Φ multeci Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 5 kişi camiye doğru gidiyorlar.. aniden bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyor... 4 ü sırıl sıklam ıslanırken birisine hiç birşey olmuyor... üzerlerinde palto veya şemsiye tarzı birşey yok......... Alıntı
Φ multeci Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 taurus bunu çözmem sadece dakikalarımı aldı seni istiyorum cevap için........ Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 taurus bunu çözmem sadece dakikalarımı aldı seni istiyorum cevap için........ Niye özellikle ben,kompleks tatmini mi..? Peki al bakalım; Tabut içine su girmemiş herhalde,5.adam tabutun içindeki mefta.Diğer dördü onu taşırken ıslanıyorlar.. Alıntı
Φ multeci Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 ben sadecde seni istiyorum iiş nedeniyle foruma sık gelemiyorum ama sen sürekli forumdasın.....bunun için seni istiyorum...yani ben fakitten kaybediyorum......... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 ben sadecde seni istiyorum iiş nedeniyle foruma sık gelemiyorum ama sen sürekli forumdasın.....bunun için seni istiyorum...yani ben fakitten kaybediyorum......... bu ne demek şimdi yaaaa? Anlayan bi anlatıversin bakalım... İş nedeniyle sürekli gelemiyormuş ok anladık Taurus sürekli burdaymış (ne demek yani Taurusun işi yok mu demek istiyorsun) Bunun için seni istiyorum: Nasıl yani işsiz gezenler zannettiklerin mi senin istediklerin Yani ben fakitten (vakit demek istedin herhalde) kaybediyorum: İşin yerine foruma girdiğin için mi vakitten kaybediyorsun. Girme sen bişey kaybetmezsin... DE ne alak yine anlayamadım. Hani taurus akıllı bir insandır sorularına o cevap versin digerleri seni ugrastırmasın mı demek istiyorsun... taurus nasılsa sorularını cevaplıyor bi de digerlerini okuyarak vakitten kaybetmeyeyim mi diyorsun... kardeşim o zaman sorularınla burayı ve insanların kafalarını meşgul etme madem, Taurus'un ÖM si var sen direk oraya yollla sorularını... Ayrıca Taurus'la uğraşmayı, onunla akıl yarıştırmayı kes bence artık, onun aklıyla, mantığıyla yarışamazsın sen bunu da öneri olarak al bence sevgili Mülteci kardeşim... hadi sana eyvallah... Alıntı
Φ multeci Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 halk olarak yapıyoruz bunu önce yerden yere vurmaya çalış daha sonra özür dile ... sen bil o zaman daha tank soruma doğru cevap gelmedi...................google den bilgi sorularını araştırmak kolay.............. bunu herkez yapar........... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 halk olarak yapıyoruz bunu önce yerden yere vurmaya çalış daha sonra özür dile ... sen bil o zaman daha tank soruma doğru cevap gelmedi...................google den bilgi sorularını araştırmak kolay.............. bunu herkez yapar........... Mr.Kompleks;artık benimle uğraşmayı kes istersen he..? Kendi soru cevaplama yöntemlerini açıklamışsın bize sanırım.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 halk olarak yapıyoruz bunu önce yerden yere vurmaya çalış daha sonra özür dile ... sen bil o zaman daha tank soruma doğru cevap gelmedi...................google den bilgi sorularını araştırmak kolay.............. bunu herkez yapar........... 1) Yazdıklarıma cevap vermemişsin, muhatap mı almıyorsun ki nitekim beni degil kimseyi almadıgını biliyoruz öğrendik artıkkk 2) Ben gerekmedikçe özür dilemem ki nitekim şu anda özür dilememi gerektirecek hiçbir şey yok ortada 3) Sorulara gelince taurusun da dedigi gibi o senin yonteminnn... Alıntı
