Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 biri elektrik mi dedi yanlış mı duydum? evet ben de anliz ediyim yakışıklı,dini bilgisi üst düzeyde,fikirleri hoş bi insan.(xlarks tades için) ayrıca bende ekleme yapayım ciddiyetten hoşlanan ne istediğini açıkça belli eden aslında kişiliğin altında çok duygusal birini saklayan ama asla belli etmeyen bir kişilik Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Eyvallah...) Nasıl istersen.. Zaten önemli olan elektrik direkleri değildir.. Önemli olan o direklere çekilmiş, bakır yada aliminyum alaşımlı tellerin içinden geçen elektiriğin, hızı, salınımı, frekansı ve insanlar üzerinde oluşturduğu pozitivitedir.. Siz ne kadar güzel ve hatları itibariyle oranlı olursanız olun, karşı tarafta uyandırdığınız his, yaydığınız elektrik kadardır.. Yani direklerin çok fazla önemi yoktur.. Önemli olan o elektiriği alabilmek ve verebilmektir..)) yani avatarimdaki resmi senin kadar guzel analiz eden biri daha dogmayacaktir... helal olsun ya mu mailini saklamak istiyorum cok duygulandimm yani simdi sana satasamamda ama yani elektrigi guzel veriyom demek ki Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 ben analiz ediyim bazı üyeleri. marti name:duygusal terminatör fantastico :neşeli hareketli natalia :kıskanç cadı xlark tades :fikirleri çok hoş aysum :geveze olivia :ii bi arkadaş sessizliğin kızı:iyi bi geveze ve arkadaş hırçın :bu gün gelirmi bilmem ama hiçde hırçın deil. yumote :arwen (solemeye gerek yok) sardunyam :çok akıllı bi aplamıs mineu :fırsat buldukça her zaman konuşan aplamıs lilac :teacher taurus :ii bi apimis isyankar :ii biri hayal et :biras hircin biras cesaretli. diğer üyeler kusura bakmasınlar fazla bi muhabbetim olmadığı için analiz edemicem veya unuttum. bence kesin bu liste biraz yankı yapacak Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 xlark tades :fikirleri çok hoş Teşekkürler.. Bilmukabele.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 ben analiz ediyim bazı üyeleri. marti name:duygusal terminatör fantastico :neşeli hareketli natalia :kıskanç cadı xlark tades :fikirleri çok hoş aysum :geveze olivia :ii bi arkadaş sessizliğin kızı:iyi bi geveze ve arkadaş hırçın :bu gün gelirmi bilmem ama hiçde hırçın deil. yumote :arwen (solemeye gerek yok) sardunyam :çok akıllı bi aplamıs mineu :fırsat buldukça her zaman konuşan aplamıs lilac :teacher taurus :ii bi apimis isyankar :ii biri hayal et :biras hircin biras cesaretli. diğer üyeler kusura bakmasınlar fazla bi muhabbetim olmadığı için analiz edemicem veya unuttum. bence kesin bu liste biraz yankı yapacak şuna bak yaww geveze sensin Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 olivia :ii bi arkadaş sessizliğin kızı:iyi bi geveze ve arkadaş hırçın :bu gün gelirmi bilmem ama hiçde hırçın deil. yumote :arwen (solemeye gerek yok) sardunyam :çok akıllı bi aplamıs mineu :fırsat buldukça her zaman konuşan aplamıs lilac :teacher taurus :ii bi apimis isyankar :ii biri hayal et :biras hircin biras cesaretli diğer üyeler kusura bakmasınlar fazla bi muhabbetim olmadığı için analiz edemicem veya unuttum. bence kesin bu liste biraz yankı yapacak tşk. elektro Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Ben biraz gevezeyim doğru Ama iyi bir gevezeyim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 ben analiz ediyim bazı üyeleri. marti name:duygusal terminatör fantastico :neşeli hareketli natalia :kıskanç cadı xlark tades :fikirleri çok hoş aysum :geveze olivia :ii bi arkadaş sessizliğin kızı:iyi bi geveze ve arkadaş hırçın :bu gün gelirmi bilmem ama hiçde hırçın deil. yumote :arwen (solemeye gerek yok) sardunyam :çok akıllı bi aplamıs mineu :fırsat buldukça her zaman konuşan aplamıs lilac :teacher taurus :ii bi apimis isyankar :ii biri hayal et :biras hircin biras cesaretli. diğer üyeler kusura bakmasınlar fazla bi muhabbetim olmadığı için analiz edemicem veya unuttum. bence kesin bu liste biraz yankı yapacak Kıskanç olabilirim ama cadı değilim Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 hayal et :biras hircin biras cesaretli.[/size][/color] tesekkur ederim bence iyi bir analiz yeteneklisin galiba Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 teşekkürler elektro arwen Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 teşekkürler murti tanışırız umarım umarım ama seninle denk gelmiyoruz ...! LilaC seni kısaca küçük hanfendi olarak değerlendireyim . forumun nazik duygusal ve hanfendisi .tutarlı bir kişilik..... teşekkürler Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Sardunyam gerçekten iyi saygıya layık tüm forum üyeleri gibi cici bir hanımefendi sen kişilik sahibi olgun bir insansın Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 arkadaşlar analizim fena deil bence. siz de çok hoş tepkiler vermişiniz saolun. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 arkadaşlar analizim fena deil bence. siz de çok hoş tepkiler vermişiniz saolun. Tabe canım.. Alıntı
