Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

AŞK KAÇMAKTAN COK KOVALAMAYI GÖRMEKTEN ÇOK ÖZLEMEYİ DOKUNMAKTAN ÇOK HİSSETMEYİ SEVER VE AŞK ÖYLE HAİNDİRKİ NERDE İMKANSIZ VARSA ONU SEVER

• Cevaplar 136
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

mutluluk + özlem + hissetmek + kıskançlık + gözyaşı = aşk

neden gözyaşı derseniz aşık olunca aşkım yanımda olmayınca yaptığım şey sessizce ağlamak oluo hep...

Gönderi tarihi:

mutluluk + özlem + hissetmek + kıskançlık + gözyaşı = aşk

neden gözyaşı derseniz aşık olunca aşkım yanımda olmayınca yaptığım şey sessizce ağlamak oluo hep...

güçsüzlük belirtisi bence göz yaşı

Gönderi tarihi:

:wub::wub: :wub: :wub:İnsanın yaşadığı cok zor günler vardır, bazen mevsim kara kış, bazen mevsim bahardır,

sevecen yüreklerde yaşatılan anılar, sessizce söylenen şarkılardır.

Onun üzüntüsünü paylaşıp onun için ağlıyorsanız...Bu AŞKTIR..

O olmadan onu düşünüp Ağladığınız olduysa oda AŞKTIR.. :wub::wub::wub::wub:

Gönderi tarihi:

Hissedince sana vurulduğumu baharda kuş olup uçasım gelir, bakınca o güzel gözlerine hasreti bir anda silesim gelir ama ne çare birtanem ne çare ne kuş olup uçabilirim nede hasreti silebilirim ama inan bana birtanem inan seni bir ömür boyu Sevebilirim... (SEDAT'A)

Gönderi tarihi:

:wub::wub: :wub: :wub:İnsanın yaşadığı cok zor günler vardır, bazen mevsim kara kış, bazen mevsim bahardır,

waw döktürmüşün ama 7 puan :D

Gönderi tarihi:

çok ağlamama rağmen nedense buna acayip katılıorum ama sevdiğim yanımda olmayıncada elimden bişey gelmio sinir oluyorum ağlıyorum hatta şimdide sinirlendim kendi kendime :(

Gönderi tarihi:

Hissedince sana vurulduğumu baharda kuş olup uçasım gelir, bakınca o güzel gözlerine hasreti bir anda silesim gelir ama ne çare birtanem ne çare ne kuş olup uçabilirim nede hasreti silebilirim ama inan bana birtanem inan seni bir ömür boyu Sevebilirim... (SEDAT'A)

senin aşkın ortada aşkın gizlisi sana uymuyomu :):D

Gönderi tarihi:

Eğer uğruna ölmeyi göze alabiliyorsanız, yaşadığınız süreçte aldığınız her nefes onun içinse , onun mutluluğu için kendi isteklerinizden vazgeçebiliyorsanız, adını duyduğunuzda dahi heyecanlanıyorsanız, onsuz bir yaşam düşünemiyorsanız aşıksınız demektir...

Gönderi tarihi:

çok ağlamama rağmen nedense buna acayip katılıorum ama sevdiğim yanımda olmayıncada elimden bişey gelmio sinir oluyorum ağlıyorum hatta şimdide sinirlendim kendi kendime :(

hele dur sel götürcek buraları :D

Gönderi tarihi:

waw döktürmüşün ama 7 puan :D

teşekkür ederim saolasın :)

Gönderi tarihi:

senin aşkın ortada aşkın gizlisi sana uymuyomu :):D

aşkımı asla gizlemedim gizlememde :)

Gönderi tarihi:

Eğer uğruna ölmeyi göze alabiliyorsanız, yaşadığınız süreçte aldığınız her nefes onun içinse , onun mutluluğu için kendi isteklerinizden vazgeçebiliyorsanız, adını duyduğunuzda dahi heyecanlanıyorsanız, onsuz bir yaşam düşünemiyorsanız aşıksınız demektir...

aşık tarifi yaptınız aşkın tarifini dil :)

Gönderi tarihi:
aşık tarifi yaptınız aşkın tarifini dil

aman sen de hiç bişi beğenmion :P onları hisseden aşıktır... Bu hissedilenler de aşktır

Gönderi tarihi:
dövseydin bari

:P

Gönderi tarihi:

üzerinde tartışılamıyacak, ortak fikre varılamıyacak, kesin teshiş konulamıyacak, %100 subjektif yegane olgudur.

Rus bilim adamlarınca, tek eşli canlılarda vucudun salgıladığı bir hormona bağlı olarak, beynin algı ve karar verme fonksiyonlarının odaklanması olarak açıklanır.

mantıklıdır.

Gönderi tarihi:

- ask karşılıklı sevgidir.acıyı tatlıyı paylaşmaktır...

- aşk kırık kalp demektir ..

- aşk paylaşmaktır.çünkü aşk paylaştıkça yücelir...

- aşk sonsuz sevgidir. aşk birini sevip onunla olmaktır. ölümüne sevgidir.aşka saygıdır...

- erişilemeyen erişildiği zamanda bitendir...

- aşk karşındakinin bulunmaz hint kumaşı olduğunu sanmanla zavallı bir kişi olduğunu anlaman arasındaki zamandır...

- yüzme bilmeden ;okyanus ortasında yüzmeye çalışmaktır..

- zamansız gelen ve ne zaman gideceği belli olmayan bir duygudur..

- sevdigi insanı dünyanın en yakışıklısı zannetmesidir seven insan kusurları görmez ayrılınca da ben buna nasıl baktım der benden tavsiye kimseye baglanma.. :lol:

- aşk anlatılmaz,yaşanır.. :)

Gönderi tarihi:

- ask karşılıklı sevgidir.acıyı tatlıyı paylaşmaktır...

- aşk kırık kalp demektir ..

- aşk paylaşmaktır.çünkü aşk paylaştıkça yücelir...

- aşk sonsuz sevgidir. aşk birini sevip onunla olmaktır. ölümüne sevgidir.aşka saygıdır...

- erişilemeyen erişildiği zamanda bitendir...

- aşk karşındakinin bulunmaz hint kumaşı olduğunu sanmanla zavallı bir kişi olduğunu anlaman arasındaki zamandır...

- yüzme bilmeden ;okyanus ortasında yüzmeye çalışmaktır..

- zamansız gelen ve ne zaman gideceği belli olmayan bir duygudur..

- sevdigi insanı dünyanın en yakışıklısı zannetmesidir seven insan kusurları görmez ayrılınca da ben buna nasıl baktım der benden tavsiye kimseye baglanma.. :lol:

- aşk anlatılmaz,yaşanır.. :)

walla çok güzel tuttum bunu taaam 10 puan :):D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.