 plakalı otomobile binip kaçtı. Jandarma, J. Üstçavuş Veli Sadık Işık ile birlikte on dakika içinde geldi. Karaburun Jandarma Karakolu?na gittiğimizde saldırganların sayısı dokuza inmişti! Daha sonra olayı seyredenlerden, saldırganların bir kısmının kayalıkların arkasına dolaşarak kaçtığını öğrendik. Saldırganlardan iki erkek A.G., M.G. ile iki kadın T.G., K.G. şikayetçi, beşi de tanık oldu. İfadelerinde hepsi de kızım Ceren?in kendilerine hakaret edip tartakladığını söylediler. 13?e karşı 1!

İTÜ?LÜ DOÇENT SALDIRGANI KORUDU

Tacizci saldırganın kaçtığı ve İstanbul?daki bir şirkete ait otomobilin bulunması için ısrarcı oldum. Kızımla birlikte haşemalı tacizci saldırganın eşkalini verdik. 40 yaşlarında, kısa boylu, göğüs kafesi geniş, ince kollu, beyaz saçlı... 36 saat sonra otomobil bulundu. Karaburun C. Başsavcısı Serkan Beyoğlu?nun makamında yüzleştik. ?Buyrun, benim? diyen kilolu ve daha yaşlı şahıs ile yine kilolu ve yaşlıca eşinin kaçaklarla uzak yakın ilişkisi yoktu. Saldırganı gizleyerek sahiplenen ve kanunları yanıltmaya çalışan bu şahsa, kızımı darp ve taciz etmeyi de üstleniyor musunuz, diye sordum. Tabii ki reddetti. Savcılık kayıtlarından bu şahsın İTÜ?de doçent ama TSE Yönetim Kurulu?nda profesör unvanlı İ.H.B. olduğunu öğrendim. Diğer saldırganlar Rize-İkizdere ve Samsun-Bafralı?ydı. Hepsi de İstanbul Fatih?te ikamet ediyorlardı. Üç yıldır, Karaburun?da emekli bir başkomisere ait kaçak olduğu iddia edilen bir pansiyonda kalıyorlardı. Adli süreci başlayan bu olayın sonuna kadar takipçisi olacağım.?

Hürriyet

Yalçın Bayer

yorumlardan anlarız, tatlısu demokratlarının ne kadar demokrat olduklarını :)

Gönderi tarihi:

Böyle bi şeyin olduğunu sanmıyorum.Helede hürriyette yazıyorsa hiç hiç. Bu adamların amaçları belli. Tesettürlü insanları pek çekemiyorlar anlaşılan.

Plaja giderler, herkes birbirinin yanındakine bakar. Şu örtülülerde açılsada onlarada şöyle bi baksak derler. Bu onlarda bir ideoloji haline gelmiş anlaşılan.

Gönderi tarihi:

neden inanmıyorsun. Butun medya bu olay ile calkalanıyor?

aynı seyi bikinili bir kız tesetturlu bir kadına kıza yapsa inanırsın ama degil mi?

bu konuya başlık son derece yakışmış. bu resmen dehşet verici bir olay. saygısızlıgın ta kendisi ! ve ne yazıkki hala ve hala bunu goremeyip bu hasemalı dehsetin bir parcası olmaya ısrar eden insanlara canak tutup destek olanlar var. yazık. cok yazık !

biraz once bana okuma ozgurlugunden bahsediyordunuz? bakalım bu haberin yalan oldugunu idda etmekten ileri gidebilecekmisiniz merak ediyorm.

Gönderi tarihi:

nedense açık-saçık olanların tesettürlüleri rahatsız etmesi ve onlara yobaz gerici gibi terimlerle hakaret etmesi yayınlanmıyor.örtülüleri çekemeyen gitsin bu ülkeden bu ülkenin %99 müslüman %1 komünist 1 kişi için 99 kişi gitmez demokraside çoğunluğun dediği geçerlidir...

Gönderi tarihi:

Nedeni şu.

Hürriyet siyonistleri destekleyen bir medya kuruluşu. "7 ağustos 2006 manşet "İsrail gibi yaparız." Hürriyet, İsrail'e olan desteğini Türkiye'nin en hassas olduğu konudan devam ettiriyor. Gazete, Ülkemizin PKK terörüne karşı aldığı veya almaya çalıştığı tedbirleri, İsrail'in Lübnan'a saldırısı ile aynı değerde görüyor. Gazetenin bir çok yazarı, manşete çekilen bu konuyu köşe yazısına konu etmiş.

