Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

YUMOTEm Meleğimmm için, Meleğim seni çok seviyorum

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Tatlı meleğim,

bugün bir daha anladım ki sen gerçekten de Meleğimsin... iyilik meleğim benim... Biliyor musun sana sormuştum ya hani, bazen omzuna yaslanıp sadece ağlayabileceğin ama sana hiçbir şey sormayacak ve ağlaman bitene kadar sana sarılıp, sevgisini yanında oldugunu hissettirecek dostların niye her zaman yanında olamaz diye... Yanılmışım, meğer yanında oluyorlarmış... Sarılamasalar da varlıklarıyla yanında olduğunu hissettirebilen çok özel insanlar oluyormuş... Bugün o özel insan sendin benim için... Seni seviyorum tatlı meleğim gerçekten cok seviyorummmm

• Cevaplar 532
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

dedim ya benim güzel gözlü çiçeğim bazen hiç ummadığın şeyler oluverir. her insanın bir gönül penceresi var ve oradan görüyoruz dünyayı az ya da çok tek yönlüyüz ve paylaşmadıkça, gördüklerimizi birlikte, elele, yanyana olup söylemedikçe hiç birimiz tam olarak göremeyiz neler olduğunu. Sen de bana bir pencere açan nadide çiçeğimsin o güzel manzaradan mahrum etme kimseyi ....

sen çok özel ve değerlisin, yanında olamasam da kalbim daima seninle çünkü sen benim çiçeğimsin.

zaten yanımda olmana da gerek yok kalplerimiz birbirini görüyorsa ....

sevmek için koşul olmaz, dostluk için de ....

koşulsuz sevgiyi dağıtmalı yoksa ne farkımız kalır ki değil mi??

ben de seni çok seviyorum çiçeğim :hug:

teşekkürler çiçeğim teşekkür ederim :)

Gönderi tarihi:

Benim tatlı kusencim :P

Seni ilk gördüğüm zamanlarda sürekli zeka ve bilmeceler topicine takılıordun.. Ben de kendi kendime ne zeki kıs diodum :D

Hayatım seni sevioruss gıı.. :wub: İyiki varsın.. :P

Herşey gönlünce olsun canım :hug::wub::clover:

Gönderi tarihi:

Yumotem yumuşak yüreklim benim :)

Herkese pozitif bir enerji veriyorsun , çok samimisin :clover:

Veee gerçekten çok sevilesi bir insansın :wub:

Zaten seni bi kere rüyamda görmüştüm sende hatırlarsan.... ;)

Ondan sonra seni her gördüğümde aklıma rüyamda gördüğüm sen geliyorsun

seni seviyorum canım :rolleyes::wub:

Gönderi tarihi:

Yumotem yumuşak yüreklim benim :)

Herkese pozitif bir enerji veriyorsun , çok samimisin

Veee gerçekten çok sevilesi bir insansın :wub:

Zaten seni bi kere rüyamda görmüştüm sende hatırlarsan....

Ondan sonra seni her gördüğümde aklıma rüyamda gördüğüm sen geliyorsun

seni seviyorum canım

ben de aysumcum güler yüzlüm :clover: çok seviyorum seni

bi ara bak bakalım rüyandakine benziyor muyum diye :):wub:

Sevgili Yumotem...

O kadar şirin o kadar tatlı ve o kadar uyumlu birisin ki...Seni sevmemek sana alışmamak namümkün...Herşey gönlünce olsun tatlım...Seni seviyoruz... ;):wub:

saol yağmurum gecemsin sen her gün gördğüm gecem canım ben de seni çok seviyorum :clover:

ay duygulandım birden :):wub:

Gönderi tarihi:

masercim bayıldım şiirine :)

eline yüreğine sağlık gerçekten çok hoş ve duygulandırdın beni

kalbinizde az da olsa bir yer edinebildiysem ne mutlu bana

sözlerin günümü aydınlattı ama angelina ve diğer dostlarıma da yazmışsın uyanık seniii :P

hep böyle kal dilerim :)

sevgiler

Gönderi tarihi:

yumote sana ne yazsam acaba bilemiyorum ? seni azda olsa tanıyorum .gerçekten forumdaki nadir insanlardan birisin .seni anlatacak kelimeleri bulmakta zorlanıyorum .sen gerçekten iyi birisin saygıya layık değer verdiğim birisin . iyiki varsın ! :clover: herşey için teşekkürler ;)

