Φ Anakonda Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Ben kendimi analiz ediyorum. Silik bir üyeyim ne akarım ne kokarım.. Biraz(Fazlasıyla) mesafeliyim.....-) Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Ben kendimi analiz ediyorum. Silik bir üyeyim ne akarım ne kokarım.. Biraz(Fazlasıyla) mesafeliyim.....-) kolunda bacanda olmasa üzülme sedat arkadaşımız senide analiz eder Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Bu kadar güzel sözden sonra ne denilir ki ama söyleyeceğimi biliyorum,baktığın ve gördüğün şey kendini yansıtırmış aslında tüm bu yazdıkların kendi yüreğinin güzelliği ve iyiliğindir teşekkür ederim. sevgiler Alıntı
Φ Anakonda Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Yaw bende kahroluyordum beni niye analiz etmediler die.... Hatta üzüntüden ağzım yara oldu...Zona çıkarttım ve ince hastalığa GARK oldum....-) Sanalda olsa ruhunun okşanmasını ve övülmeyi herkes sever ama BAZILARI daha çok sever..... Neyse ki ben onlardan değilim... Ben bu foruma dahil olan herkesin paylaşımcı ve en azından dünyada neler olup bittiği ile alakalı olduklarını görüyorum...bu da şimdilik bana yeter.... tek tek analiz yapabilmek için herhalde başlığın sahibi kadar burada vakit geçirmiş olmak gerekiyor..... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Yaw bende kahroluyordum beni niye analiz etmediler die.... Hatta üzüntüden ağzım yara oldu...Zona çıkarttım ve ince hastalığa GARK oldum....-) Sanalda olsa ruhunun okşanmasını ve övülmeyi herkes sever ama BAZILARI daha çok sever..... Neyse ki ben onlardan değilim... Ben bu foruma dahil olan herkesin paylaşımcı ve en azından dünyada neler olup bittiği ile alakalı olduklarını görüyorum...bu da şimdilik bana yeter.... tek tek analiz yapabilmek için herhalde başlığın sahibi kadar burada vakit geçirmiş olmak gerekiyor..... şittt sırada çok kişi var sana gelene kadar oooo çok zaman geçer Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gerçeklere bakış açısı ve davarnışlarıyla örnek alınması gereken sevgiyi ve saygıyı yüreğinde taşıyan . küçücük yüreğinde fırtınalar kopan ve kişiliğiyle mükemmel . gerçekten değer verdiğim biri . herzaman saygı duyduğum, sevdiğim anlayışlı ve özverili kendine güvenen sessizliğin_kızı Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gerçeklere bakış açısı ve davarnışlarıyla örnek alınması gereken sevgiyi ve saygıyı yüreğinde taşıyan . küçücük yüreğinde fırtınalar kopan ve kişiliğiyle mükemmel . gerçekten değer verdiğim biri . herzaman saygı duyduğum, sevdiğim anlayışlı ve özverili kendine güvenen sessizliğin_kızı çok teşekkür ederim murat sende öylesin saol ya Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Sevgili Kardeşim Sedat; Şimdi koptum,acaba ben buna değermiyim düşünerek, İşte böyle biri için kalemi kırarım ve bunuda yaparım. Nezaketine ve inceliğine teş.ederim.. Sergilediğin tavırlarında da açıkça görüldüğü gibi,etrafındaki güzelliklere karşı son derece duyarlı, güzellikler içeren,estetik ve sanattan zevk alan,ince düşünceli bir insansın; (Allah'ın nimetlerininde farkında ve bunlardan zevk alıp şükretmeyi bilensin) Sende gördüğüm izlediğim yapındaki özellikler; Fedakar,karşılıksız iyilik yapan bir anlayış... Onure edici espriler,övücü sözler... Güleryüzlü,samimi ve cana yakın uslüp.... Uzlaşmacı ve barışcıl yapı....... En önemlisi Forumda izlediğin sergilediğin yapındaki özellikler; Allah'ı hatırlatan faydalı yazışmalar... Sorumlu ve bilinçli davranışlar... Eleştiriye ve değişime açık, Sakin ve ölçülü hareketlerin... Benim sonsuza kadar dostluğum her insana değmez..