Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Kral... ARKADAŞLARIN kadim dostu ve şeriatına hayran kaldıkları Suudi Arabistan Kralı bugün 17 uçakla Ankara’ya geliyor. Bizimkiler heyecanlı olmalılar. Uçaklardan dört tanesi sırf hizmetlilerini taşıyor. Berberi, şoförler, kahvecisi, havlucu... Kalacağı otellerdeki klozetlerin yönünü değiştirdiler, Kral kıbleye karşı çişini yapmasın diye. Adı üzerinde; Kral... Suudi Arabistan, bizim iktidardaki Müslüman kardeşlerimizin hayallerini süsler, elbette bilirsiniz. Kral, yeryüzünün en zengin devlet adamıdır. Batı’nın tüm nimetlerinden yararlanıyor, demokrasi hariç. Misal; gözlüğü Fransız, ayakkabılar İtalyan, saat İsveç, mintanlar İngiliz, arabalar Alman, uçaklar Amerikan... İçtiği su dahi AB ülkelerinden geliyor. Batı’dan almadığı tek şey var Kral’ın: Demokrasi... * Ortadoğu’da icat edilmiş, insanların hizmetine sunulmuş bir tek şey bile bulamadıkları için, parti amblemlerine Edison’un ampulünü koymuş değerli iktidarımız, elbette Kral’a hayran olacak... Ortadoğulu toplumlar "Neden biz böyleyiz?" sorusunu sormadıkları içindir ki zaten Kral da orada, bizimkiler de burada iktidardalar... 17 uçak... İnişleri bir saat sürüyor. 30 kez evlendi Kral, çok sayıda karısı var... Yönetim biçimi; şeriat... İnsan hakları hak getire. Eğitim din üzerine. Adaleti şeriat mahkemeleri sağlıyor. * İşte; Lübnan’da, Irak’ta, Filistin’de her gün çocukların bombalarla parçalanmasının, 7 milyonluk İsrail’in, 200 milyonluk Arap álemini pataklamasının gerçek nedenidir bu... Çağdaşlığa arkasını dönen, insan hakları talebi olmayan, uygarlığı reddeden, mollaların, imamların, şeyhlerin, emirlerin, kralların peşine takılan milletlerin kaçınılmaz kaderidir, pataklanmak. Allah’ın verdiği beyni kullanmayan, ümmetçi, kaderci, teslimiyetçi toplumların kara yazgısıdır... Bugün geliyor Kral... . . KAYNAK:8 Ağustos 2006 / Bekir COŞKUN / Hürriyet Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Kral... ARKADAŞLARIN kadim dostu ve şeriatına hayran kaldıkları Suudi Arabistan Kralı bugün 17 uçakla Ankara’ya geliyor. Bizimkiler heyecanlı olmalılar. Uçaklardan dört tanesi sırf hizmetlilerini taşıyor. Berberi, şoförler, kahvecisi, havlucu... Kalacağı otellerdeki klozetlerin yönünü değiştirdiler, Kral kıbleye karşı çişini yapmasın diye. Adı üzerinde; Kral... Suudi Arabistan, bizim iktidardaki Müslüman kardeşlerimizin hayallerini süsler, elbette bilirsiniz. Kral, yeryüzünün en zengin devlet adamıdır. Batı’nın tüm nimetlerinden yararlanıyor, demokrasi hariç. Misal; gözlüğü Fransız, ayakkabılar İtalyan, saat İsveç, mintanlar İngiliz, arabalar Alman, uçaklar Amerikan... İçtiği su dahi AB ülkelerinden geliyor. Batı’dan almadığı tek şey var Kral’ın: Demokrasi... * Ortadoğu’da icat edilmiş, insanların hizmetine sunulmuş bir tek şey bile bulamadıkları için, parti amblemlerine Edison’un ampulünü koymuş değerli iktidarımız, elbette Kral’a hayran olacak... Ortadoğulu toplumlar "Neden biz böyleyiz?" sorusunu sormadıkları içindir ki zaten Kral da orada, bizimkiler de burada iktidardalar... 17 uçak... İnişleri bir saat sürüyor. 30 kez evlendi Kral, çok sayıda karısı var... Yönetim biçimi; şeriat... İnsan hakları hak getire. Eğitim din üzerine. Adaleti şeriat mahkemeleri sağlıyor. * İşte; Lübnan’da, Irak’ta, Filistin’de her gün çocukların bombalarla parçalanmasının, 7 milyonluk İsrail’in, 200 milyonluk Arap álemini pataklamasının gerçek nedenidir bu... Çağdaşlığa arkasını dönen, insan hakları talebi olmayan, uygarlığı reddeden, mollaların, imamların, şeyhlerin, emirlerin, kralların peşine takılan milletlerin kaçınılmaz kaderidir, pataklanmak. Allah’ın verdiği beyni kullanmayan, ümmetçi, kaderci, teslimiyetçi toplumların kara yazgısıdır... Bugün geliyor Kral... . . KAYNAK:8 Ağustos 2006 / Bekir COŞKUN / Hürriyet Bu yazin icin seni kutlarim dipnot.böyle dogru bildigin yolda yürümeye devam et.seni elestirenler hakaret edenler tabiki olacaktir ama unutma Mustafa Kemal icinde idam kararlari imzalanmisti kimler olduklarini biliyoruz bunlari inkar edenlerinde kimler olduklarioni biliyoruz. saygilarla Alıntı
