Φ akıncı Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Arkadaşlar HY'nın kendisine çok fazla kanım ısınmadı ama ************** uğraşması çok hoşuma gidiyor. Hulki cevizoğlunun "cevizkabuğu" programına, H.Y. nın bir adamı çıkmıştı, H.Cevizoğlu şaşırarak bir çok üniversiteyi aradığını pek çok profesörü tartışmaya davet ettiğini fakat hiç birisinin katılmak istemediğini söylemişti. İşte bilimselcilik adına hareket edenlerin hazin sonu dedelerini bile müdafa etmeye gelmiyorlar.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 İşte bilimselcilik adına hareket edenlerin hazin sonu dedelerini bile müdafa etmeye gelmiyorlar.... :)) Çok haklsın arkadaşım.. Birebir çıkıp bu konuyu asla tartışamazlar.. Ama görünmeden copy-paste ile işin içinden sıyrılmak çok kolay.. İşleri yüzüp gidiyor kendilerine göre.. Birebirde canlı canlı konuşmak için bilgi lazım birde teorilerinin tutarlı br yanı olması lazım.. Saygılar.. Alıntı
Φ Multi Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Burda da öyleki.. Burda evrim tartışılmıyor ki.. Biz evrimin olanaksızlığını yazıyoruz adam bize şarlatanın sitesinden aldın koydun buraya, türkiye laiktir laik kalacak vb. laflar söylüyor Alıntı
Φ akıncı Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Burda da öyleki.. Burda evrim tartışılmıyor ki.. Biz evrimin olanaksızlığını yazıyoruz adam bize şarlatanın sitesinden aldın koydun buraya, türkiye laiktir laik kalacak vb. laflar söylüyor Belki biliyorsunuzdur ama sizlere bir fıkra anlatayım. Amerikadan bir heyet Kominist Rusya ya gider. Ruslar, Amerikalıları Moskovada gezdirir ve bir ara metroya yolları düşer. Bakın der Ruslar, herşeyin ne kadar dakik olduğunu göstermek için, 10 dk da bir metro gecer buradan ve hiç aksamaz. Beklemeye başlarlar 10dk...20 dk..30.. metro gelmez. Amerikalılar: Hani metro geçmedi ya? derler. Ruslar cevap verir: Ama sizde kızılderilileri öldürdünüz ya!.. Alıntı
Φ jorge ricardo Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Şaşmam, 32 ülke arasında kitap okuyup bilgi edinen en geri ülke de TÜRKİYE. en azından sizin gibi sahte fosilleri öne sürmüyolar. sen okudun da ne oldu? ya da sizler okudunuz da ne oldu? bütün delillerinizin sahte olduğu açıklandı örn: haeckel, tiktaalik, piltdown adamı, kuşların dinazordan gelmesi vs.. arkadaşlar bazı arkadaşlara cevap verseniz de inanmazlar onları nicklerinden tanırsınız onlar zaten kabullenmiş ne olduklarını bence hiç gerek yok:) Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Birileri de kalkmış bizi "copy-paste" ci olmakla itham etmiş ya, en çok da buna güldüm... Evrim hakkında tek bildiği, sahtekarlığı ve motorculuğuyla ün salmış birinin safsatalarından oluşan birinin böyle bir ithamda bulunması ne kadar da vahim... Evrimcilerin itirafları gibi abuk sabuk şeylerle geldiler... Bunların birer aldatmaca olduğunu delilleriyle gösterdik, pişkinliğe vurup "sen onu bırak da buna cevap ver" gibi erişkinlik çağına ulaşmamış birinin vereceği türden cevaplarla geldiler... Bu adamın bilim çevreleri tarafından ciddiye alınmadığını, safsatalarıyla dalga geçildiğini örnek vererek gösterdik, görmezden gelindi. "Evrim teorisinin gerçek olmadığına ilişkin bir tane bilimsel makale getirin" dedik, yine gidilip malum şahsın sitelerine müracaat edildi. Bu işin bir numaralı muhatapları biyologlardan açıklama getirdik, o da görmezden gelindi... E insaf be arkadaş... Dünyadaki bütün bilim adamları sahtekar da, bir bu adam mı doğruyu söylüyor? Şapkayı önünüze koyup düşünün arkadaşlar... Bugün bir tane bilim adamı çıkıp da "evrim yoktur" gibi bir söylemde bulunmaz. Bunu yapsa yapsa H.Y gibi ******* yapar... Bu arada arkadaşın biri bilim adamlarının bir programa katılmadıklarından bahsetmiş. İlgili programı izlemedim, doğruluk payını bilmiyorum ama, bu adamı muhatap kabul edip evrim tartışmasına girmek bilime yarardan çok zarar verir... Alıntı
