Φ yumote Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 ay canım ya bilmem şehir de ünlü di mi? aslında o gördükleri hep benim kız diğerleri değil Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 üzüntünün sebebi neyse kısa sürede geçer inşallah canım benim.... bu arada her zaman rock müzik demişsin...ne de doğru söylemişsin... öpüyorum canım seniiii... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Yumoteciğim kendine dikkat et ! üzme kendini Umarım herşey gönlünce olur Hayatın zorlukları seni yıldırmasın Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 yumotem nasıl geçti hafta sonun benim ki fena değildi. Tan'ın babannesi kalçasını kırmış ameliyat olacak önce onu ziyaret ettik, bizi görünce çok sevindi dua etti... sonra babama gittik babacım da gayet iyiydi maşallah biraz sohpet ettik onunla beni dinlemeyi çok sever... aşığız bir birbirimize babacımla... kimsenin yaptıramadığını ben yaptırırım ona, şekeri yükseliyor ama hiç dikkat etmiyor annem bana şikayet etti bende aşağıdan girdim yukarıdan çıktım şimdi söz verdi dikkat etcekmiş. Efe'cim de kabakulak oldu, görme gitsin tostombul yanakları oldu. çok şeker ya, okula gidemedi tabi, şimdi uyuyor dinleniyor. yani anlıycan hafta sonumuz hasta ziyareti ve hastalıkla geçti hiç fena değilmiş demi? senin moralinin de daha iyi olmasını istiyorum. keyiflen, kendini keyiflendirecek şeyler yap. hiç stres yapma ve rahat ol. kafan rahat olunca bedeninde rahatlayacak. gerginlikten uzak dur çalıkuşum. kolaylıklar diliyorum sana canımsın... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 ne zaman umudumu yitirsem hep bir el uzanır girdiğim derinlerden çekip çıkarır beni, işte o el gibi sıcak ve güvenli masum bir çocuk gibi sevimli... kırılırken bile kırmadan sözleri eğip bükmeden ve kadınca kaprisler yapmadan olduğu gibi... kıskançlıktan arınmış takdir etmeyide biliyor ve çok takdir ediliyorsun... çalıkuşum'a... Sardunyasından... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Öğrenmek için sabır gerekir,zaman gerekir.Tecrübelileri izlemek gerekir.Zaman kişiye göre kısalabilir ama,öğrenmenin esası değişmez.. İşte aşağıda yazacağım bu hikayede konu,öğrenmenin değişmeyen esasıdır.. Genç bir adam,değerli taşlara ilgi duyduğundan,bu işi yapmaya karar vermiş. __Bu işi yapacaksam,değerli bir ustadan ders almalıyım..Diye düşünerek,o çevredeki en ünlü mücevher ustasını bulmuş ve yanına gitmiş.Usta bir süre sonra onu kabul etmiş.. __Anlat bakalım,seni dinliyorum..Demiş.Genç adam heyecanla;Bu işe gönül verdiğini,iyi bir mücevherci,taş ustası olmak istediğini anlatmış.Sükunet içersinde genç adamı dinleyen usta,hiçbir şey demeden gencin eline bir değerli taş koymuş ve; __Bu taş YEŞİM taşıdır.Şimdi avucunu kapa ve 1 sene boyunca sakın ha açma.1 sene sonra yine gel..Demiş. Genç adamın şaşkın bakışları altında yerinden kalkarak,odayı terketmiş.Evine dönen genç,merakla bekleyen anne babasına durumu anlatmış ve anlam veremediği bu duruma; __Ya 1 sene nasıl böyle dururum,hem bana çok soğuk davrandı hem de böyle anlamsız,gereksiz birşey yaptırdı.Ustalık kaprisi buysa bari baştan yapmasaydı.. diye söylenmiş.Ama elini açmamış.. Her önüne gelene ustasını çekiştiriyor ama yinede avucunu açmıyormuş.Gece yarı uyanık şekilde yatıyormuşki taş avucundan düşmesin.Her işini tek elle yapmaya başlamış aynı nedenle.1 sene böyle büyük bir çabayla geçmiş ve gün gelmiş.. Ustasının yanına heyecanla gitmiş,birsüre sonra ustası onu kabul