Φ 1an- Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 merhaba arkadaşlar forumu okumama rağmen yeni kayıt oldum ben.. taurusun sorularını ve cevaplarını takip ediyorum bence gayet zeki ve bilgili bir insan bence senin yaptığın sadece onu kıskanmak neden durup dururken bir insana böyle bir muamele yaparsın ki taurus sorularını yazıyor ve bildiği soruları da cevaplıyor.. gloria da aynı şekilde tanımasam da mesajlarından gördügüm kadarıyla gloria ve taurus iyi insanlar multeci sen de iyisindir ama durup dururken insanlara kin beslemeni tavsiye etmem bu sadece ben görüşüm sen kim oluyosun da karışıyosun dersen ben sadece fikrimi sundum... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 merhaba arkadaşlar forumu okumama rağmen yeni kayıt oldum ben.. taurusun sorularını ve cevaplarını takip ediyorum bence gayet zeki ve bilgili bir insan bence senin yaptığın sadece onu kıskanmak neden durup dururken bir insana böyle bir muamele yaparsın ki taurus sorularını yazıyor ve bildiği soruları da cevaplıyor.. gloria da aynı şekilde tanımasam da mesajlarından gördügüm kadarıyla gloria ve taurus iyi insanlar multeci sen de iyisindir ama durup dururken insanlara kin beslemeni tavsiye etmem bu sadece ben görüşüm sen kim oluyosun da karışıyosun dersen ben sadece fikrimi sundum... teşekkürler güzel sözlerin için 1an ayrıca hoşgeldin foruma... haa Mülteci bu arada bana bilgi sorularını google dan tarayıp cevaplamak kolay demişsin. Bi bak bakayım üşenme de bir gün ben sadece bilgi sorularını mı cevaplamışım... Yoksa ben senin için araştırayım mı? Ne de olsa iyi yaptığım bir iş, sen şimdi bu kadar basit bir şeyi yapamazsın ya da istersen TAURUS'a soralım o sana versin cevabı? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Mr.Kompleks;artık benimle uğraşmayı kes istersen he..? Kendi soru cevaplama yöntemlerini açıklamışsın bize sanırım.. Bu arada seninle değil Taurus, benimle uğraşmış kendileri... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Ha sen ha ben be arkadaşım,ne farkeder ki.Biz eğlenmek amacındayız adam kendini ispatlamak.Bu arada ''1 an'' arkadaşım yorumun için teşekkür ederim.Aramıza hoşgeldin.. Alıntı
Φ trevize Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Üzüldüm yaa... taurus, mülteci ve gloria, üçünüzü de sorularımız ve akıllıca cevaplarınız için takdir ediyordum. Keşke aranızda bu tür şeyler olmasa.. Alıntı
Φ 1an- Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 hoşbulduk yalnız üzücü bir haberim var ben bu snee össye girecegim için pek fazla ugrayamayacagım son 2 3 haftam belki de forumda ama yine de sizlerle beraber olamya çalışırım... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Üzüldüm yaa... taurus, mülteci ve gloria, üçünüzü de sorularımız ve akıllıca cevaplarınız için takdir ediyordum. Keşke aranızda bu tür şeyler olmasa.. Sevgili trevize, Sen üzülme lütfen, Taurus'la bizim aramızda kötü birşey hiçbir zaman olamaz. çünkü o benim hem çok sevdiğim arkadaşım daha da önemlisi dostum. Mülteciye gelince, tavrıyla ilgili bir problemim vardı ama hallolacaktır mutlaka Taurusun'da aynen benim gibi düşündüğünü düşünüyorum bu konuda... Alıntı
Φ Veneris Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Merhabalar, Bende forumun yeni üyelerindenim çalıştığımdan cevap yazmaya pek vakit bulamadığım için forumları en fazla okuyarak takip edebiliyorum arada bir atlıyorum Gloria ve taurus' un hemen hemen çoğu yorumunu okudum gerçekten o konuda hepinize katılıyorum. Ama keşke böyle takışmalar olmasa. Hepinize sevgiler. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.