(Sana değer dostum) Unutma..!!! Allah'a emanet ol gerçek mutluluklar ve güzellikler seninle olsun..... AĞA_MAHMUT........... Şimdi mahçup oldum işte.. O iltifatları haketmiyorum Mahmut kardeş.. Yinede teşekkür ederim.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Sevgili Kardeşim Sedat; Şimdi koptum,acaba ben buna değermiyim düşünerek, İşte böyle biri için kalemi kırarım ve bunuda yaparım. Nezaketine ve inceliğine teş.ederim.. Sergilediğin tavırlarında da açıkça görüldüğü gibi,etrafındaki güzelliklere karşı son derece duyarlı, güzellikler içeren,estetik ve sanattan zevk alan,ince düşünceli bir insansın; (Allah'ın nimetlerininde farkında ve bunlardan zevk alıp şükretmeyi bilensin) Sende gördüğüm izlediğim yapındaki özellikler; Fedakar,karşılıksız iyilik yapan bir anlayış... Onure edici espriler,övücü sözler... Güleryüzlü,samimi ve cana yakın uslüp.... Uzlaşmacı ve barışcıl yapı....... En önemlisi Forumda izlediğin sergilediğin yapındaki özellikler; Allah'ı hatırlatan faydalı yazışmalar... Sorumlu ve bilinçli davranışlar... Eleştiriye ve değişime açık, Sakin ve ölçülü hareketlerin... Benim sonsuza kadar dostluğum her insana değmez..(Sana değer dostum) Unutma..!!! Allah'a emanet ol gerçek mutluluklar ve güzellikler seninle olsun..... AĞA_MAHMUT........... Evet biliyordum bu kişinin ortaya vurduğu kişiliğin altında farklı bir kişilik olduğunu işte yine yanılmadım hissettiğim gibi gerçek kişiliğini sonunda gösterdi.evet 'THE_BOSS' duygusal ve bir o kadarda sevgi dolu sedata çok teşekkür ederiz. sevgilerimle.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Kişilerin Keşfi.. diye bir başlık aç istersen Burcu.. Ben Tha_Boss'u çok önceden keşfetmiştim.. O gerçekten çok değerli bir arkadaş.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Kişilerin Keşfi.. diye bir başlık aç istersen Burcu.. Ben Tha_Boss'u çok önceden keşfetmiştim.. O gerçekten çok değerli bir arkadaş.. başlık açmaya gerek yok sadece o kişi hakkında düşüncelerimdi yanlız kendini hep duygusallıktan çeken biriydi arada atışıyorduk aslında çoğunda haklıydı doğruyu göstermeye çalışıyordu.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 çok teşekkür ederim bu sana gönderdiğim şiirve onun sözlerini yazıyorum ne olursa olsun senle olsakta olamasakta iyiki varsın iyiki tanıdım seni iyiki sevdim iyiki seni sevdiğimi haykırdım iyiki iyiki sözlerim bunlarla ibaret...seni seviyorum Gittiğin gün bütün ayrılıkların hesabı benden soruldu.. Bütün acılı şarkıların bütünhazinli sevdaların... Gittiğin gün her çiçeğe bir göz yaşı..Her kelebeğe bir ağıt.. Banada yüzlerce şiir düştü yazmaya mahkum gözlerim için.. Benki dönüşüne hasret yaşadım bütün bu insanların.. Ve gülüşüne hasret bütün baharların... Gel görki bir dağa çarpar gibi çarptı yüreğim yokluğuna Bir ben bilirim gururumu hangi taşlara vurduğumu Başımı hangi duvarlara ve hangi uçurumlara köprüler kurduğumu Sen gideli bütün yollarımın yolları kesik Bütün dallarımın dalları kırık.. Kaç geceye bekçi için kaç sabaha nöbetçi.. Ve kaç uykusuz tirene biletçi oldum...Gelmedin Oysa hep karlar içinde sakladım umutlarımı Yağmurlar içinde kuruttum göz yaşlarımı.. Ve kanatarak açtım göklere avuçlarımı.. Bir sana sarılmak için..Bir ucu Kalbimde kaldı bu sevdanın Bir ucu ellerimde bir adımı sende bir adımı bende.. Çünkü bulutlara çizilmiş yıldızlara yazılmış Ve yüreğime yazılmış bir kara sevdaydı bu.. Günlerce dışardan güneş karlardan ateş topladım.. Ve bütün ölümleri engelledim bir sana dokunmak için.. Oysa daha gittiğin gün uykularımı çaldın gözbebeklerimden.. Dizlerimde uyuttum acılarımı kopardım yüreğimden.. Dizlerimde avuttum ve sözümüde tuttum Yanarak için için işte burdayım.. UNUTMAYIDA UNUTTUM SENİ UNUTMAMAK İÇİN...... Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 forumumuzun duygusal şairi herşey gönlünce olsun güsel kız Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Yüreğinin bir bebek yüreği gibi temiz olduğunu sandığım kişilerden birisi sevmeyi aşkı yüreğinden yüreğinin derinliklerinde yaşayan sevmeyi rahatlıkla başarabilen ve sevilmeyide fazlasıyla hak eden masumiyetin simgesi diyebilirim ne kadarda karşı karşıya gelsekte karşı karşıya gelmemiz sırf duygulu birer insan olmamızdan iyiki tanıdım seni iyiki varsın bütün mutluluklar seninle olsun ... sevgilerimle............. Alıntı
Φ Anakonda Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Körler ve sağırlar birbirini ağırlar kıvamına gelmemesi dileği ile...?!?!?!?????!!!-)) Alıntı
Φ cecile Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gerçek hayatta sessiz mi yoksa? Forumda oldukca aktif bir arkadas Çok candan ve çok sey yazıyor İYİ Kİ varsın sessizliğin kızı Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Körler ve sağırlar birbirini ağırlar kıvamına gelmemesi dileği ile...?!?!?!?????!!!-)) Bu arkadaşların içerisinde ne kör nede sağır var.. Bende kör ve sağır değilim çok şükür.. Tanımadıklarımı analiz edemem heralde dimi.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 forumumuzun duygusal şairi herşey gönlünce olsun güsel kız teşekkür ederim seninde herşey gönlünce olsun Alıntı
Φ EzeLL Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 sen bana beni tanıdığını belli etme sana tepki alan olabilir demiştin ben buraya yorum yapmassam çatlarım valla yaptım işte kıssanda yaptım.. Benim için asilliğin simgesi duyguların yücesi yüreği çok büyük ablam,arkadaşım,dostum,sırdaşım bazen bana kıssada hep haklı olan bana doğruları gösteren hatamı tereddütsüz söyleyen kalbi çok temiz kesin ağlarsın biliyorum sakın ağlama zaten sana yorum yazdığımı sölemeyeceğim siteye girince okursun yoksa ağlarsın ben dayanamam ağlarsan hayatımda olduğun için seni tanıdığım için çok mutluyum hep böyle ol ablacım bu arada arkadaşlar burcu varya beni çok kötü tekvandoda hırpaladı ama bitanede ben patlattım olsun o beni hırpalıyor onuda hocamız ödeşiyoruz. .akşam yine hırpalayacak napalım minareyi gören kılıfını hazırlar Ne çok şey yazdım ya ablacım sen bitanesin seni anlatmaya sayfalar yetmez:) Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Burcum benim seni EzeLL kadar tanımasam da senin çok iyi biri olduğunu biliyorum. Senin yüreğinin güzelliklerini anlatmakla bitmez. Sana verilen değeri asla karşılıksız bırakmadın. Ama hakedenlere de hakettiklerini vermedin temiz yüreklim benim. Cıvıl cıvılsın ama her insanda olduğu gibi kendi içinde bir sessizliğin var. Bana karşı herhangi bir arkadaştan çok daha ötesin. Duyduğuma göre duygusal anlamda olduğu kadar fiziksel anlamda da güçlüsün Allah karşına düşman çıkarmasın Seni çok seviyorum arkadaşım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Seni çok seviyorum arkadaşım sağol aysum biliyordum beni sevdiğini Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 sağol aysum biliyordum beni sevdiğini Sana dimedim ki tatile giderken bilem unutmuşsun adımı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Sana dimedim ki tatile giderken bilem unutmuşsun adımı leynnn aysum sana olan s evgimden sana defter bılem açtım aşkolsun nankör seniiii,ısırıcam haaaa...ya adını unutmak değil ya aklında oluyor yazmayı unutuyorsun öle bişee..ya onamı takıldın yaaa Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.