Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

canımcım sardunyam filozofumuz figgaroyu ne güzelde anlatmış...bende onu tanıdığıma çok memnunum..farkındalık farklılıktır ya,:unsure: figgoşta :lol: öyle biri..farkedilmemesi imkansız..

güzel insan,değerli insan,hayatın hep istediğin yöne giden yollarla dolu olsun...herşey gönlünce olsun...

mangalda bizsiz yiyeceklerin z..... :P olsun :lol:

• Cevaplar 432
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

canımcım sardunyam filozofumuz figgaroyu ne güzelde anlatmış...bende onu tanıdığıma çok memnunum..farkındalık farklılıktır ya,:unsure: figgoşta :lol: öyle biri..farkedilmemesi imkansız..

güzel insan,değerli insan,hayatın hep istediğin yöne giden yollarla dolu olsun...herşey gönlünce olsun...

mangalda bizsiz yiyeceklerin z..... :P olsun :lol:

sağol frooozcum..sağol...ayyuka çıkmış sevindirikler içerisindeyim..sizleride tanımak hoş..hele seni..yiceklerimizde sana minnettar..dondurucuların ennn derini..seniii... :lol: ..kutupları aratmayan samimiyetinden..penguen beslemeye başladım evde.. :w00t:

mangal dedin de..geçen hafta sonu yaptık yine..mangalımsı bi parti..ama doğada..çıktık bizim yaylalara..arkadaşlarla..eylenceliydi.sonrada bi doğa yürüyüşü...sizde yapın..sizde..ama söndürün ateşi haaa :unsure: ..bittimi işiniz..hadi kalın sağlıcakla...

Gönderi tarihi:
sağol frooozcum..sağol...ayyuka çıkmış sevindirikler içerisindeyim..sizleride tanımak hoş..hele seni..yiceklerimizde sana minnettar..dondurucuların ennn derini..seniii... ..kutupları aratmayan samimiyetinden..penguen beslemeye başladım evde..

allah allah takmış bu penguenlere :huh:

dondurucuların en derininden :w00t: öğüt almak istersen sana.. -_-

...beslemek sana yaramamış figgoş sen sal onları kutuplara

yazık hem onlara...

hemde sana... :shifty:

Gönderi tarihi:

figgaro'yu yazilarinin otesinde tanimasam da,hakkinda sardunyam yazmissa,dogrudur mutlaka.bence.. hayatin detaylarini yakalayisi,icindeki firtina ve meltemleri,kelimeler ve noktalari boylesine guzel kullanarak hatta devrik cumlelerle bu kadar mi harika anlatabilir bir insan..yazilarini,tarzini,uslubunu,anlattiklarini begeniyor,takip ediyorum.degerli arkadasimiz..paylastiklari icin cok tesekkur ederim :):clover:

Gönderi tarihi:

canımcım sardunyam filozofumuz figgaroyu ne güzelde anlatmış...

sıra sana da gelicek dur bekle sen... analiz sırasu yanü... muhahaha :P

figgaro'yu yazilarinin otesinde tanimasam da,hakkinda sardunyam yazmissa,dogrudur mutlaka.bence..

sözüme bu kadar güvenmen çok mutlu etti beni benim güzel leylam. sendede fark ettiğim bir şey yakınlaştırdı beni sana... ne mi... Sezen Aksu sevgisi... :wub: sende en çok onun şarkılarını yazıyorsun ne güsell :)

Gönderi tarihi:

sıra sana da gelicek dur bekle sen... analiz sırasu yanü... muhahaha

sözüme bu kadar güvenmen çok mutlu etti beni benim güzel leylam. sendede fark ettiğim bir şey yakınlaştırdı beni sana... ne mi... Sezen Aksu sevgisi... sende en çok onun şarkılarını yazıyorsun ne güsell

yok bacım sen beni analiz etme -_- ...ben kendi analizimi yapamadım daha,sen ne çabuk yaptın :unsure: ben anlamam toptan tüfenkten ben anlamam analiz manalizden..bunları boşver ...ne haber aşktaaannn.. :lol::wub:

leyla çekil kız aradan bak kızıyom :angry: yolmayım saçını başını :lol: hem sen bilmiyon her sözüne inanma sardunyamın :wub: anlıyon değilmi canım :P .... :lol:

Gönderi tarihi:

yok bacım sen beni analiz etme ...ben kendi analizimi yapamadım daha,sen ne çabuk yaptın :unsure: ben anlamam toptan tüfenkten ben anlamam analiz manalizden..bunları boşver ...ne haber aşktaaannn..

leyla çekil kız aradan bak kızıyom yolmayım saçını başını :lol: hem sen bilmiyon her sözüne inanma sardunyamın :wub: anlıyon değilmi canım

yok anacım ben kararlıyım analiz etcem seni sen değişik bir deneksin... pazartesi gününe kadar hakkında toplayacağım delilleri biriktirip inceleyeceğim, fbı ve cıa ile birlikte çalışmayı düşünüyorum. mossatta teklif etti bişiler sanırım kuzey kutbunun balta girmemiş ormanlarında çok enteresan olaylara adın karışmış... :shifty::kiss::alien:

leylacım sen bana güvenmeye devam et bakma sen bu ajana gizli gizli giriyo hep bizi izliyor bu kıs... :devil: sen güven ablana :innocent::innocent: leylacım tamammı?