Φ ANTİ ŞAHVELİ Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Sen bırak onları DİPNOT , onların YANLIŞ UYGULADIKLARI şeriatı şablon olarak kullanma , sen gelde şu çağdaş stalinci takiyyecilerin mikserlik çabalarında size verdikleri yalanları gör..Bu ülkenin%98 i müslümandır dinide islamdır BEĞENMEYEN RAHATSIZ OLAN VARSA KENELİĞİ BIRAKSIN batıya gitsin! Biz ne çağdaşlar gördük namus ırz tanımayan , ne çağdaşlar gördük kendisine doğruyu anlatana yobaz gerici örğmcek kafalı diyen ne çağdaşlar gördük değerlerimizi bukalemunluk yapıp yahudi hakimiyetine dayalı masonik bir dünya kurmaya uğraşan Gel desek gör desek yurt dışındaki Türk Okullarının başarısını görün gösterin sizde aleme ONLAR KARALAMAYA ÇALILIRLAR , PKK propagandasına bile yer verirler çünkü o başarıları yapanlar müslümanlar , bu çağdaş yobazlar FEM dersanesinin Türkiyede liderliğe geçtiğini körmezler gidip her yıl binlerce öğrenciyi mağdur eden YÖK ü tebrik ederler...Bu haberlerin altında başka niyetler var.. Bu arada batılılar foseptik deliğine gireceklermiş! , haydi sizde onlar gibi peşlerinden gidin! Türkiyedeki çağdaşlık= DİN DÜŞMANLIĞI BAŞKA BİŞEY DEĞİL Alıntı
Φ gugukcuk Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Bu ülkenin %98 i müslümandır demek matematikten istatistikten herbirşeyden yoksunluk manası taşır. Bu nasıl ölçülebiliyor ki? Bu iddiaya göre bu ülkede yaşayan tüm kominist ve sosyalistler müslümandır Tüm dinsizler müslümandır. Tüm yabancı azınlıklar da müslümandır. Süryaniler müslümandır. Bütün bebeklerde müslümandır Hadi yahu bu kadar ciddiyetsizlik mümkün değil. Sanki cinsiyet tayin ediyor.O bile bozuluyor Yurt dışındaki fetullah GÜlen okullarında bu tip bir matematik öğretiliyor ise aman oralarda kurun buralarda kurmayın aman..Güzide ülkemiz bari bu tip bir matematiğe kurban gitmesin. "Ne çagdaşlar gördük kendisine dogruyu anlatana yobaz gerici örümcek kafalı diyen" Müthiş bir saptama yılın fıkrası gibi yada asrın komedisi Hangi çağdaş dogruya hayır diyebilir ki?Onu çağdaş yapanda budur zaten Sen çağdaş birine yanlışları anlatmış olmayasın? Şu doğrularını yaz bakalımda bizde örümcek kafalı diyecekmiyiz diye ciddi bir şüpheye girdim. Amma korkuyorsunuz yahudilerden peki neden? Bunun cevabını ben biliyorum ama sen anlat bakalım Birşeyleri bilmeden yorum yapmak belki kişilerin anlık psikolojilerine bir tatmin yaratabilir ama uzun vadede topluma yanlış mesajlar verebilir dostum. "BEGENMEYEN VARSA KENELİĞİ BIRASIN BATIYA GİTSİN" Baksen ciddi misin? Böyle bir şey nasıl söylenebilir?Böyle bir etik olabilir mi? Elbette olmaz.Böyle birşey yazan kişinin ciddi sorunları olması gerekir. Bu ülke bir mozaiktir.Bu mozaikin içinden birşeyler ayıklanamaz.Bu yapılmaya kalkışıldığı takdirde bu ülke olmaz.Ayrıştırıcı değil birleştirici olmak gerekir.Sazımızla sözümüzle geleneklerimizin yöreselliği ile süryanisi olsun rumu olsun çerkezi olsun ne olursa olsun bu cografyada yaşıyor isek hem hudutlarımızı hemde kültürümüzü hemde kimliğimizi korumalıyız.Gerçek müslüman budur gerçek solcu budur gerçek sagcı budur. Biz bunları yapamadığımızdan o şikayet edilen kişiler oluşmuştur ve bu duruma gelinmiştir. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.