Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 18 yıl Şehitlerimize Allahtan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Allah bir daha bu vatana böyle acılar yaşatmasın inşallah...
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl Allah devletimize zeval vermesin..inşallah Türk ordusu bunun öcünü alacaktı...vatan hainleri er yada geç cezasını bulacaktır...
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl Şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl Şehitlerimize Allahtan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Allah bir daha bu vatana böyle acılar yaşatmasın inşallah... amin kardeş. yalnız dikkatimi cekti bu komünistler nerde?bu topicin açılalı çok oldu.amin demekten mi korkuyolar yoksa? Fikir buhranı içindekilere(komünist,ateist...vs); GEL Gene gel, gene. Ne olursan ol, ister kafir ol, İster atese tap, ister puta, İster yüz kere tövbe etmiş ol, ister yüz kere bozmuş ol tövbeni... Umutsuzluk kapısı değil bu kapı, Nasılsan, Öyle gel... MEVLANA
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl Şehitlerimize Allahtan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Allah bir daha bu vatana böyle acılar yaşatmasın inşallah... 'allah bu vatana böyle acılar yaşatmasın' amin.. başımızda pkk yanlısı bir devlet varsa zor! hemde çok zor. neyseki yeni genelkurmay başkanımızdan ümidim var..
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl vatanını sevenin aşı ekmektir vatanına ihanet edenin aşı *******
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 18 yıl Allahtan rahmet diliyorum mekanlari cennet olsun ailelerine bitmeyen sabir versin. Allah( c.c ) turku korusun ve yuceletsin. Kitabimiz Kuran Yolumuz Turan. Azrail kapina gelicek kadar yol harciyorsa ...Sende karsisina cikicak kadar cesur ol....
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 18 yıl Allah rahmet eylesin. Ruhu şad olsun. Vatan için sonsuz teşekkürler. Nize şehitlerimiz gibi oda huzur içinde uyuyacak. Çünkü emperyalistlerin en büyük hayali böl parçala yönet taktiğidir.Çanakkalede,Kurtuluş savaşında olmadı. Şimdi bir daha ( Bu mümkün olmayacak ) Biz başka uluslara benzemeyiz.Bizim en önemli kriterimiz Atatürk dür.Ve o inancı içimizde taşıdığımız sürece,emperyaller avucunu yalamak zorunda.....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.