Hürriyet, attığı manşet ile okuyucusunun zihnine şu mesajı kazımaya çalışıyor: İsrail, Lübnan'a saldırılarında haklıdır. "

Siyonistler müslümanları sevmiyorlar.Onları karalamak için her şeyi yaparlar.

Gönderi tarihi:

Rufailer yaz kampında!

Rufai tarikatı mensupları Şile'de izinsiz kamp kurdu ve İskele plajının bir kısmını brandayla kapattı. Tarikatçılar 'Kadın var, geçemezsin' deyip iki ay boyunca sahilde yürüyüşü engelledi

Korsan kamp

Şile'deki Kızılcakoy'a bağlı İskele mevkisine haziran ayında gelen bir grup sakallı erkek ve kara çarşaflı kadın, hiçbir yerden izin almadan çok sayıda çadır kurarak özel kamp oluşturdu. Rufai tarikatına mensup oldukları belirtilen aşırı dinci grup kampın çevresini brandayla, girişini ise zincirle kapattı.

Nöbetçiler tetikte

Kampçılar, sahilin bir kısmını da brandayla kapattı. Brandanın başında nöbet bekleyen erkekler vatandaşların geçişine izin vermedi. Emekli başkomiser Mustafa Arslan şunları anlattı: "Sahilde yürürken beni durdurup geçmemi engellediler. 'Neden' diye sordum. 'Kadınlar var, namahrem' dediler."

Din eğitimi yapılmış

Gazeteci A.E. sahile girişinin üç kez engellendiğini belirtip "Gece dini eğitim yapıp toplu namaz kılıyorlar" dedi.

..........................

erkalist, demek ki bu üklede ortalama 700bin komünidt var ha, çok güldürüyorsun adamı...

kimsenin, sahilleri çevirip tapulaştırmaya hakkı yoktur efendiler, ülkenin çoğunluğu müslüman diye kimsenin kimseyi linçi de legal değildir, ayrıca açık insanların tesettürlüleri nasıl rahatsız ettiğini de yazar mısın? sokakta kimse tartaklamıyo heralde...

Gönderi tarihi:

Böyle bi şeyin olduğunu sanmıyorum.Helede hürriyette yazıyorsa hiç hiç. Bu adamların amaçları belli. Tesettürlü insanları pek çekemiyorlar anlaşılan.

Plaja giderler, herkes birbirinin yanındakine bakar. Şu örtülülerde açılsada onlarada şöyle bi baksak derler. Bu onlarda bir ideoloji haline gelmiş anlaşılan.

Bu yoruma ne yazılabilir ki?

Sen örtülerle geleceksin,karıma kızıma bakacaksın.Seninkinlere hiç kimse bakmayacak.Baksen.

Yahu kardeşim o halde sende insanların olmadıkları yerleri niye secmiyorsun?

altında son model araba.Kıyılarımız kumsallarımız kilometrelerce

Seçmez ki..

Bunlar özellikle bu tip yerleri seciyorlar.

Şeytani keyif var da ondan

Bunlar fasa fiso şeyler değil.Örneklerini bizzat yaşadım hemde defalarca

Ama şöyle bir fikir geliştirebilirler.

Biz zaten islami kurallarda yaşıyoruz.Sizler ise şeytani kurallarla yaşıyorsunuz.Bikini karınızı kızınızı taciz edersek onları kapanmaya teşvik ederiz siz günahtan kurtulursunuz bizde bu eylemden dolayı sevap kazanırız..

İdeolojilerinde var ise bu tip münferit olaylar çoğalacaktır.

Onun için kendilerine özel bir alan ayırıp, orada ibadet ve tatillerini yapıyorlarsa, en azından bu tip yerlere olgun kendini bilen kişilerinde kamu alanı iddiası ile oraya üzüm yemek değil bağcı döğmek maksadı ile bulunmasını da dogru bulmuyorum açıkcası.

Gönderi tarihi:

Sen örtülerle geleceksin,karıma kızıma bakacaksın.Seninkinlere hiç kimse bakmayacak.Baksen.

Seçmez ki..

Biz zaten islami kurallarda yaşıyoruz.Sizler ise şeytani kurallarla yaşıyorsunuz.Bikini karınızı kızınızı taciz edersek onları kapanmaya teşvik ederiz siz günahtan kurtulursunuz bizde bu eylemden dolayı sevap kazanırız..