Φ Odin Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 xlark tades : Evli ve çocuklu bir adam olarak performansına hayran kaldığım sözümona forum çapkını. Danışıklı döğüşlerin kahramanı. Yanlız ve ilgiye muhtaç sanal aşık. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 xlark tades : Evli ve çocuklu bir adam olarak performansına hayran kaldığım sözümona forum çapkını. Danışıklı döğüşlerin kahramanı. Yanlız ve ilgiye muhtaç sanal aşık. ya sen ciddimisin dalga mı geçiyosun tüm yazdıklarınla. ve eğer kekleyen biri varsa bisi çok darılırım. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 xlark tades : Evli ve çocuklu bir adam olarak performansına hayran kaldığım sözümona forum çapkını. Danışıklı döğüşlerin kahramanı. Yanlız ve ilgiye muhtaç sanal aşık. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 xlark tades : Evli ve çocuklu bir adam olarak performansına hayran kaldığım sözümona forum çapkını. Danışıklı döğüşlerin kahramanı. Yanlız ve ilgiye muhtaç sanal aşık ??? Hayırdır arkadaşlar iki gündür binbir iftira...? İki yıl möncede evli falan dediler benim için.. Cumhurbaşkanı adylığım yok, genelkurmay başkanı adayı hiç değilim.. Nedir bu komplolar, dün bir komployu temizledik, daha doğrusu forum yönetimi silmiş.. bu arada teşekkür ediyorum forum yönetimine.. Bu ne şimdi, kim bu odin nerden çıktı evli ve çocuklu yok birde torun sahibi falan yazsaydın arkadaşım.. Abi gider ayak suyu çıkmaya başladı bu işlerin.. Odin kim olduğunu açıklarmısın ve nereden çıkardın bu evli ve çocuk meselesini..? Yoksa birileri fikir arenasında köşeye sıkıştıda kişiliğimlemi oynamaya başladı.. Eğer bu Odin erkekse fikir arenasından.. Bayansa eski aşklarımdan, nedense kimle ayrıldıysam değişik nicklerle yada direkt iftiralara yapıştı.. Ama normal bir durum devam.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 xlark tades : Evli ve çocuklu bir adam olarak performansına hayran kaldığım sözümona forum çapkını. Danışıklı döğüşlerin kahramanı. Yanlız ve ilgiye muhtaç sanal aşık. bu ne demek ya bir insana çamur atmak kolaymı be arkadaşım buraya yazıp kaçmak varmı dediğin gibi birisi olsaydı anlardık ama değil iftira kötüdür bunu unutma Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 ??? Hayırdır arkadaşlar iki gündür binbir iftira...? İki yıl möncede evli falan dediler benim için.. Cumhurbaşkanı adylığım yok, genelkurmay başkanı adayı hiç değilim.. Nedir bu komplolar, dün bir komployu temizledik, daha doğrusu forum yönetimi silmiş.. bu arada teşekkür ediyorum forum yönetimine.. Bu ne şimdi, kim bu odin nerden çıktı evli ve çocuklu yok birde torun sahibi falan yazsaydın arkadaşım.. Abi gider ayak suyu çıkmaya başladı bu işlerin.. Odin kim olduğunu açıklarmısın ve nereden çıkardın bu evli ve çocuk meselesini..? Yoksa birileri fikir arenasında köşeye sıkıştıda kişiliğimlemi oynamaya başladı.. Eğer bu Odin erkekse fikir arenasından.. Bayansa eski aşklarımdan, nedense kimle ayrıldıysam değişik nicklerle yada direkt iftiralara yapıştı.. Ama normal bir durum devam.. kralx popüler olmak zordur. iftira atabilirler. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Niye ciddiye aldınki Sedat belli ki aklı sıra espiri yapmaya çalışmış arkadaşımız yada çekememiş bu kadar çok sevilmeni ama ne yalan söyliyeyim bende okuyunca söylenen söze değilde ki zaten inanmadım söyleyen kişinin birden şak diye böyle bir iddayla ortaya atlaması çok ilginç Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 ben analiz ediyim bazı üyeleri. marti name:duygusal terminatör fantastico :neşeli hareketli natalia :kıskanç cadı xlark tades :fikirleri çok hoş aysum :geveze olivia :ii bi arkadaş sessizliğin kızı:iyi bi geveze ve arkadaş hırçın :bu gün gelirmi bilmem ama hiçde hırçın deil. yumote :arwen (solemeye gerek yok) sardunyam :çok akıllı bi aplamıs mineu :fırsat buldukça her zaman konuşan aplamıs lilac :teacher taurus :ii bi apimis isyankar :ii biri hayal et :biras hircin biras cesaretli. diğer üyeler kusura bakmasınlar fazla bi muhabbetim olmadığı için analiz edemicem veya unuttum. bence kesin bu liste biraz yankı yapacak Neyseki ben bu listede yokum yani neyseki fasla muhabbetimis yokmuş demek istedim yoksa banada gevese diyebilirdi demi Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Neyseki ben bu listede yokum yani neyseki fasla muhabbetimis yokmuş demek istedim yoksa banada gevese diyebilirdi demi merak etme biras muhabbetimis olsun listeyi güncellicem. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.