Φ yumote Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 haklısın aysumcum öle valla ben de bronz seviyom ama sedoş dalga geçiyo Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 haklısın aysumcum öle valla ben de bronz seviyom ama sedoş dalga geçiyo gördüm seni bronz bronz çok da yakışmış ya gözler çıkmış meydana Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 sen bi de dişleri görsen Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 sen bi de dişleri görsen yok onlar sarıydı şaka şaka Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Şaka kısım sen de biliyorsun ne kadar güsel olduğunu canım benim Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 ay nerde gızzz hepisi esnetik pardon estetik Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 ay nerde gızzz hepisi esnetik pardon estetik bende doğal sandıydım... Tabi bir insan bu kadar güzel olamaz demiştim içimden ben de Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Sevgili yumote biricik kardeşim bu forumda tanıdığım dürüst neşeli saygılı ender insanlardan birisin canım benim ve forumda seni sevmeyen yok insanın kendini bukadar sevdirmesi çok güzel bişey inşallah Hayatında istediğin herşey olur canım kardeşim seni seviyorum .. eniştenin fazla üstüne gitme sakın tamammı Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 canım abicim biliyorsun bu aralar sıkkınım biraz ancak umarım her şey yoluna girer ve üstesinden gelirim elde olmayan nedenlerden birşeyleri yapamamak ya da sınırlandırılmak gerçekten üzücü ancak başarıcam öyle umuyorum desteğin için teşekkürler abicim önerine de uyacağım Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 bak senn... pötürcüğün anı defteri bile varmış.... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 var tabe yazsana hadi edward norton geliyo aklıma Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 canım abicim biliyorsun bu aralar sıkkınım biraz Ne olmuş bakalım hesabnı alırıs msnde Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 yumotem sana bir şiir yolluyorum içimden geldi... BU BİR ŞİİR DEĞİL... bu bir şiir değil, hele sevda şiiri hiç değil. bir daha yazarmıyım? sanmıyorum... sitem mi? değil... artık sitem de etmiyorum. kırılıp kırılıp parçalarımı topluyorum yerlerden ve her seferinde bir kırık kayboluyor yerimde boşluk bırakıyorum kelimelerle örüyorum eksilen yerleri biliyorum bu tamirat sana ağır geliyor yine de susmuyorum , susmayacak kederimin cümleleri, bitip tükenmeyecek bu sinsi ateş, ondan böyle soğumuyor yüreğim, yazıp duruyorum… neden böyle geveze bu kalem ? neden böyle, okşanmaya muhtaç bir öksüz gibi ağlamaklı yazdıklarım ? ben ağlamıyorum… kaskatıyım, hiç bir şey hissetmiyorum, yabanıl bir ot bürüyor o minik çiçeğimin etrafını göz göre göre, hırpalıyorlar, kesiyorlar gün aydınlığınla bağlarını mani olamıyorum. o ölüyor, ben can cekişiyorum… bez bebeği paralanmış bir küçük kız var içimde… ne saklambaç, ne kör ebe, ne evcilik oynamak istemiyor artık… evin en karanlık köşelerine sinip gizlice, sessiz sesiz ağladığını biliyorum… bir şey gelmiyor elimden, onu avutamıyorum... ne masallar anlatıyorum, ne komik hikayeler, ne yapsam yüzünü güldüremiyorum… sıkışıp kaldım bir zindan kapısına, ne içeri girebiliyorum, ne firar edebiliyorum… niye her seferinde kendimi suçlu hissettiriyorlar bana ? ben taşmıyım, duvarmıyım dediğimde, yanlış anlıyorsun, ne alıngansın demiyorlar mı, işte o zaman çıldırıyorum... ah...ben alıngan, huysuz, geçimsiz olaydım eğer hoşgörüme sığınırmıydı bunca dost yıllar yılı ? her sözden bir mana çıkarsaydım, bir küsüm, kırgınım olmaz mıydı genç yaşlı,kadın