Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 AHMET ASLAN -ARADIĞIM AŞK yalnızca bir kırıntıydın, icime ilk dustugunde vakitsiz bir anda... bilmedigim bir neden beni alıp goturdugunde o yerlere keder ve budalalıktan baska yasamın bir anlamı varmıydı aradıgım aski bulduysam, sendedir ya bu benim icimde dolasanda kimdir ya bu benim icimde mekan tutanda kimdir adem evvelinden beri bir yanımız noksandır neylersin... beni bu alemde divane gibi gezdiren sen degilmisin geriye kalan yalnızca tanımadıgım bu tendir Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 ersoy akkaya--->>n'olur.... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Seher Yeli Seher yeli nazlı yare Bildir beni bildir beni Düşmüşüm elden ayaktan Kaldır beni kaldır beni Söyle güzeller şahına Yüz süreydim dergahına Zehir olan kadehine Doldur beni doldur beni Kul Ahmed'im gönül versem Bağrında gülünü dersem Senden gayrı yar seversem Öldür beni öldür beni Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 BİR OF ÇEKSEM Bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır Bugün posta günü canım sıkılır Ellerin mektubu gelmiş okunur Benim yüreğime hançer sokulur Bir of çeksem karşıki dağlar iniler İflah etmez bu dert beni yeniler Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 grup çığ--->>>dli gönül..... Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 ISIRGAN OTU / KIVIRCIK ALİ Alıntı
Φ Baumann Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Geceleyin karanlıkta Suya attım ben sesimi Türkü oldu birdenbire Denizinden geçen gemi Geceleyin karanlıkta Gülümsedim buluta ben Saçlarına düşen yağmur Gökkuşağı oldu birden Geceleyin karanlıkta Yıldız tuttum gök içinde Işığını sana vurdu Bir gül açtı yüreğinde Ülkü TAMER Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 KELEPÇE Hem mahkumum şimdi sana Hem de mahçup bir gardiyan Sevdalar kodesimiz Bahtımız hep kelepçe Kelepçemin bir yanında Senin elin olaydı. Gönül gözüm körmüş meğer Sevdiğimi bilemedim Sevdalar kodesimiz Bahtımız hep kelepçe Kelepçemin bir yanında Senin elin olaydı. SERVET KOCAKAYA Alıntı
Φ acı çekmeye alışık Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 kızım diyor kaldım anam gurbet elde/hasret sabrımı seniyor/yüzünü göreyim gelde/eller beni göndermiyor/nerde bir yolcuyu görsem aklıma sılam geliyor/ben nezamn bir of çeksem hatrıma anam geliyor/kızım diyor/gözüm diyor/ağlama sus kuzum diyor/benden garip dertli anam/senden ayrı onmaz yaram/ne arayan ne soran var çaresizim halim yaman... ZARA çok seviyorum ben bu türküyü ya Alıntı
Φ Baumann Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 Nice yıllar, nice aylar, nice günler arasında Bu acılar, bu yaralar, bu hüzünler arasında Mekik dokur hayatımız karanlıktan aydınlığa Bu umutlar, bu mahpuslar, bu sürgünler arasında Senin sevdan güç verir bana Sevdan Yürürken yan yana Işığı getirir bana Yürürken yan yana Nice dostlar, nice canlar, nice kanlar arasında Bu dikenler, bu çalılar, bu zeytinler arasında Mekik dokur hayatımız karanlıktan aydınlığa Bu çakallar, bu şahinler, güvercinler arasında Senin sevdan güç verir bana Sevdan Yürürken yan yana Işığı getirir bana Yürürken yan yana Mikis THEODORAKIS... Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 ERDAL ERZİNCAN__GÖNÜL GEL VARALIM Gönül gel varalım gülşen bağına Muradın yar ise bir tane yeter Dünya fani degil hikmetine bak Hava-i cehline efsane yeter Turabi özünü payimal eyle Dahi erenlerden kisbikar eyle Hele su dünyayı bir hayal eyle Vakit geçirmeye virane yeter Ariflere bir söz bahane yeter Alıntı