Onun için kendilerine özel bir alan ayırıp, orada ibadet ve tatillerini yapıyorlarsa, en azından bu tip yerlere olgun kendini bilen kişilerinde kamu alanı iddiası ile oraya üzüm yemek değil bağcı döğmek maksadı ile bulunmasını da dogru bulmuyorum açıkcası.

Gönderi tarihi:

Seçmez ki..

"Sen örtülerle geleceksin,karıma kızıma bakacaksın.Seninkinlere hiç kimse bakmayacak.Baksen."

Öyle bi bahsediyosun ki sanki yanındakiler sergiye çıkarılmış eşya.

Ben ve ailem denize hep tenha yerlerde giriyoruz. VE GÖZÜMÜZÜ HARAMDAN UZAK TUTUYORUZ. Senin bahsettiğin gibi yanımızdakileri örttürüp açık olanlara bakmamız düşünülemez. BU ALLAH YOKMUŞ GİBİ DAVRANMAK OLUR. Ayrıca hiç bir müslüman çıplak insan dolu bi plajda denize girmez.Kimsenin namusuna da el uzatmaz.

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar bu forumdaki çarpık beyni sulandıran korkunç durumu gördüm ve azınlıkta olan arkadaşımıza yalnız değilsiniz demek için yazıyorum. Ilk mesajım ama son olmayacak.

Türkiye Devleti cumhuriyettir. Cumhuriyetin niteliklerini belirtecek değilim zaten bilen bilir. Herkesin toplumsal kurallara uymak şartıyla istediği hayat düzeninde yaşaması normal olandır.

Haşemalı dehşetide ne yazıkki cumhuriyetin kurulduğu yıllardaki geri kafalı yobazların 2000 lerin ortalarında yani 80 yılda hiç değişmediklerinin bir göstergesidir. Hayvanlar bile 15 günde eğitilebilirken bu insanlar neden dünyanın dönüş hızına ayak uyduramamaktadırlar??

Ve en acısı en kötüsü ... neden bu insanlar ve bunları kullanan politikicalıar yüzünden islam dini çarpıtılıp , islami terör - islam magandaları - islamın cahil yüzü gibi kutsal inançları zedeleyecek boş insanlara prim tanınır bu ülkede?

Bu forumda ''türbanlıdan neden korkuyorsun'' yazan arkadaşa şunu yazıyorum . Türbanlı arkasına İBDA - C yi alıp üniversitelerde o örtüyü inancı için değil ülkeyi bölmek için kullanıyorda ondan...

Yoksa benimde annem başörtüsü takıyor ve başı örtmek açmak böyle gezmek bikini giymek vs... bunun hala tartışıldığı hiç bir demokrasi kalmadı bizden başka.

Girmeyi düşündüğümüz (layık olmadığımız) AB ülkelerinde radikal unsurlara bile nasıl haklar veriliyor. Azınlıkların kültürel gelişimi nasıl sağlanıyor farkında mıyız?

Bikinili kızı tartaklayan o örümcek kafalılar Almanya - Baden Baden civarında kurulan Çıplaklar kampına benzer bişey ülkemizde olsa ne yaparlardı?

Eşcinseller evlense , evlat edinse ne yaparlardı?

Hollandadaki uyuşturucu kafeler gibi buradada bu tip cafeler olsa çocukları oraya gitse ne yaparlardı?

Gönderi tarihi:

milletin karısına kızına bakıyorsunuz. belki sen degil diğeri. madem bu kadar gunah bu is. girme kardeşim denize. çok mu lazım? doldur evinde küvetini oh mis gibi. hep o vücuduna yapısan sacma sapan seyi de giymek zorunda kalmazsın. al bir tekne acıl deniz buyuk. kimse gormez karını kızını. hee ben senin karından kızından rahatsız olmuyorum beraberde kullanabiliriz halk plajını ama sen benden rahatsız oluyorsun. cunku farklı olan sensin. saklanan kacan sensin.

evet ben tesettue karsıyım. bunu sembol olarak kullanıp hem kendini hemde baskalarını rahtsız edene karsıyım. bu müslümanlık degil. acıkca sapıklık. mayolu bir erkek gordugumde hicbir sey hissetmiyorum. benim esimde bikinili bir kız gordugunde! cunku ac degiliz. yasak degil.

yazık gercekten cok yazık. nasıl beğinlerle fikirlerle tartısıyorum. burnunun ucunu gormekten aciz. sen uyumaya ve uyutmaya devam et.