erkek, çoluk çocuk her bunaldıklarında, yanıma koşarmıydı bilmiyorum ? bir yerlerde bir hata var, cümle alem yanlış mı biliyor beni ben mi kendimi tanımıyorum ? zembereğinden boşalmış akrep gibiyim bu sıralar kendimden korkuyorum kopup gidiyorum yörüngemden geri dönemiyorum… sapla samanı ayırmak gibi basit, çirkinle güzeli ayırmak gibi aşikar, kılavuz istemeyen bir köy yolu gibi dümdüz ve sade iken beklediklerim… ben kötü bir şey demedim ki deyip te ey... vurup kapıyı giden !!! size diyorum... yüz yüze , yan yanalık yok ne teselli, ne ikna, ne gönül almak imkanı yok arada sıvanmayan çatlaklar yürüyor gitgide kırgın gönüllerin duvarlarında şaşkın, öfkeli, çaresiz gözler kalıyor camlarda ardından donup kalıyorum bir tüy gibi hafif, ve bir beton blok gibi ağırdır duygular kolay sanılır ama kolay taşınmazlar sevdim dedimse de, can dedimse de sana, bir izmarit gibi ezilmeyi haketmiyorum... bu bir şiir değil, hele sevda şiiri hiç değil, bir daha yazar mıyım ? tövbe etmiyorum fakat..... sanmıyorum.... Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 ii bi dost ii bi arkadaş.. fantastik kişilik... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 ii bi dost ii bi arkadaş.. fantastik kişilik... Evet iyi bir dost olduğunu kabul ediyorum iyi bir arkadaş ta... Ama fantastik kişilik ne yaww. Yumote'm sana fantastik demiş gıı bu Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Evet iyi bir dost olduğunu kabul ediyorum iyi bir arkadaş ta... Ama fantastik kişilik ne yaww. Yumote'm sana fantastik demiş gıı bu 1. bence ole yumote. 2. siteni gördüm çok kusel olmuş. 3. üye olacaktım ama istemessin diye olmadım. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 1. bence ole yumote. 2. siteni gördüm çok kusel olmuş. 3. üye olacaktım ama istemessin diye olmadım. 1) sen öyle gördüysen bişi diyemem 2) teşekkür ederim 3)işte şimdi kızdım yaww neden istemeyeceğim gelirsen mutlu oluruz. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 yumote forumlarda başlı başına ayrı bir kişilik ve olgun ,anlayışlı ,sevecen, cana yakın bir insan. bir insanın sahip olabileceği tüm güzellikler bir arada . kendine güvenen , alçak gönüllü ve mütevazı kişiliği . espiri anlayışı ve pratik zekasıyla insanı kendine hayran bırakan biri iyiki varsın.... Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 ben de soliyim. bu forumdaki en ağır başlı insanlardan Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 murticim ve sevgili elektro çok ama çok sağolun duygulandım birden insan penceresi ne yöne bakıyorsa o kısmı görür yüreği güzel olan insanlar da iyi yönleri seçmede ustadır size çok teşekkür ederim murticim canımsın iyi ki varsın Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 sende sağol yüreğiyle bakmasını bilenlerle beraber olmak güzel ve olerındeğerini bilen insanlar sende iyiki varsın hep böyle kal Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 sevgili sevgi pıtırcıklarım canlarımmmm bir süre foruma giremeyeceğim bana ulaşmak isteyenler ulaşabilir burdan. şu sıralar baya yoğunum herkese sevgiler yumo Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 sevgili sevgi pıtırcıklarım canlarımmmm bir süre foruma giremeyeceğim bana ulaşmak isteyenler ulaşabilir burdan. şu sıralar baya yoğunum herkese sevgiler yumo Hayırdır bir gittin pir gittin bizde sana burdan ulaşalım o zaman ama arasıra uğra olmaz mı hadi sana kolay gelsin ! bizi de unutma sakın Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 canım arkadaşım saolasın unutmam kimseyi emin olun uğrdım bak sevgiler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.