Φ Baumann Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Nice yıllar, nice aylar, nice günler arasında Bu acılar, bu yaralar, bu hüzünler arasında Mekik dokur hayatımız karanlıktan aydınlığa Bu umutlar, bu mahpuslar, bu sürgünler arasında Senin sevdan güç verir bana Sevdan Yürürken yan yana Işığı getirir bana Yürürken yan yana Nice dostlar, nice canlar, nice kanlar arasında Bu dikenler, bu çalılar, bu zeytinler arasında Mekik dokur hayatımız karanlıktan aydınlığa Bu çakallar, bu şahinler, güvercinler arasında Senin sevdan güç verir bana Sevdan Yürürken yan yana Işığı getirir bana Yürürken yan yana Mikis THEODORAKIS... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Kara Üzüm Habbesi Kara üzüm habbesi, gönlüm sevmez herkesi Olursa o kız olsun, esmerler hovardası İpin ucu bendedir, bir ucu bedendedir El bilir âlem bilir, benim gönlüm sendedir (Ava dilê min keliya Şeva dilé eman qe mê Tijî şor e, liber avê ye Meraxliyê te me Were ba vî dilê, sebrê Xewa min nayê, heyranê Tijî şor e liber avê ye Meraxliyê te me) (Yüreğimi ateş sardı Gece düşmesin gönlüme Şirin sözlüm durur suyun önünde Aklım fikrim hep sende Gel şu gönül tahtına Uyku girmez gözüme Şirin sözlüm durur suyun önünde Aklım fikrim hep sende) kardeş türküler... allam ya valla etraftakiler bıktı benim sesimden ama ne yapam çok gözel bir türkü yaaaa Alıntı
Φ Baumann Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Sus söyleme Bir şey söyleme artık Sus söyleme Her şey gereksiz artık Bana düşen dönüp de gitmek Sonunda elimde kalan Bir avuç hüzün ve keder Yeter yeter söyleme artık Kelimeler kanatır yarayı Gözlerin anlatıyor Mutlu aşk yoktur Oysa ben sana neler adamıştım İçli şarkılar, kırık ezgiler Yüreğimdem süzülüp gelen Bırakıp gittin beni Bir gün yollarda Yeter yeter söyleme artık Kelimeler kanatır yarayı Gözlerin anlatıyor Mutlu aşk yoktur Sus söyleme her şey ortada artık Zülfü LİVANELİ... Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Gel ey gönül sana .. Gel ey gönül sana öğüt vereyim Her cahile öğüt verici olma Dünyada bir aşna göreyim dersen Hayvan gibi alaf yeyici olma Aşna ile ahd amanı bir eyle Muhabbeti aşk evinde yer eyle Gözün ile gördüğünü sır eyle Varıp yad ellere deyici olma Hazer gez boynuna geçmeye tuzak Efsane sözünden ola gör uzak Yükünü baldan tut olmaya tezek Virana hanlarda konucu olma Üssüz handa uğru yükünü talar Başını uğulmaz sevdaya salar Dağıtır malını yüzüne güler O eğridir doğru sayıcı olma Aşıki elinde var iken fırsat Gayret kuşağını beline kuşat Sende bu sözlerden olasın irşat Haramiler gibi soyucu olma Aşıki Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 engin-ulaş bir ay doğar ilk akşamdan geceden Alıntı