Gönderi tarihi:

Aynen her cümlene katılıyorum. Kim rahatsızsa o girmesin. Hala çıplaklığından cinselliğinden utanan nesiller yetişiyor hala ilkel benliğimizi doyuramamışızki başka noktalara geçebilelim.

Bide böyle tipler burda islamcı kesili sonra tek başlarına kalınca fırsatını bulunca beyinlerini örten o örtüyü bi kenara atıp her ''pisliği'' yaparlar. Kendilerine göre pislik olan herşey o andan itibaren mübahtir. Ne de olsa kendilerini ayıplayan o sosyal çevre yoktur orada. Ya da karısı kızı uzakta güvendedir.

Asıl bu ülkenin en vahim hali bu işte... İkiyüzlü iki kimlikli cehalet...

Gönderi tarihi:

evet bazılarının yorumları beni hiç şaşırtmadı :)

bazılarıda hala, tesettürlülere olan kinden bahsediyor.

iyide burada kimse haşemalıya sen niye haşemayla giriyorsun demiyor. Ama haşemalı sen nyie bikiniyle giriyorsun diye birini linç etmeye kalkıyor.

tıpkı memlekette kisme türban takıyor diye saldırıya uğramazken, başı açık diye linçe girişimine maruz kalanlar gibi.

Bunlar işlerine gelicne mazlumu oynarlar ama fırsat bulunca kendilerinden olmayana tahammul edemezler.

gerek bu olay. gerek bu olaya yapılan yorumlar bunun en güzel özeti.

Gönderi tarihi:

Açıkçası her gün en az iki gazete okuyan(farklı görüşlerde) gerek televizyon,gerekse internetten gündemi takip eden birisi olarak ülkemiz medyasının genel anlamda çok da güvenilir olduğunu düşünmüyorum. Bu nedenle medya vasıtasıyla edindiğim her bilginin yanına zihnimde bir "?" ekleme ihtiyacı duyuyorum. Ya da aynı konuyu farklı görüşü temsil eden medya kanallarından da izliyorum. Sonuçta dünya nın hiçbir yerinde medya kuruluşlarının %100 objektif olduklarını ya da bağımsız olduklarını iddia edemeyiz. Ancak ülkemizdeki medyanın içinde bulunduğu durum çok daha vahim. Değerleri olmayan,materyalist ve seviyesizler. En önemliside Türk halkını küçük gören,küçülten ve adeta aşağılayan yayınlar yapıyorlar.

Yukarıdaki habere gelince, düzmecede olabilir, gerçektende olmuş olabilir. Her ikiside ihtimal dahilinde. Dünya görüşü ne olursa olsun insanların birbirine saygısı kalmayınca ve insanlar gayrı medeni oldukça bu tür hadiseler yaşanacak maalesef. Adalet ve Hukuk sistemi diyorum sadece...Ama kime diyorum...??!!

Gönderi tarihi:

Tehlikecilerin tehlikesi...

Madem gugukcuk da katılmış biz bazı iddialarımızı yineleyelim...

tehlikeci mantık terörcü mantıkla önemli bir noktada buluşur o da topluma korku salma mantığıdır. Ve yani terör yani tedhiş faaliyeti gösterenlerle topluma korku salan, tedhiş, dehşet, öcü, gibi makalelerle, köşe yazarları ile, gazetelerle aslında terör örgütleri arasında bir fark yoktur.. Toplum mutabakatına ulaşmadaki en ciddi tehdit, tehlike işte bu tehlikecilerdir...Şimdi yukarıda yazılan yazıları saygıyla bir defa daha okuyalım, ve tekrar soralım tehlikecilerin farkında mısınız ?

bozan

Gönderi tarihi:

"Sen örtülerle geleceksin,karıma kızıma bakacaksın.Seninkinlere hiç kimse bakmayacak.Baksen."

Öyle bi bahsediyosun ki sanki yanındakiler sergiye çıkarılmış eşya.