Φ sueda Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 SELAM ARKADAŞLAR durun kavga etmeyin yaaaa... Bende asırlar öncede bugünde tüm ehl-i hakikatin dediği gibi diyorum ki; EVRİMDE VAR ,ALLAH''TA VAR. sevgili yamyam kusura bakma elli sene bekleyemedim,ama kur-an gerçekten bu meseleye sembolik bir şekilde işaret ediyor adem tevrattada kur'an dada cins ismidir ,insanlığın şahsı manevisidir.bak kaygusuz abdal ne güzel ifade ediyor; BU ADEM DEDİKLERİ EL AYAKLA BAŞ DEĞİL ADEM MANAYA DERLER SURET İLE KAŞ DEĞİL Ve tevratın tekvin kitabında hayatın ilk sularda olduğunu anlatır,sonra diğer hayvanları sıralar ve en son insanın biyolojik yaradılışı.. hemen sonraki babda ikinci kez ademin yaradılışından bahsedilir,yani insanın artık medeni olduğu hayvanlıktan çıktığı dönem.. evet evrim vardır,ama tesadüflerle izah edilecek gibi değil çünkü bir evvelki asırda filibeli ahmed hilmi diye muhakkik bir zat evrimcilere ta o zaman demiş ki, eğer evrim varsa kainattaki bütün zerratın etkileşim halinde birbiriyle işbirliği halinde olduğunu kabul etmelisiniz ve bugün 70 li yıllarda bulunmuş sibernetiğin keşfiyle biz biliyoruz ki, kainatta büyük bir bilgi işlem hacmine sahip bir bilgisayar gibidir,ve herşey birbiriyle etkileşim halindedir. bir kıtada bir maymun patatesi yıkayarak yemeyi öğrendiğinde hiç haberi olmnadığı halde başka bir kıtada başka bir maymunda aynı şeyi aynı zamanda öğreniyor,herşey herşeyle alakadardır sonsuz bir ilim bir plan kainatı kuşatmışken nasıl bunun bir planlayıcısı olmasın ewet evrim vardır ama Allah'ın yaradış modelidir. bunu ben demiyorum,islamın ilk yetiştirdiği muhakkiklerden muhyiddini ibni arabi ve buzamana kadar gelmiş tüm ehli hakikat diyor,bediüzzaman said nursi hz.leride dahil,tüm kutsal kitaplarda buna işaret eder ve hepsi bu manayı teyid eder.. kainatta herşey tekamül sürecine tabidir,bu öyle gözle görülen bir hakikattirki tartışmaya dökülmesi bile bu asırda insanların beyinlerinin ne kadar sekülerleştiğini gösterir.aynı şekilde evrimi tesadüfe vermekte saçmalık,çünkü heryerde hakkın ilmi,iradesi ve kudreti pek zahir bir şekilde görünüyor,bilimselci için daha modern bir tabirle;her yerde plan(ilim),hareket(irade),ve enerji(kudret)açık bir şekilde görünüyor. tevhide gelin arkadaşlar yani bir ve bütün düşünmeye,ayırmayın din ile bilimi hatta evlendirinde bir bahar mevsimi gelsin artık.. selam ile... Alıntı
Φ enkas Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 SEVGİLİ SUEDA KARDEŞİM Sana şahsım adına şükranlarımı sunuyor,senin gibi değerli bir kardeşimin fikirlerine değer verdiğimi bildirmek istiyorum.İşte hakiki tevhid budur.. Yararlandığın özel bir kitap var mı? Fikirlerin çok evrensel ve birleştirici. seni tebrik ediyor ve iletilerinin devamını bekliyorum. sevgilerimle SELAM ARKADAŞLAR durun kavga etmeyin yaaaa... Bende asırlar öncede bugünde tüm ehl-i hakikatin dediği gibi diyorum ki; . . . tevhide gelin arkadaşlar yani bir ve bütün düşünmeye,ayırmayın din ile bilimi hatta evlendirinde bir bahar mevsimi gelsin artık.. selam ile... gerçi biraz benim forumdaki iletilerimden kopya çekmiş gibi olmuşsun ama olsun belki aynı kaynaktan besleniyoruzdur, ben bu fikirleri bir aydır anlatmaya çalışıyorum ,daha bana doğru dürüst bir cevap veren olmadı. sevgilerimle Alıntı
Φ sueda Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 gerçi biraz benim forumdaki iletilerimden kopya çekmiş gibi olmuşsun ama olsun belki aynı kaynaktan besleniyoruzdur, ben bu fikirleri bir aydır anlatmaya çalışıyorum ,daha bana doğru dürüst bir cevap veren olmadı. sevgilerimle sanada sevgiler enkas yaw beni tanımadınmı?bensenin kuzenin.senin bu saatte uyumadığını bildiğim için seni forumda yalnız bırakmak istemedim.bende bir aylık üyeyim ama uzun süredir internetten uzak kalmam gerekti, ewt biraz senin fikirlerini çaldım,kopyala yapıştır yaptım. ama biliyorsun o kitabı birlikte almıştık,"yaratıcı evrim ve adem meselesi" benimde bildiğim konular yani,neyse canım buranın bir forum olduğunu unutmayalım artık internetimiz bağlandı,msn de görüşebiliriz,eski adresim geçerli biliyorsun.hadi çık buradan.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.