etmiş,genç adam heyecanla: __Dediğini yerine getirdim usta,elimi hiç açmadım taş burada..Demiş.Elini uzatarak avucunu açmış,taşı göstermiş..Usta sakin bir sesle: __Şimdi sana bir taş daha vereceğim ve bu taşıda 1 sene boyunca elinde taşıyacaksın..Demiş.Bunu duyan genç adamın sakinliği yerini öfkeye bırakmış ve bağırıp çağırmaya başlamış.Yaşlı ustayı bunaklıkla,hiçbirşey bilmemekle suçlamış.Kendinden yardım isteyen birine bukadar eziyet etmesinin delilik olduğunu söylemiş.Hastasın sen demiş.. O böyle bağırıp,hakaretler ederken,usta sessizce eline taşı sıkıştırıvermiş.Öfkeden yüzü kıpkırmızı olan genç taşı hissedince susmuş....Taşı biraz daha sıkmış ve: __BU TAŞ YEŞİM TAŞI DEĞİL Kİ USTA..Demiş.. Evet hikayemiz burada bitiyor.. Anladık demi ne anlatılmak istenildiğini.. Taşın değerinden önemlidir,dokunduğumuzu hissedebiliyor olmak.. Ve hatırladık değil mi.. Herbirimizin ellerinde değerli taşlar var.. Aman!! Sakın açmayın ha süreler dolmadan Benim de açmadığımı biliyorsunuz Düşmeyesiniz diye avuçlarımdan.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 üzüntünün sebebi neyse kısa sürede geçer inşallah canım benim.... bu arada her zaman rock müzik demişsin...ne de doğru söylemişsin... öpüyorum canım seniiii... saol canım teşekkür ederim forever rock Yumoteciğim kendine dikkat et ! üzme kendini Umarım herşey gönlünce olur Hayatın zorlukları seni yıldırmasın saol canım arkadaşım elimden geleni yapıcam Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 yumotem nasıl geçti hafta sonun benim ki fena değildi. Tan'ın babannesi kalçasını kırmış ameliyat olacak önce onu ziyaret ettik, bizi görünce çok sevindi dua etti... sonra babama gittik babacım da gayet iyiydi maşallah biraz sohpet ettik onunla beni dinlemeyi çok sever... aşığız bir birbirimize babacımla... kimsenin yaptıramadığını ben yaptırırım ona, şekeri yükseliyor ama hiç dikkat etmiyor annem bana şikayet etti bende aşağıdan girdim yukarıdan çıktım şimdi söz verdi dikkat etcekmiş. Efe'cim de kabakulak oldu, görme gitsin tostombul yanakları oldu. çok şeker ya, okula gidemedi tabi, şimdi uyuyor dinleniyor. yani anlıycan hafta sonumuz hasta ziyareti ve hastalıkla geçti hiç fena değilmiş demi? senin moralinin de daha iyi olmasını istiyorum. keyiflen, kendini keyiflendirecek şeyler yap. hiç stres yapma ve rahat ol. kafan rahat olunca bedeninde rahatlayacak. gerginlikten uzak dur çalıkuşum. kolaylıklar diliyorum sana canımsın... rahatlamam sayenizde ablacım seni seviyorum hem de çooooooook sevgiler saol tatlım sana da gelsin çiçekler Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 ne zaman umudumu yitirsemhep bir el uzanır girdiğim derinlerden çekip çıkarır beni, işte o el gibi sıcak ve güvenli masum bir çocuk gibi sevimli... kırılırken bile kırmadan sözleri eğip bükmeden ve kadınca kaprisler yapmadan olduğu gibi... kıskançlıktan arınmış takdir etmeyide biliyor ve çok takdir ediliyorsun... çalıkuşum'a... Sardunyasından... canımmmm hafta sonum nasıl geçerse geçsin sıkıntılı da olsa hüzünlensemde gülsem de senin varlığın bir tebessüm bıraktı yüzümde ve gözlerimde bir ışıltı oldun adeta teşekkürler canım ablam Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 dedecim o avuçlar hiç açılmasın ve hep hissedilsin sevgiler ve hep sevil o güzel yüreğinle Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 o şiiri ben seni düşünerek yazdım çalıkuşum. hayatının ilerleyen yıllarında da hatırlarsın ve seni çok sevdiğimi hiç unutmazsın olur mu? sen bana o kadar pozitif enerji veriyorsun ki, seni sevmemek mümkün değil canım benim... iyi olman bizimde iyi olmamız demektir. artık bizim içinde iyi ol, ne zaman üzülmeye kalkarsan bilki bizde seninle üzülüyoruz, eğer bizim üzülmemizi istemiyorsan bunu aklına getir ve mutlu ol canım benim... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 binlerce teşekkür asla unutulmayacaksın sen de bunu bil bitanecik ablam Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Yumotem...Şekerim Allah her daim mutlu kılsın seni... Seni Seviyorum canım Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 güzel arkadaşıma Varsın her şey sonraya kalsın Sonraya, en sonraya Sözgelimi iki bin altı yüz kırk bir mil. Bir papatya ne kadar uzağı görebilirse O kadar yakın kalplerimiz birbirine Ölü bir denizi bile bir tartışmaya çevirdik Kayaları taş devrine göre ölçtük biçtik Kalemlerimizi kesilmiş çiçek sapları gibi attık Kapıları açarken birbirimize ağladık ... Her şey bir hızlı adım olmamaya Ama gün gibi taptaze bir umut gözlerimizde Saatlerimize bakıyoruz hiç yoktan Çok uzaklara bakmaktır,diyoruz, durmadan saate bakmak Yemyeşil bir su takılıyor akrebe ,bir çavlan Yüzü akide gibi parlayan bir gün takılıyor yelkovana Anılardan anılardan çoktan vazgeçtik Yaşadığımız bugün nasıl Güzelliğimiz hangi güzellik. Biliyor muyuz, hayır, bilmiyoruz da Acılarımızdan bir yaz kurduk onarıyoruz Belki bir hazırlık bu başka yazlara Yakın yazlara, uzak yazlara çünkü herşey eskiye kaldı,anılar bile her şey,ama her şey eskiye kaldı vakit yok bir daha yemyeşil eylül tramvaylarına.. edip cansever.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 ne ayak? hani bana şiir, kıskandım ben... hem hırkıs oldum, hem kıskanç oldum ne olcek şimdik. (güzel şiir) Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 kırk ayak canım benim sanada yazdım.... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Yumotem...Şekerim Allah her daim mutlu kılsın seni... Seni Seviyorum canım ben de şekerler şekeri gecem karanlıktaki ışığım benim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Yumotem, canım nasıl keyifler Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 daha iyiyim bitanem biraz sıkıntıdan zayıfladım ama toparlıycam umarım bu aralar daha iyi hissediyorum bitanem saol canım sardunyammm Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 daha iyiyim bitanem biraz sıkıntıdan zayıfladım ama toparlıycam umarım bu aralar daha iyi hissediyorum bitanem saol canım sardunyammm ÇOK SEVİNDİM DAHA DA İYİ OLACAKSIN BİLİYORUM BU BİR DEMDİR GELİR DEÇER DEMİŞ ATALAR Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 yoksun ortalarda yumote nerelerdesin... zayıfladım diye üzülme ne güzel işte herkes zayıflamak için neler yapıyor sardunyam iyi bilir sor onada söylesin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 zayıfladım ben bu aralar... karakter olarak!!! Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 ay canlarım ya valla alemsiniz sardunyam canım ablam noldu ya bak üzülürüm neyin var? istersen konuşalım bi hı? Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 sağol yumoteciğim bu aralar iyiyim moral yönünden . sen görünmüyorsun ki ! sende özlettin kendini ne yaparsın görüşemedik denk gelmiyoruz duygusallıktan çok şiirleri seviyorum o yüzden Umarım sende biraz daha iyisindir . bir an önce dön aramıza Sevgiler............. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.