Ben ve ailem denize hep tenha yerlerde giriyoruz. VE GÖZÜMÜZÜ HARAMDAN UZAK TUTUYORUZ. Senin bahsettiğin gibi yanımızdakileri örttürüp açık olanlara bakmamız düşünülemez. BU ALLAH YOKMUŞ GİBİ DAVRANMAK OLUR. Ayrıca hiç bir müslüman çıplak insan dolu bi plajda denize girmez.Kimsenin namusuna da el uzatmaz.

Sevgili ATİLLA,işte saygı duyduğum bir düşünce ve biçimi anlatmışsınız.Ben her zaman içten ve inançlı insanlara saygı duydum.Asla onları ne zorladım nede ikilem içinde kalmalarını sağlayabilecek şeyler yaptım.

İlk yazdığım mesajın nihayetine bakarsan bunu görebilirsin.

Ama yazdıklarım ne yazık ki dogrudur.Hatta Kuşadası davutlar beldesi sevgi plajında öyle görüntüler ile karşılaştım ki soluğu marmarıste aldım.

Ama inanıyorum ki o tatili beraber yapmış olsa idik benden evvel ilk tepkiyi sizin vereceğinize inanıyorum.

sevgılerım ile

Gönderi tarihi:

Tehlikecilerin tehlikesi...

tehlikeci mantık terörcü mantıkla önemli bir noktada buluşur o da topluma korku salma mantığıdır. Ve yani terör yani tedhiş faaliyeti gösterenlerle topluma korku salan, tedhiş, dehşet, öcü, gibi makalelerle, köşe yazarları ile, gazetelerle aslında terör örgütleri arasında bir fark yoktur.. Toplum mutabakatına ulaşmadaki en ciddi tehdit, tehlike işte bu tehlikecilerdir...Şimdi yukarıda yazılan yazıları saygıyla bir defa daha okuyalım, ve tekrar soralım tehlikecilerin farkında mısınız ?

bozan

haşemalıların bikinili bir kıza saldırmasını yazan bir köşe yazarını nasıl oluyorda terör örgütleriyle bir tutabiliyorsunuz.Tehlikelice mantık :) bence böyle olayları görüp yazmamaktır, susmaktır, konuşmamaktır.Ne güzel dimi işimize gelmeyen makalelere öcü demek, terör örgütleriyle farkınız yok demek. Bakıldığı zaman bir çok ileti yazmış olduğunuz belli profilinizden. Her iletiniz böyle ise vayyy milletin haline. Sakın sizi de birileri öcü ilan etmiş olmasın :)

Evet her yazıyı saygıyla okumak lazım ister hoşumuza gitsin ister gitmesin............

Gönderi tarihi:

Sevgili ATİLLA,işte saygı duyduğum bir düşünce ve biçimi anlatmışsınız.Ben her zaman içten ve inançlı insanlara saygı duydum.Asla onları ne zorladım nede ikilem içinde kalmalarını sağlayabilecek şeyler yaptım.

İlk yazdığım mesajın nihayetine bakarsan bunu görebilirsin.

Ama yazdıklarım ne yazık ki dogrudur.Hatta Kuşadası davutlar beldesi sevgi plajında öyle görüntüler ile karşılaştım ki soluğu marmarıste aldım.

Ama inanıyorum ki o tatili beraber yapmış olsa idik benden evvel ilk tepkiyi sizin vereceğinize inanıyorum.

sevgılerım ile

Tabi öyle insanlarda var.Onların islam anlayışında bir bozukluk olabilir. Ama herkes böyle değil. böyle olanları gördünüz diye bütün haşemalıları bir kefeye koymanız mümkün değil. Nasıl ki fuhuş yapan açık bir kadının diğer açıklarla bir kefeye koyulamayacağı gibi.

Bazı arkadaşlarımız yine sabit fikirlerinde kalakalmışlar. Bir insan giyimiyle kimliğini gösterir. Ama yalnızca bir kısmını. Bir kişiyi tamamen tanıyabilmek için düşüncelerini dinlemek, kendi düşüncelerini söylemek ve karşılıklı bilgi alışverişi yapmakla olur. AA ŞU BAŞÖRTÜLÜ GERİCİ , AA BU HAŞEMALI UZAK DURUN, AA BUNUN BAŞI AÇIK KAFİR.. gibi şeylerin bir insan için söylenilmesi edepsizlikten ve geri kafalılıktan kaynaklanır.