Φ yok_artik2 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 gurbet elde ömrüm geçecek... SELAMLAR... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 GÜZELLİĞİN (19566 Hit) Güzelliğin on para etmez Bu bendeki aşk olmasa Eğlenecek yer bulaman Gönlümdeki köşk olmasa. Kim okurdu kim yazardı Bu düğümü kim çözerdi Koyun kurt ile gezerdi Fikir başka başk'olmasa. Güzel yüzün görülmezdi Bu aşk bende dirilmezdi Güle kıymet verilmezdi Aşık ve maşuk olmasa. Senden aldım bu feryadı Bu imiş dünyanın tadı Anılmazdı Veysel adı O sana aşık olmasa. AŞIK VEYSEL Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Kızılırmak / Sana Yağmur Diyorum Söz Gidersen Hani sığınaklarım eksilir Zarar kalırım Yeni günün yenine dağılır Yaralarım Sana yağmur diyorum Gidersen Gün vursun sesini Gecenin halkasına Yol vursun sesini Uzaklığın pasına Sesime kibrit çaksan tutuşacağım Sargısızım, çoğalırım Çoğaldıkça arsızım Sana yağmur diyorum Gidersen Ey bizi ayrı takvimlere Düşüren zaman Yere bir bahar dalı Düşmüş gibi mi olur Yeter, yeter, yeter, yeter Kan sıçratmayın sabahın seherine Boğulursunuz Boğulursunuz Yeter Alıntı
Φ Baumann Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Yatar gül harmanı gibi Canımın dermanı gibi Her yanında çiçek açmış Binboğa ormanı gibi Nesine yar nesine Ölürüm ben sesine Bir daha vursa idi Nefesim nefesine Canım sese mi geldin Kadem basa mı geldin Sağ olsam gelmez idin Öldüm yasa mı geldin Nesine yar nesine Ölürüm ben sesine Bir daha vursa idi Nefesim nefesine Saçın yüzüne perde Yüreğim düştü derde Ayak üstü duramam Seni gördüğüm yerde Nesine yar nesine Ölürüm ben sesine Bir daha vursa idi Nefesim nefesine Zülfü LİVANELİ... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 Zülfü LİVANELİ / Gönül Kalk Gidelim Böyle ikrar ilen böyle yolunan Mihnetli yar bana lazım değilsen Deli gönül sevmiş vazgeçmek olmaz Cefalı yar bana lazım değilsen Gönül kalk gidelim sılaya doğru Bülbülün sevdası hep güllerinen Senin şirin dilin yad ellerinen Çık salın sevdiğim engellerinen Görünme gözüme lazım değilsen Gönül kalk gidelim sılaya doğru Bülbül ah eyleyip kanlar ağladı Gözüm yaşı sel sel oldu çağladı Ölüm geldi çevre yanım bağladı Kılma cenazemi lazım değilsen Gönül kalk gidelim sılaya Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 ahmet aslan---->>>>>tanımadığım ten Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 YOLUN SONU GÖRÜNÜYOR / MUSA EROGLU BANANE BAHARDAN YAZDAN BANANE BORANDAN KARDAN AŞAĞIDAN YUKARIDAN YOLUN SONU GÖRÜNÜYOR GEÇTİM DÜNYA ÜZERİNDEN ÖMÜR BİR NEFES DERİNDEN BAK FELEĞİN ÇEMBERİNDEN YOLUN SONU GÖRÜNÜYOR AZRAİLİN GELİR KENDİ NE AĞA DER NE EFENDİ SAYILI GÜNLER TÜKENDİ YOLUN SONU GÖRÜNÜYOR BU DÜNYANIN DİREĞİ YOK MERHAMETİ YÜREĞİ YOK KILAVUZUN GEREĞİ YOK YOLUN SONU GÖRÜNÜYOR Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 MİKAİL ASLAN__ Zere Mi Alıntı
Φ hüzünkovan Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 Ne güzel türkü sevenlerin olması, doğru yerdeyim sanırım.. Bir türkü de benden olsun. Çalın davulları Çalın davulları çaydan aşağıya amman Mezarımı kazın dostlar belden aşağıya Koyun sularımı kazan dolunca amman Aman ölüm zalim ölüm Üç gün ara ver Al başımdan bu sevdayı Götür yare ver Selanik içinde selam okunur amman Selamın sedası dostlar cana dokunur Gelin olanlara kına yakılır amman Aman ölüm zalim ölüm Üç gün ara ver Al başımdan bu sevdayı Götür yare ver Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.