Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 hiç bi kuvvet bana bu şarkıyı dinletemez. latif doğan - küstüm 1 Alıntı
Φ deli gül Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 hiç bi kuvvet bana bu şarkıyı dinletemez. latif doğan - küstüm Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 banada doğuş dinletemezler mesela adam hem ağlayıp hem şarkı okuyup hem takla atıyordu birde küçük emrah muamelesi geçiyordu vatandaşa ben köprü altında büyüdüm Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Emily nerden gelirki aklına böyle sorular az zaman bi düşeniyim Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Kolay kolay şarkı sevmem ama sevmediklerim arasında en başta gelen "SİVAS'ı YOLLARINA" adlı şarkı...Bir de S.Bağcan'ıda sevmeyince şahene bir birleşim oluyor...Kusasım gelecek kadar İĞRENİYORUM... Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 selda bağcan ve tüm şarkıları...özellikle ''sivasın yollarına''!... Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Kolay kolay şarkı sevmem ama sevmediklerim arasında en başta gelen "SİVAS'ı YOLLARINA" adlı şarkı...Bir de S.Bağcan'ıda sevmeyince şahene bir birleşim oluyor...Kusasım gelecek kadar İĞRENİYORUM... ilginç Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 aa aynı anda aynı şarkıcı ve aynı şarkıyı yazmışız.. hakan arkadaş senin iletiyi görmeden yazdığımı belirteyim.. çok şaşırdım.. anti selda bağcancı olduk iyi mi? Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 ilginç merakımı bağışla...ilginçlik nerede? Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 merakımı bağışla...ilginçlik nerede? bende son çıkartığı kasetlerin hiç birinden hoşlanmıyorumda zevkler benzesiyor o bakımdan şeyettirdim di ne olur kızma ben köptü altlarında büyüdüm Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 aa aynı anda aynı şarkıcı ve aynı şarkıyı yazmışız.. hakan arkadaş senin iletiyi görmeden yazdığımı belirteyim.. çok şaşırdım.. anti selda bağcancı olduk iyi mi? 6 saniye önce girmişsin ama ben daha önce çıkmışım...güzel ama aynı şeyi sevmemek de bir başlangıç olabilirmiş... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 EMEĞE SAYGISIZLIK OLARAK NİTELENDİRİLMESİN AMA BENDE MÜSLÜM GÜRSESE HİÇ TAHAMMÜL EDEMİYORUM.. Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 EMEĞE SAYGISIZLIK OLARAK NİTELENDİRİLMESİN AMA BENDE MÜSLÜM GÜRSESE HİÇ TAHAMMÜL EDEMİYORUM.. emeğe ancak bu kadar saygısızlık olur(!!!!!!!!!!!!!!) Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Kolay kolay şarkı sevmem ama sevmediklerim arasında en başta gelen "SİVAS'ı YOLLARINA" adlı şarkı...Bir de S.Bağcan'ıda sevmeyince şahene bir birleşim oluyor...Kusasım gelecek kadar İĞRENİYORUM... emeğe ancak bu kadar saygısızlık olur(!!!!!!!!!!!!!!) SENİNKİLER KADAR OLMASADA İDARE ET ARTIK...... Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Şakşuka sevgiler güzeldi SENİNKİLER KADAR OLMASADA İDARE ET ARTIK...... aynı şeyleri söyleyip anlaşamamak bu olsa gerek ikinize Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 güzeldi aynı şeyleri söyleyip anlaşamamak bu olsa gerek ikinize Ben de anlamadım ama kızdı....Last'ın köprü altındaki arkadaşı bendim desem barışır mı acep? Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 ya chatte kimse yok.ben çıkayım bari... bu arada kim kime kızdıki Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 bilmem ki... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 ya chatte kimse yok.ben çıkayım bari... bu arada kim kime kızdıki ban atmıslar Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 ya chatte kimse yok.ben çıkayım bari... bu arada kim kime kızdıki bekle geliyoruz şevvalle karaçiçeği_m 1 Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 modeme reset tamamdır Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 kim kime ban attı 1 Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 emily bacı garsın niresindensin.hemşoyuz senile he.bende ardahanlıyam .bekiliym çabuk gelin.uykum geldi valla Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 emily bacı garsın niresindensin.hemşoyuz senile he.bende ardahanlıyam .bekiliym çabuk gelin.uykum geldi valla karcicegi m seni bekliyoruz hadi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.