Φ yumote Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 canım defterine baktım seninde bayramın kutlu ve mutlu olsun tatlı mıııııııııııııııı ne zaman getireceksin çalıkuşum kocaman öpüyorum ben de öpüyorum canım sardunyam maillerinizi aldım memleketteydim yoğundum malüm anca geldim eve senin de bayramını kutlarım tatlımmmm sen iste ben sana tatlının alasını getireyim sizi çoooooooooooooooooooooooooooooooook şeviyom ben de baktim..ben de seni sevdigimi soylemek istiyorum,bayramin mubarek olsun,guzel anilarla don insallah leylacımmmm o güzel kalbini görmemek zaten imkansız zaten. senin de her günün güzel geçsin bitanem nice bayramlara ve sevgi dolu günlere tatlımmm Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Çok şeker bir forumdaşım yf Pembe şeker yumoşşşşşşşşşşşşşş Baktım anı defterine ve ben buraya hiçbişey yazmamışım burdan kınıyorum kendimi... Hiç kötü bir yazısına rastlamadım.. her iletisinden sevgi fışkırıyi.. Canemmmm umarım hayatta hep mutlu olursun...yüzünden gülücükler düşmesin emi.. Yarın bayram.. İyi bayramlar tatlışşşş sana da iyi bayramlar oliviacımmm kınama öyle kendini bakıyım ben senin sıcaklığının sosyal oluşunun farkındayım. senden de sevgi fışkırıyo kıssss ne güselllll ortak noktamz var daha neler var kimbilir sen de hep mutlu ol tatlımmmm sevgilerle dol mutluluklar saç ben de seni seviyommmmm kocamannnnnn Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Yumoşcum canııım iyi bayramlar temiz kalplim benim tatlım güzel gözlüm benim elma şekeri tadında pamuk şekeri yumuşaklığında bi hayatın olsun emi:) sevgiler tatlım öptüm seni de Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 canım nerelerdesın görüşemıyoruz.seni çok özledim.öpüyorummm kocaman.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Kayıplardasın hiç görünmüyorsun Bizide unuttun neyse kendine iyi bak görüşmek üzere Cumhuriyet Bayramın Kutlu Olsun Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 canım nerelerdesın görüşemıyoruz.seni çok özledim.öpüyorummm kocaman.. canım sedoşummm ya sorma bi sürü iş var yahu okul bi yandan iş bi yandan baya koşuşturuyom evin işi de var teze bile vakit kalmıyo tatlım yaw canımcım ben de seni özledim bazen msn e giriyorum ama onda da sen online olmadın rastlaşamadık sağlık olsun en kısa zamanda görüşmek dileğimle tatlım kib sevgiler canım öpücük denizine atıcam kıs seni Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Kayıplardasın hiç görünmüyorsun Bizide unuttun neyse kendine iyi bak görüşmek üzere Cumhuriyet Bayramın Kutlu Olsun saol canım senin de bayramın kutlu olsun ya bayramda konser vardı izmirde çok güzeldi, baya duygulandım yaw ah egem benim ya bu arda ne unutması aaa aşkolsun o nasıl söz duymamış olayım unutmak o kadar kolay mı insanları sen unutulmaz hayranımsın murticim kib Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 saol canım senin de bayramın kutlu olsun ya bayramda konser vardı izmirde çok güzeldi, baya duygulandım yaw ah egem benim ya bu arda ne unutması aaa aşkolsun o nasıl söz duymamış olayım unutmak o kadar kolay mı insanları sen unutulmaz hayranımsın murticim kib Bayramda kimin konseri vardı ? Ege mi ! İnsan bizi davet etmez mi hiç ? tamam unutmamışın !!! Ah ahhhh hayran yumoteciğim sende kendine iyi bak Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 yok yahu izmir bandosunun konak meydanda hoş bi konseri vardı günbatımında.... çok güzel bi atmosferdi. istikala marşını söylerken gözlerim doldu. ben bu İzmiri ve Egeyi çok seviyom o bakımdan dediydim hele ege türküleri...... harikaydı gerçekten gelseydin sen de hani nerdeydin bayrama gitmedin mi yoksa nasıl hayransın öyle aaa bak kırıldım şimcik Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 sen görünmez bir hayalet gibisin bir var bir yoksun ! Bayramda ailem ve akrabalrmla bayramlaşmaya gittim senin hızına yetişmek ne mümkün ben arkadan yavaş yavaş gelirim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Yumoşum nasılsın kıs nerelerdesin sen Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 iyiyim bebeğim ya nasıl olsun uğraşıyorum işte yaşamaya çalışıyorum anti freze lazım bu aralar motor donuyo quiz okucam birasdan öpücükler sana sadece öptüm cnm sevgilierrrr kusencimmmm Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 bana ne bana ne ıslak öpcem işte Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 yalamasana kıs Kitap alırım bak sana Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 o zaman olur ne zaman hani nerde??? bana kitap al yufka dur bi ye dur fasülyeeee sözleri çok duygulu yaw Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yine görünmez ufkun akşamındayım yoksun yine Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Yumoş'cum; Öğretmenler Günün Kutlu Olsun.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Yumoşum, kusenim, mankenim de öğretmenmiş aaa Sen bu bilgiyi bizden nasıl saklarsın hıı Neysem; Öğretmenler günün kutlu olsun tatlım Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Yumoş'cum; Öğretmenler Günün Kutlu Olsun.. canım dedem çok çok çok teşekkür ederim bitanesin hep sevgi dolusun. bugün yemin ettim asaleten öğretmenim artık darısı adayların başına öğrencilerim yine ağlattı beni keratalar çok saol dedecim seni çok seviyorum. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Yumoşum, kusenim, mankenim de öğretmenmiş aaa Sen bu bilgiyi bizden nasıl saklarsın hıı Neysem; Öğretmenler günün kutlu olsun tatlım canım esmer güzelim benim kusenlerin en tatlısı canımsın bitanem kız saklamam yaw konusu geçmemiştir hem öğretmen hem öğrenciyim bazen benim de kafam karışıyo neyse canım çok ama çok saol tatlım kıymatlımmm benim ne kadar mutluyum bilemezsin Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 canım benim, bugünlerde sık görüşemezsek de seni hep ne kadar cok sevdigimi biliyorsun değil mi? sen benim meleğimsin bunu hiçbir zaman unutmamanı isterim. Bütün bunlardan sonra sevgili meleğim, öğretmenler günün kutlu olsun. İyi ki varsınız... Seni seviyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.