Gönderi tarihi:
yok anacım ben kararlıyım analiz etcem seni sen değişik bir deneksin... pazartesi gününe kadar hakkında toplayacağım delilleri biriktirip inceleyeceğim, fbı ve cıa ile birlikte çalışmayı düşünüyorum. mossatta teklif etti bişiler sanırım kuzey kutbunun balta girmemiş ormanlarında çok enteresan olaylara adın karışmış...

leylacım sen bana güvenmeye devam et bakma sen bu ajana gizli gizli giriyo hep bizi izliyor bu kıs... sen güven ablana leylacım tamammı?

yaw karıştırma sardunum :ermm: ..bak başına işler açılabilir..ben engel olamam :shifty: ..ben kendi halinde bir insancıkım :fear: ..sakın kabul etme mossadı..sana tuzak kurabilirler.. :ninja:

sayın sardunyam <_<

bu akşam size bir bant kaydı gelecektir..dinledikten ve imkanınız varsa izledikten sonra..hemen yok etmeniz gerekmektedir..yok ısrar edipte etmezseniz..o kendi kendini imha edebilecek yetenektedir.. :w00t:

Gönderi tarihi:

yaw karıştırma sardunum :ermm: ..bak başına işler açılabilir..ben engel olamam :shifty: ..ben kendi halinde bir insancıkım :fear: ..sakın kabul etme mossadı..sana tuzak kurabilirler.. :ninja:

sayın sardunyam <_<

bu akşam size bir bant kaydı gelecektir..dinledikten ve imkanınız varsa izledikten sonra..hemen yok etmeniz gerekmektedir..yok ısrar edipte etmezseniz..o kendi kendini imha edebilecek yetenektedir.. :w00t:

allam ya ne akıllı bant kayıtları icat ediyorlar bu japonlar ne fena

adamlar yapmış kardeşim...

sen pek kendi halinde bir insancıka benzemiyon sen çok hale dönüşen maddelere benziyon. valla ben hafiften tırs attım... yusuf abim geldi... :stuart::wassat::whistling: üç kulfü okusam iyi gelirmi?

Gönderi tarihi:

figgaro'yu yazilarinin otesinde tanimasam da,hakkinda sardunyam yazmissa,dogrudur mutlaka.bence.. hayatin detaylarini yakalayisi,icindeki firtina ve meltemleri,kelimeler ve noktalari boylesine guzel kullanarak hatta devrik cumlelerle bu kadar mi harika anlatabilir bir insan..yazilarini,tarzini,uslubunu,anlattiklarini begeniyor,takip ediyorum.degerli arkadasimiz..paylastiklari icin cok tesekkur ederim :):clover:

tımam..piki.. :blushing: ..kabul ediyorum..bende sizi seviyorum..leylaa.. :clover: ..ne güzel bir isim dimi..LEYLAAA... :) .. -_- ..içimi dökmüşlüğüm uyandırıyorsa sizlerde de bişey..demekki biz..aynı yolun yolcularıyız demem yanlış olmaz herhal..ama bu frozen karıştırır gibi ortalığı..acı biber sürücem ağzına.. :rolleyes:

Gönderi tarihi:

allam ya ne akıllı bant kayıtları icat ediyorlar bu japonlar ne fena

adamlar yapmış kardeşim...

sen pek kendi halinde bir insancıka benzemiyon sen çok hale dönüşen maddelere benziyon. valla ben hafiften tırs attım... yusuf abim geldi... üç kulfü okusam iyi gelirmi?

hah şöyle -_- yola gel sardunum.. :lol:

..ama bu frozen karıştırır gibi ortalığı..acı biber sürücem ağzına..

figgaro

sen acı biberde sürsen ben seni genede severim arkadaşım..nasılmı...ahanda böyle :wub::lol:

frozen,karistirmis cidden biraz. .bilemiyorum,analiz siran geliyormus senin de,o zaman yazacaklarimdan sorumlu olmayabilirim

dimek öyle leyla hanımcım -_- dimik karıştırmışım ben...yani okadar laf ettik sadunyam :wub: hakkında sen gene bana inanma birde tehdit et :devil: nirde benim gözlüklerim...

sayın leyla24

ev telefonunuz saat 24 :lol: sıralarında çalacaktır..lütfen bekleyiniz..çaldığı zaman açmaktan asla çekinmeyiniz..olaki çekindiniz telefon kendi kendini açabilecek kabiliyettedir bunuda bilesiniz..:lol: gerisini ise siz hiiiiççç merak etmeyiniz... B)

