Φ bursercan Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 sus kıs hayata yag cekme demek kı sana borcu yok bana var yav Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 sana zaten herkesin zorla borcu oluyor nedense Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 olacak tabı ben agayım agaaa koydekılerın hepsının bana borcu var yaaa Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2008 Var öyle bir borcu 12 taksite bağladık öder umarım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2008 hayatın bana değil benim hayata borcum var Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2008 Oyunlara uygun bir cevap olmayacak belki ama Hayatın bıze bir borcu oldugunu düşünmüyorum...Asıl bizler hayattan ıstedıklerımızı koparıp almakla yükümlüyüz... Koparabiliyorsan ne mutlu Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2008 borç demişken aklıma doğalgaz ve diğer bılımum fatura geldı..al sana hayat Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2008 Hayata ne verdiniz ve hangi borcunuzu tahsil etmeyi dusunuyorsunuz ?? Insanlar her nedense bir is yaptiklarinda herzaman icin karsilik beklemektelerdir.. Bazi seyler vardirki hic bir zaman karsilik beklenilmelidir.. Hayatta bunlardan biridir istemesini bildiginiz surece hayat biz insanlara cok comert davranir fakat yine biz insanlar bazen ac gozlulugumuze doymadigimiz icin hayattan bir aldikca 5 isteriz 5 aldikca 10 isteriz ve doyumsuzluk nedir bilmeyiz, buda aslinda bizim bir nevi bencilligimizi kendimizden baska kimseyi dusunmedigimizin gostergesidir, Ne demisler Atalarimiz az ile yetinmeyen cogu bulamazmis.. Birakin siz hayata borclu olmayinda hayat size borclu olsun zira siz hayata borclu olursaniz iste ozaman durum vahimdir... Saygilar Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Var öyle bir borcu 12 taksite bağladık öder umarım Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Evet 1 milyon € borcu vardı. Hemen getirsin. Alıntı
Φ Bahtsız Bedevi Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 gözyaşı borcu (: Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.