Gönderi tarihi:

asıl ben teşekkür ederim murticim canımsın

sen de iyi ki varsın seni tanımıyorum ama sen de zeki ve saygıya değer birisin

bunu biliyorum :flowers: bunu sen de unutma :)

Gönderi tarihi:

Yumotem, seni bu forumda sevmeyen yoktur sanırım, o gülen güzel yüzün hiç solmasın, hayat sana torpil geçsin birtanesi... :clover:

şimdilik bunları yazayım, yeni kalktım, kafayı toplayamadım, ayılamadım... SENİ SEVİYORUM :):stuart::blushing::clover:

Gönderi tarihi:

canım,forumda üye olduğumda ilk arkadaş olduklarımdansın o sebeble yerin özel biliyorsun..hatta ılk tanıştığımızda seni çok küçük sanmıştım avatarından dolayı,ve kendıme önyargıma gülmüştüm :sweatingbullets:

yumotecım gayet pozıtıf enerjili ve kafa dengi bir insan ve meslektaşımdır..forumda hep sevıyesını korumuş ve çok zeki olduğu halde bunun kustahlığını yapmamış mütevazı bır ınsandır..

seni seviyorum canım..

hep böyle kal :wub:

Gönderi tarihi:

bitanem ben de seni çok seviyom zaten yokluğun hissedilmeyecek gibi de değil :)

sen benim ilk göz ağrımsın canımcım

şu topic işine bi daha bakalım :lol::D

sevgiler sedoşummmmmm :)

Gönderi tarihi:

Eveeet,sevgili Yumoş'um,aynı zamanda torunum;

Ben çoğunuzun bildiği gibi bu foruma bilmeceler bölümüyle girdim.Seni de ilk olarak orada gördüm.Verdiğin cevaplarla ve seviyeli mesajlarınla bende çok iyi bir izlenim uyandırdın.Neyse,daha sonraları forumun oyunlar bölümünde karşılaştık ve oyun oynadık seninle.Sonra bir de baktım Yumoş benim torunum oluvermiş.:)

Canım;sen bilginle,kültürünle ve hep koruyabildiğin seviyenle insana güven veren,karşısındaki insanı moral olarak yükseltebilen arkadaşlarım içindesin.Bilen bilir,ben zekaya önem veren ve hatta bunu imzama taşımış birisi olarak,zekan karşısında hayranlıkla eğiliyorum.Ne mutlu senin yetiştireceğin öğrencilere.Eğitimci olan seni,Sedoş'u ve Gloria'yı tanımaktan büyük mutluluk duyuyorum.Bana geleceğimiz ve çocuklarımız hakkında büyük ümit veriyosunuz..

Hep sevgiyle kal,hep yüzün gülsün Allah seni hep iyilerle karşılaştırsın canım arkadaşım..

Sevgilerimle.. :clover:

Gönderi tarihi:

zor zamanımda bana destek veren ailem dedem abim dostumsun canım

zeka konusunda ben de sana hayranım

seviyeli duruşun asla değişmedi ve gerçekten sıcacık birisisin daha uzun yazacam sana ama dışarı çıkmam lazım

haytında hiç bir şeye üzülma ve zirveye tırman emi

hiç düşme dilerim

sevgilerimle

yumo

Gönderi tarihi:

pembe şekerim canım yumoşcum benim , gözlerimle gördüm wallahi ne kadar tatlı olduğunu :)

ablan olsam okadar sewerdim hiç farkı yok bunu söyleyebilirim canım kardeşimsin benim , hayatımda yerini aldın bitanem , bende senin hayatında sewe sewe istediğin yerde bulunmaya hazırım :)

seni sewiyorum yumoşcum sahip olduğum yegane arkadaşlarımdan birisin , hep mutlu hep sewgi dolu kal bitanem :wub::hug:

Gönderi tarihi:

uykusuz cın seniii,dişlerın parlak gözlerın parlak..ayy ne guldum bu gece..buda bı anı olsun..

ne kullanıyon dişine gıııı :D

Gönderi tarihi:
kız denize gittiydim ondan galiba

eee gözler de mavi ya :P

zencilik moda zaten bu yıl

yaw burdan pembe görunuodu gözlerın be :D

Gönderi tarihi:

Bronz yumoş da bir başka oluyor canem :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.