Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Üçünüzüde teşekkür ederim arkadaşlar.. Hakkın hakikatin bilincinde olan bir insan, hakka hakikate uzak olan bin insandan daha değerlidir benim gözümde... Bu itibarla... Arkadaşlığınıza ve dostluğunuza, arkadaşlığımı ve dostluğumu güvenerek emanet edebilirim.. Sizleri seviyorum.. Hayatın bir çok çizgisinde parelel seyrettiğimiz ve hayatın onca çetrefilliğinde iyileri seçebilme kabiliyetinde olan arkadaşlarımızın varlığı bana mutluluk veriyor.. Küçük tartışmalar bu dostlukları yıkmamalı yıkamazda... Saygılar-sevgiler...
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 18 yıl Paula candır can onun değerini bilmek lasım temis kalplim benim
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 18 yıl bitanecik dedecim hep böyle seviyeli ol tüm forumun bitanecik babası gibisin zekan sıcak kalbin dostluğun için teşekkürler sevgiler Canım torunum,teşekkür ederim..
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl Bi dakka yaa kim kimi analiz ediyor belli değil... karışmamak lazım şahit yazarlar???!?!-))
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Bi dakka yaa kim kimi analiz ediyor belli değil... karışmamak lazım şahit yazarlar???!?!-)) Kim kimi analiz ederse etsin.. Yasakmı var:)
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl Hımm ben daha çok gencim benim aklım ermez,ileti sayım yetmez, bu konu beni aşar... korkarım ben.....-)
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl sedatcım çok teşekkür ederim emeğine eline gözüne sağlık çok mutlu oldum aynı dilekler benden de sana arkadaşım sevilmek güzel şey sevgili hüzünlü candan rakipsizim sana da çok teşekkür ederim o senin şekerliğin ben de sizleri seviyorum
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl canımın içi yumoşcumu çok sewiyorum , o bitanemdir benim ellerine sağlık sedatcım çok doğru tespitlerde bulunuyorsun
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl Sevgili Sedat çok tşk ederim.İnan o kadar mutlu oldum ki bunun tarifini nasıl yapacağımı dahi bilemiyorum Ellerine ve yüreğine sağlık...Tekrar tşk ederim arkadaşım
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl Aça ve Yumote ikinizde insanın edinmek isteyeceği dostlardansınız. Benden size en içten sevgilerle
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl ay mutluluktan ölcem ben şimdi çok teşekkür ederim hakkımda bu kadar güzel düşünmenize çok sevindim. teşekkürler,en içten sevgiler
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl Üçünüzüde teşekkür ederim arkadaşlar.. Hakkın hakikatin bilincinde olan bir insan, hakka hakikate uzak olan bin insandan daha değerlidir benim gözümde... Bu itibarla... Arkadaşlığınıza ve dostluğunuza, arkadaşlığımı ve dostluğumu güvenerek emanet edebilirim.. Sizleri seviyorum.. Hayatın bir çok çizgisinde parelel seyrettiğimiz ve hayatın onca çetrefilliğinde iyileri seçebilme kabiliyetinde olan arkadaşlarımızın varlığı bana mutluluk veriyor.. Küçük tartışmalar bu dostlukları yıkmamalı yıkamazda... Saygılar-sevgiler... Merhabalar, Çaylak olarak arz-ı endam etmenin haklı ezikliğini yaşasam da şuraya bi çift kelam etmekten kendimi alıkoyamadım.O kadar hoş bir çalışma yapmışsınız ki öncelikle imrendim.Hayranlıkla takip ediyorum..Hoşçakalın
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl Merhabalar, Çaylak olarak arz-ı endam etmenin haklı ezikliğini yaşasam da şuraya bi çift kelam etmekten kendimi alıkoyamadım.O kadar hoş bir çalışma yapmışsınız ki öncelikle imrendim.Hayranlıkla takip ediyorum..Hoşçakalın kızz diloş sıra bizede gelir heralde analiz sırası ama yeniyiz çabuk gelmes
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl Şu forumda fasit dairemiz dışına çıkıp yeni birşeyler getiren kaç kişi var kralx sedattan başka ? Ellerine sağlık ne desem bilemiyorum.. Çok güzel olmuş, forumda yeni bir alan açılmış, ve ilki ben olmuşum tanıtımların ... Sevgili Kralx ellerin dert görmesin, kesinlikle emeğe saygı.... saygılar... bozan Bizi yanıltmanız mümkün değildi zaten. Sevgiler
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl Çok güzel düşünülmüş bu süper olmuş sevgili kralx,forumdaki en güzel köşe diyebilirim.
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl The Boss saygın ve değerli bir insan Yazılanları hakeden birisi
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl bu bölüm gerçekten anlamlı olmuş..insanların eksileri de vardır artıları da,ama artıları fazla ise eksıler artıları götürmemeli.. insanlardaki eksileri değil artıları çoğaltmamız dileğiyle..
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl hayataı hep böle yaşa sakın değişme değişirsen ezmeye çalışan olur böle kalırsan kazanan olursun bu forumun olmazsa olmazlarındansın değişmemen dileğiyle
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.