İnsanlar sırf başını açmıyor diye bunlar ülkeyi bölmek istiyor diyemezsiniz. Ülkede onlardan binlerce var ve onlar bu ülkenin çocukları. Ülkenin gelişmesi içlerinde bir coşku yaratıyor tüm vatandaşlarda olduğu gibi. Onlar Allah'ın örtü emrine nasıl riayet ediyorlarsa vatanı koruma emrine de riayet ediyorlar.ve vatan için ölme emrinede riayet edeceklerdir. Biz aynı ülkenin çocuklarıyız düşüncelerimiz farklı da olsa birbirimize saygı duymak zorundayız. Şayet bana saygı gösterene bende saygı gösteririm. SAYGILAR..

Gönderi tarihi:

arkadaşlar aranıza yeni katıldım fakat bu nedir ya..insanlar kıyafetleriyle mi tanımlanır..olmaz böyle şey bir kimse ne örtülü olduğu için teröristir ne de açık olduğu için f.h.dir...böyle saçmalık olmaz

dostum benim annem örtülü fakat üniversitede okudu ama ne var ki yobaz muamelesi yapılıyor ...anlatabiliyormuyum

Gönderi tarihi:

Yukarıda anlatılan ve bir gazetecinin başından geçtiği ifade edilen olayın bir benzeri benim başımada geldi. Ancak olayı ve içeriğini anlatmayacağım. Demek istediğim bu tip olaylar yaşanabiliyor. Önemli olan sağduyulu olmak problemleri aklı selim ile halletmek halledemez isek yasal yollara başvurmak. Bu hoktada her Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı'nın kendi yasal haklarını iyi bilmesi gerektiğini ve gerekirse süreci yılmadan sonuna kadar götürmesi gerektiğini düşünüyorum..

Orman kanunlarına,hukuksuzluğa,saldırganlığa ve yasa dışılığa prim vermemek ve meydanı kendisini herkesin ve herşeyin(hukukunda) üstünde görenlere bırakmamak gerektiğini düşünüyorum. Bu da daha çok okumak bireysel ve toplumsal bilinçlenme ile olabilir....

Gönderi tarihi:

özgürlüklerden bahsediyoruz ama birbirimizin özgürlüğüne tahammülümüz yok. :)

başörtülü insanların da denize girme hakları var ama yapılan davranış yanlış.

bikini ya da mayo ile denize girene "dinsiz" "ahlaksız" muamelesi yapmaları ne oluyor, hala içsel inancı dışsal şekille tasvir etmekten bir adım öteye gidemeyen dindarlarla :excl: varılacak yer malesef sonuçsuzluktur.

Din hakkında kadınların örtünmesinden başka, daha derin bir düşüncesi ya da fikri olmayanların ne dine ne de insanlığa bir faydaları olmamıştır, olmayacaktır. Bu tür düşünceye saplananların "dini" kimlerden öğrendikleri ve kimlere hizmet ettikleri ise malumdur.

Söylenecek sözler derya olsa, anlamaktan acize bir şey ifade etmez. Allah herkesi saplantılı fikirlilerden korusun.

Selamlar

Gönderi tarihi:

"VURUN KAHPEYE’

Hürriyet’ten meslektaşımız Gülden Aydın’la karşılaştığımızda tepkiliydi; Kızının, İzmir Karaburun’da, bikini giydiği için 4 haşemalı erkek, 10 tesettür mayolu kadının saldırısına uğradığını söyledi.

Yazı başlı başına bir art niyetle yazılmış bunu anlamak için kahin olmaya gerek yok yıllardır basında yer alan ve sürekli beynimize işlenmeye çalışılan dindar insan pistir,dindar insan saldırgandır,dindar insan şehvet düşkünüdür klasik anlatımı burdada ön plana çıkmış.

Yazının başlığına bakın HAŞEMALI DEHŞETİ oysaki bir kaç kendini bilmez insan sahilde olay çıkardı denilebilirdi yok illa bir yerelere birilerine mesaj verilecek ya başka türlü olması mümkün değildi.Hep söylemişimdir suçluları sınıflandırmaya kalkarsak adalet nasıl doğru tecelli edecek insanları dini,mesleki yada siyasi görüşleriyle suçlamaya çalışmanın anlamı nedir?Bir kişi bir suç işledimi işlediği suça göre davranılmalı yaşam tarzından bize ne?Ha birde olayı tek taraflı okuyoruz diğer taraftakilerin yorumu yokmu?

Neyse üzerinde tartışmaya bile değmeyecek bir yazı dedim ya art niyet.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.