Φ ERBAY Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 ebru destan'ı şarkı söylerken görünce midem bulanıyor.. Alıntı
Φ death is the will of GOD Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 petek dinçöz şarkı söylemesin mümkünse hatta konuşmasn bile..hiç görünmese de fena olmas bide ankara havasını bana dinletemez kimse.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 mankenlikten şarkıcılığa geçiş yapanların hiç birini duymak istemiyorum Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 mineu'ya katılıyom + müslüm, ferdi tayfur, var böle bikaç şahsiyet.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Şakşuka Nane nane nasnane Alıntı
Φ anesa_ Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 ahmet kaya , selda bagcan sarkilari Alıntı
Φ Cevizağacı Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 arabeks ve türk pop müziği gürültü gibi geliyor Alıntı
Φ önce@vatan Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 müslümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu nasıl dinlenir hayretler icerisindeyim Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 neden müslüm dinlenmesin anlayamadım..siz daha çok müslümü dinleyenlerin girdikleri hali müslümden kaynaklandığını zannediyorsunuz heralde..tabi bu da bir bakış açısıdır..ben müslümü severim ve dinlerim.. benim asla dinlemeyeceğim şarkı bu yıl eurovisionda finlandiya ülkesinin temsilcileri lordi grubunun seslendirdiği "Hard Rock Hallelujah" adlı şarkıyı asla dinlemem..müziği hoştur rockı da severim ama şarkıların sözleri bende ilgi uyandırmadı.. Alıntı
Φ önce@vatan Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 neden müslüm dinlenmesin anlayamadım..siz daha çok müslümü dinleyenlerin girdikleri hali müslümden kaynaklandığını zannediyorsunuz heralde..tabi bu da bir bakış açısıdır..ben müslümü severim ve dinlerim.. benim asla dinlemeyeceğim şarkı bu yıl eurovisionda finlandiya ülkesinin temsilcileri lordi grubunun seslendirdiği "Hard Rock Hallelujah" adlı şarkıyı asla dinlemem..müziği hoştur rockı da severim ama şarkıların sözleri bende ilgi uyandırmadı.. sizin fikrinizede katılıyorum çok çok haklısınız ancak sizde benim fikrime saygı gösterin lütfen mesala arkadaşlardan biride yazmış selda bagcan diye. Ben onun ugurlar olsun parcasını severim ve bence iyi bir sanatcıdır ancak karşı cıkmadım saygı duyuyorum fikrini beyan etti ok Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Hiç bir arabesk şarkı, Arabesk bize dünyanın engizisyondan sonra geçirdiği, en berbat dönem olan seksenli yılların armağanıdır. Seksenli yıllarda çocuk olmak ise, vatkalı ilkokul yakasını bile geçtim korkunç bir şeydir Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Allah belanı versin,kitapsızlar,neremi neremi ve buna benzer şeyleri duymaya tahmmül edemiyorum.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 arapça şarkılar..(yanımda bir bayan arkadaşımın söylemleri) Alıntı
Φ Bahtsız Bedevi Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 arabesk minübüslerde çalınca mecbur kalıyoruz ıyk Alıntı
Φ deadman01 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2009 system of a down bunlardan nefret ediyom. Alıntı
Misafir Hakan Bohemian Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2009 Ajdar'ın Çikita Muzunu asla dinleyemem Alıntı
Φ akıllı deli Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2009 Ajdar'ın Çikita Muzunu asla dinleyemem hadi onu dinleyemeyiz ya Nil kig'in masuder için yaptığı şu abuk sabuk şey var ya "içiyorsam sebebi çoookkk çook güzelim çookk" u nasıl dinleriz ilk duyduğumda ben bunu bi yerden duydum gibi diyorum çıldırıyorum kaç gündür sonunda internette sıkı bir araştırmadan sonra buldum buyrun sonuçları,,, bir ben değilmişi bu sonuca varan Nil Karaibrahimgil'e Ajdar benzetmesi 15.06.2009 - 21:34 Nil Karaibrahimgil'in maden suyu için yaptığı reklam jingle'ı, Ajdar'ın 'Çikita Muz' parçasına olan benzerliği ünlü popçunun hayranlarının gözünden kaçmadı. Nil fanları, "Ajdar'a telif ödemesi lazım" dedi. Reklamlarda yeni şarkısı ile boy gösteren Nil Karaibrahimgil, sanal ortamda son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. 'Cildim güzel çok, Neşeliyim çok' şeklinde sözlere sahip olan ve sözü müziği Nil Karaibrahimgil'e ait olan jingle'ın Ajdar Anık'ın 'Çikita Muz' adlı parçasına benzerliği internet takipçilerinin gözünden kaçmıyor. Ekşisözlük'te yapılan yorumlar ise hem okuyanları güldürüyor hem de genç şarkıcıya mesaj içeriği taşıyor. Yapılan yorumlarda Nil'in Ajdar'a telif hakkı ödemesinden, ünlü popçunun dansının bile Ajdar'a benzemesine kadar pek çok şey söyleniyor. İşte Nil ve maden suyu jingle hakkında yapılan yorumlar: - Masuder reklamlarında dişi Ajdar edasıyla hoplaya zıplaya, ileri geri dansederek, sanki çekimden az önce yazılmış hissi veren müsamere şiiri tadındaki şarkısıyla gözümden düşmüş, kabusum olmuştur. - Maden suyu üreticileri için yaptığı jingle'ı duyunca, Ajdar'ın tek talihsizliğinin Anamurlu muz üreticilerini* arkasına alamamış olmasını düşündürmüştür. - TV'de dönen maden suyu reklamı jingle'ı tam bir Ajdar Anık bestesi tadındadır. - Jingle için Ajdar'a telif hakkı ödemesi gerekmekte olduğunu düşünüyorum. Bu kadar da esinlenme olmaz. - Nil Karaibrahimgil MC Donald hamburgeri ise Ajdar Anık özel soslu hamburgerdir. ÇİKİTA MUZ Şurup gibiyim şurup Turp gibiyim turp turp Ben ateş sen barut Öptüm seni şap şup MADEN SUYU JINGLE Cildim güzel çok Neşeliyim çok Dişlerim beyaz Dudaklarım kiraz Çok enerjim çok Cildim güzel çok Neşeliyim çok Dişlerim beyaz Dudaklarım kiraz Çok enerjim çok (Akşam) şimdi iki nokta beni şaşırttı. Birincisi ajdarın nasıl beynime işlediğiiiii şarkısını unutamıyorum adamın ölene kadar kalacak aklımda İkincisi nilin bu şarkısından sonra biz ajdara boşuna mı kızdık acaba Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2009 Ben butun sarkilari dinlerim sanatciyi begenmesemde mutlaka hosuma giden bir sarkisi olmustur ... Mesela su siralar jon sayesinde cikita muz radioda istek olarak calindi ... Ayrica Akilli deli Nil Karaibrahimgil hic dinlenmezmi Nil zir deli sendende deli yani sarkilarinida cok severim... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.