Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 EVET SEVGİLİ MADE İN TURKEY... DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN....FORUMA YAZMADIN AMA BEN UNUTMADIM İYİKİ DOĞDUN GÜZEL İNSAN SEN BİR TANESİN HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 eh yani made in in dogumu olurda kutlanmaz mi... Mutlu ol Insallah!!!! Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 pasta isteriz, parti yaparız, yaf bugün amma da çok doğum olmuş bea,,, Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 EVET SEVGİLİ MADE İN TURKEY... DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN....FORUMA YAZMADIN AMA BEN UNUTMADIM İYİKİ DOĞDUN GÜZEL İNSAN SEN BİR TANESİN HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN... eh yani made in in dogumu olurda kutlanmaz mi... Mutlu ol Insallah!!!! pasta isteriz, parti yaparız, yaf bugün amma da çok doğum olmuş bea,,, hepinizi çok seviyorum.... sevgili karçiçeği unutmamam çok hoşşşşşş.......... aa ayıp ettin asterix zaten cafeyi kapatmıştım akşama herkes cafeye partiye davetli...beklerim.... Alıntı
Φ sebla Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN CAN DOSTUM ALLAH YÜZÜNÜ HEP GÜLDÜRSÜN.. Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Karcicegi m iyki hepimize hatırlatmıssın Sevgili made in turkey bu forumda kendime en yakın hissetigim arkadaslardan birisin o komik ifadelerinin altına sakladıgın duygusallıgın ne kadar üstünü örtmeye calıssanda kendini hissettiriyor ne zaman hüzünlü bir şiir yazsak yada bir türkü bakıyorum hemen altında senin imzan dogum günün kutlu olsun ve hersey gönlünce olsun mutlu yıllar sevdiklerinle nice senelere sevgiler Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN CAN DOSTUM ALLAH YÜZÜNÜ HEP GÜLDÜRSÜN.. sağol be can insan iyiki doğmuşumda tanımışım seni..ve sizleri....... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Made iyiki doğdun arkadaşım.. Umarım hayatında hep şanslı olursun.. Sevgiler... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Karcicegi m iyki hepimize hatırlatmıssın Sevgili made in turkey bu forumda kendime en yakın hissetigim arkadaslardan birisin o komik ifadelerinin altına sakladıgın duygusallıgın ne kadar üstünü örtmeye calıssanda kendini hissettiriyor ne zaman hüzünlü bir şiir yazsak yada bir türkü bakıyorum hemen altında senin imzan dogum günün kutlu olsun ve hersey gönlünce olsun mutlu yıllar sevdiklerinle nice senelere sevgiler sağol be şevvalim...senden böyle güzel laflar duymak çok hoş. şimdiye kadar aldığım en iyi doğum günü hediyesi oldu diyebilirim........ sağolun be canlar........iyiki gelmişim bu foruma yaaaa Made iyiki doğdun arkadaşım.. Umatım hayatında hep şanslı olursun.. Sevgiler... bende öyle umatım.... sağolasın kral arkadaş.........imkansız denilen o şansı herkesin yakalaması dileğimle pastamın mumlarını üfledim....... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Bozuk kısmınımı aldın, düzeltmiştim oysa.. Neyse tekrar doğum gününü kutlarım.. Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN MADE İN.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 sağolun var olun..beni bu kadar şımartmayın yoksa tepenize çıkıyorum malum....ama doğum günümya bişey demiycem akıllı jojuk olcam......... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Dogum günün kutlu olsun... Mutlu ol senelerce bütün dileklerinin gerçeklesmesi dilegiyle Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 sağolasın ainerail yaf adını bilem yazamıyom bune ya..neyse sana kısaca enıl diycem...haberin ola Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 made in senin de dogum günün kutlu olsun.nice nice yıllara bu kadar güzel bir tesadüf olması ne şaşırtıcı değilmi? Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 sağol...canım evet çok ilginç değil mi tesadüf..... Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 güzel bir tesadüf Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 hediye almak isterdim ama mümkün görünmüyor. naçizane bir şiir le kutluyorum made in turkey nice yıllara Kapayın pencereleri sımsıkı, çocukları sokaklara bırakmayın, yağmurlar ölüm taşıyor tohumlara, paslı yağmurlar yağıyor. Yağmurları temizlemeli, yine gümüş gibi parlatmalı yağmurları, yağmurlar yine yalnız güneşi taşısın tohumlara, çocuklar yine koşabilsin yağmurların içinde, pencereleri yağmurlara açabilelim yine. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 hediye almak isterdim ama mümkün görünmüyor. naçizane bir şiir le kutluyorum made in turkey nice yıllara Kapayın pencereleri sımsıkı, çocukları sokaklara bırakmayın, yağmurlar ölüm taşıyor tohumlara, paslı yağmurlar yağıyor. Yağmurları temizlemeli, yine gümüş gibi parlatmalı yağmurları, yağmurlar yine yalnız güneşi taşısın tohumlara, çocuklar yine koşabilsin yağmurların içinde, pencereleri yağmurlara açabilelim yine. hediyelerin en güzelini vermişsin emili saolasın yüreğine sağlık...bundan iyisi şamda kayısı Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 sizede birer çicek Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 sizede birer çicek teşekkür ederim..... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 maydüüüüün noldu kızım teşekkür ederim falan.Yoksa sen yoksa sen aman allahım sen aşık felanmı oldun. Bu kadar incelmezdin yoksa.Tanrım biz maydüne naaptık bizi affet. valla ben nazikleştikçe sana bişeyler olmuşş ne bu yaaa.... Nice yıllara made... hep beraber.... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 sen şimdi 75 mi yoksa 76 mı oldun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.