Gönderi tarihi:

sardunyam ablacim nerdesin,bu fena japonlarin daha neler yaptigina bir bak. :blink:

(ablacim frozen'i ben cok tanimiyorum,beni de tehdit etti,sen bile korktuguna gore ben hayli mi korkmaliyim,telefonu acayim mi? :unsure: ) :lol:

Gönderi tarihi:
bugünde figgaroyu analiz edesim geldi... :P

6 aydan fazla oldu kendisini tanıyalı, msn de de görüştüğüm çok saygılı bir arkadaşım... gerek forumda gerekse özel görüşmelerimizde ondan çok şey öğreniyorum. edebi lisanını çok beğeniyorum. gülmeyi çok yakıştırdığım ve birlikte çok güldüğüm bir arkadaşım... ne kadar derin ve edebi konular olursa olsun gülecek birşey buluyoruz ve bir 15 dakka gülerek geçiyor... :w00t: ama gülerkende öğreniyor ve şaşırıyoruz... :thumbsup:

bu forumun bana kazandırdığı en değerli arkadaşlarımdan biriside figgaro... kültürel seviyesi oldukça yüksek, barışçıl, medeni, akıllı, seviyeli, sıcakkanlı, eğitimli, espirili, kaliteli, dürüst, laf cambazlığı yapmayan, samimi, açık sözlü ama kırmayan biri... kişiye göre değil kendisine göre konuşan, mesafeyi koruyan, samimiyetine güvenilir arkadaşlığın için teşekkür ederim arkadaşım...

şiirlerini, yazılarını, düşüncelerini çok beğeniyorum. arkadaşlığın cinsiyete göre değil insana göre olduğunu gösterdiğin için ayrıca tebrik ediyorum. insan zaman zaman bunun sıkıntısını yaşıyor...

sana başarılar ve mutluluklar diliyorum sevgili figgaro... güzel paylaşımların için tekrar teşekkürler...

evet bende analiz edeyım fıggaroyu :)

bir çarşamba günü(çarşambamıydı ya) akdenız ın 40 derece sıcağında karşılaşmıştık..o gün çok sıcaktı ne konuştuk hatırlamıyorum :D

şaka bir yana;gayet kültürlü,sohbeti zevkli,açık sözlü bir arkadaşım..

bu arada çok güzel opera söyler :)

bu aralar gözleri pek bir parlıyor,umarım hep parlar ;)

dostluğumuzun devamı dileğiyle :clover:

Gönderi tarihi:

evet bende analiz edeyım fıggaroyu :)

bir çarşamba günü(çarşambamıydı ya) akdenız ın 40 derece sıcağında karşılaşmıştık..o gün çok sıcaktı ne konuştuk hatırlamıyorum :D

şaka bir yana;gayet kültürlü,sohbeti zevkli,açık sözlü bir arkadaşım..

bu arada çok güzel opera söyler :)

bu aralar gözleri pek bir parlıyor,umarım hep parlar ;)

dostluğumuzun devamı dileğiyle :clover:

teşekkür ederim..sevgili hocam..gerçi ilk karşılaşmamızda ki yaptığın o şakayı hala unutmuyorum..sedelina sen misin..?..yoo..hayır ben değilim..Allahallah.. :unsure: ..pardon hanfendi kusuruma bakmayın..birine benzettim de..tam arkamı dönecekken..figgaro demez mi.. :lol: ..ben yaptığımız sohpetleri hatırlıyorum..her ne kadar sıcak bunaltmış olsada bizi..ince esprileri..hala hatırımda.. :clover:

gözlerimin parıldayışına gelince.. B) ...balığı çok tüketirim..bir de havuç..herhal ondan.. ;)

Gönderi tarihi:

teşekkür ederim..sevgili hocam..gerçi ilk karşılaşmamızda ki yaptığın o şakayı hala unutmuyorum..sedelina sen misin..?..yoo..hayır ben değilim..Allahallah.. :unsure: ..pardon hanfendi kusuruma bakmayın..birine benzettim de..tam arkamı dönecekken..figgaro demez mi.. :lol: ..ben yaptığımız sohpetleri hatırlıyorum..her ne kadar sıcak bunaltmış olsada bizi..ince esprileri..hala hatırımda.. :clover:

gözlerimin parıldayışına gelince.. B) ...balığı çok tüketirim..bir de havuç..herhal ondan.. ;)

sende şaka kurbanlarım arasına gırdın yani..bıgün bı beddua yicem bakalım hayırlısı :online2long: şaka yapmaktan millete

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
sıcakkanlı dost canlısı

sevecen

sevimli şeker bi üye sevilmeyi hakediyor kesinlikle :wub:

canım benim ..... :wub: sende sevginle etrafına pozitif enerji yayıyorsun..çok şekersin.

muck .. ....... :clover: muck........... :clover:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Aynı mesajı on kere yolluyom :P

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.